parvanoff написа:bobonikolov написа:Да,ЦСКА беше последен в Лига Европа,но поне влезе там през парадния вход,отстранявайки силен клуб като Динамо Москва,чийто бюджет е в пъти по-голям.А Левски влезе през служебния вход,благодарение на приятно стечение на обстоятелствата.
Баце, я почни да наричаш нещата с истинските им имена. Левски влезе така в ЛЕ, защото си го заслужи с играта и коефицента, който натрупа предните години-пак срещу отбори с много по-висок бюджет от нашия-не го забравяй и се научи да се изразяваш като хората!!!
bobonikolov написа:Не ЦСКА е отбора,който пада от анонимници.
Интересно МТК, Гленторан, Омония, Сваровски Тирол, и мъките с Омония, Торпедо, Хайдук какви са-да не изброявам повече...
bobonikolov написа:Никога цесекарите не са искали оставката на президента на БФС само,защото на тях им е бил даден заслужен червен картон и не е била отсъдена дузпа в мача, вследствие на което са го загубили.
Я пак помисли преди да кажеш нещо. За какво е искана оставката? И внимавай да не излъжеш
bobonikolov написа:Може да казвате,че сме комунисти,че сме получили всчко благодарение на партията,но в последните 20 години ЦСКА е отбора,срещу който се изправиха всички-футболни президенти,държавни институции,мениджъри и т.н.През този период клубът е в непрекъснато затруднено положение,но винаги се измъква.И винаги ще има кой да го измъкне.
Я кажи кои са тия "всички" футболни президенти и политици, че ми се струва, че послъгваш малко?
bobonikolov написа:Ние нямаме подарен стадион.
Я пак-кой има подарен стадион-или точната дума е даден за ползване, а?
bobonikolov написа:За нас не се сменят съдийски комисии по поръчка и не сме абонирани за дузпи всеки мач.
Я кажи колко дузпи повече са дадени на Левски последните 20 години-с доказателства разбира се, иначе говориш празни приказки!!!
bobonikolov написа:Може сега Борисов и Иванов да са мутри,да са мафиоти и т.н.,обаче те имат качества,които липсват на вашия президент и които той никога няма да има.Те винаги са били премерени в изказванията си.Никога не са нападали противника словесно със или без причина.Думи от рода на собственика на левски е мафиот или собственика на Литекс е мафиот никога няма да чуете от тяхната уста.
Така-тук малко ще се обърнем към съвестта ти! Първо Батков е адвокат-точка. Това, че е адвокат на Чорни е нещо нормално-той си упражнява професията! Второ-как да нарича мафиотите бре-да ги нарича светци ли, а??? Изказванията на хората ли са критерий за теб? Да си говорят хубави нещица или да мълчат, но да оставят семейства без хляб-я пак прецени кое е по-важно? Чакам отговорът ти-защото с месеци не плащат заплати на работниците си, за да можеш ти да се кефиш на някакви измислени чужденци... И да ти напомня, че Левски се пише с главна буква, както и Ботев!!!
bobonikolov написа:Колкото и да не ви се иска в момента ЦСКА е най-малко слабият отбор в първата 5-ца.А вие левскари продължавайте да биете с дузпи и съдийски подпирания.И после пак ни срамете в ЕКТ.
Това е меко казано субективна оценка-по какво позна? По убедителните победи срещу Локо Пд и Берое последните 2 мача ли?
bobonikolov написа:В прочем сигурен съм,че при една дузпа срещу вас пак ще искате да се смени комисията.Така че членовете и да се готвят за оставки,освен ако съдията не свири в мача с Литекс 5-6 дузпи за Левски.
Пак ми намирисва на ясновидски способности

Да не се казваш Нострадамус?
А пича горе се поизказа малко неподготвен. Когато цска стигали полу и четвъртфинали турнирите били много по-силни

Значи викаш шампионите на Унгария, Лихтенщайн, Австрия, Швеция, Чехия, Полша, и т.н. и т.н. са по-силни от Арсенал, Реал /Барса/, Челси /Ливърпул/, Милан /Ювентус/-не ти ли звучи меко казано странно а??? Чакам да ми отговориш кои са по-силни? Да добавя какви грандове сте отстранили по пътя за полуфинала през 66-67 г. например- Линфийлд на четвъртфинал, Ескишекирспор на осминафинал, Гурник Забже на предна фаза... Не омаловажавам, въпреки това успехът ви, но не се престаравайте много, защото и разликата между четвърт и полуфинал е 2 мача! И случайно да ти прави впечатление, че тогава сме били развита що годе футболна държава-поне по отношение на излизане на млади таланти и всички са оставали в България-основно в цска, някои в Левски-или това няма значение??? Ами нещо да ти се струва странно как малко след като ви обединяват със Септември, за да не играете в Б-група, ставате 10 години подред шампиони??? Или викаш това звучи нормално а?

Хайде да не продължавам, че така или иначе отдана не сме по темата.....
Левски влезе в ЛЕ заради приятно стечение на обстоятелствата.Защото,ако бяха валидни правилата от миналата година след загубата от Дебрецен,щяхте да влезете директно в групите ама на кукуво лято.Трябваше да играете трети кръг пак срещу някой анонимник и тогава изхода не се знаеше какъв щеше да е.За това ти казвам, че влязохте през служебния вход,което е истина.За последните 3-4 години вие паднахте от Тампере,Бате,Жилина,Дебрецен,Беверен.Не ме карай да ти ровя още отбори за по-далечни години.За оставката-след мача Черно море-Левски за купата през декември.За президентите политиците,макар да не съм ги споменавал и мениджърите-Тодор Батков,Сергей Станишев,Катерина Паунич.И това,че Батков е адвокат не го прави светец да ти кажа,защото се меси и в работата на съда.Присъствал съм на неогва среща със студенти ,на която той сам се похвали,че лично Станишев му се обадил да спре там едно дело за обществена поръчка за разширяване на варненското пристанище,защото щели да се изгубят парите по проекта,заради това дело.Думите му бяха:" Аз се намесих и се обадих,където трябва за да го спра това дело."Това ако за теб е законно за мен не е.Мисълта ми беше,че вашия президент ви отклонява вниманието от проблемите на клуба и ви маже очите със закачките си с ЦСКА.Освен това Интерпол го разследва за пране на пари заедно с Чорни.За стадиона-отдаден за безвъзмездно ползване какво означава за теб,след като не плащате нищо за него?За мен нещо безплатно си е чист подарък.Ти както искаш го наричай.А сега за дузпите- за последните 20 години статистика не мога да ти дам,защото не съм броил всяка дузпа,нито пък съм намерил някъде да ги има.Но мога да ти дам за сезона с най-много дузпи за вас- 2006/2007.
Левски води при дузпитеОт в. Топспорт
"Сините" са изпълнили 14 наказателни удара от бялата точка, няма отсъден такъв срещу тях
ДУЗПИ ЗА ЛЕВСКИ 14 (вкарани 9)
2 кръг, ЛЕВСКИ - Спартак (Вн) 3:0
(2 дузпи - изпуснати от Ем. Ангелов и Г. Иванов)
4 кръг, ЛЕВСКИ - Р. спортист 5:0
(1 дузпа - вкарана от Телкийски)
5 кръг, Марек - ЛЕВСКИ 0:8
(2 дузпи; 1 вкарана от Ричард, 1 изпусната от Ричард)
6 кръг, ЛЕВСКИ - ЦСКА 1:0
(1 дузпа - вкарана от Бардон)
12 кръг, ЛЕВСКИ - Берое 3:0
19 кръг, Р. спортист - ЛЕВСКИ 2:1
20 кръг, ЛЕВСКИ - Марек 8:0
(3 дузпи - вкарани от Телкийски, Бардон и Н. Димитров)
22 кръг, ЛЕВСКИ - Родопа 3:0
(1 дузпа - изпусната от Домовчийски)
26 кръг, ЛЕВСКИ - Черно море 5:0
28 кръг, Берое - ЛЕВСКИ 0:0
(1 дузпа - изпусната от Телкийски)
ДУЗПИ СРЕЩУ ЛЕВСКИ 0
Кажи ми кога тези 3-4 години за ЦСКА са свирени 14 дузпи в 10 кръга и срещу тях не е свирена нито една?
И да ЦСКА е най-малко слабият отбор в момента защото демонстрира по-добра игра от останалите,които пососчих.Срещу Локото си вкарахме положенията и победихме.Срещу Берое просто нямахме шанс при завършващия удар.В контролите също играхме добре и имахме само една загоба от 10-тина мача.Историята ви никога не съм я отричал и не съм казвал,че не сте били силни отбори.Но след като си изброил вашите победи на силни отбори аз пък ще изброя нашите:
ЦДНА – Атлетико (Мадрид) 1:0
ЦДНА – Ювентус (Торино) 4:1
ЦСКА – Борусия (Дортмунд) 4:2
ЦСКА - Олимпиакос (Атина) 3:1
Панатинайкос (Атина) – ЦСКА 0:2
ЦСКА – Панатинайкос (Атина) 2:1
ЦСКА – Байерн (Мюнхен) 2:1
ЦСКА – Аякс (Амстердам) 2:0
ЦСКА 2–1 Ювентус (Торино)
ЦСКА 2–1 Валенсия (Испания)
Нотингам 0–1 ЦСКА
ЦСКА 1–0 Нотингам
ЦСКА 4-3 Байерн (Мюнхен)
ЦСКА 1-0 Ливърпул след продължение 2-0
ЦСКА 0–0 Монако 2:0 след продължения
ЦСКА 2–1 Монако
ЦСКА 2–0 Панатинайкос (Атина)
ЦСКА 1 – 0 Байер Леверкузен (Гер.)
Байер Леверкузен (Гер.) 0 – 1 ЦСКА
Ливърпул (Англ.) 0 – 1 ЦСКА
Относно ясновидските ми способности-нямам такива.Просто имам 6 чувство,което ми подсказва какво ще стане. И не на последно място-знам как се пишат Левски,Ботев и т.н.Просто съм допуснал неволна грешка при писане на някои места,която ти си счел за заяждане.Спирам да спамя темата.Казах кавото имах да казвам и си държа на мнението.За мен Левски е най-подпираният отбор от родните съдии,за което вина има и БФС.Това мое мнение никой не може да промени,колкото и да се опитва.