Как да осъдим общината, ако строшим колата си в дупка?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Как да осъдим общината, ако строшим колата си в дупка?
Taka е вместо да направят пътя веднъж и да не се занимават с него поне 1-2 години, а през това време да направят нови пътища
sasho007 написа:valdes18 написа:ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВДИГНЕМ НА ПРОТЕСТ!!!
И аз съм на това мнение да надуем клаксоните пред общината. И тази патица кметицата да се вземе в ръце защото собствениците на ЦСКА нито един път тази година не изчистиха снега както трябва. А от общината трябва да налагат солени глоби на фирмите които ремонтират пътищата защото след ремонт и 2 месеца немогат да изкарат
Нали пред парламент, президентство, общини и т.н. забраниха протестите.
angelov написа:sasho007 написа:valdes18 написа:ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВДИГНЕМ НА ПРОТЕСТ!!!
И аз съм на това мнение да надуем клаксоните пред общината. И тази патица кметицата да се вземе в ръце защото собствениците на ЦСКА нито един път тази година не изчистиха снега както трябва. А от общината трябва да налагат солени глоби на фирмите които ремонтират пътищата защото след ремонт и 2 месеца немогат да изкарат
Нали пред парламент, президентство, общини и т.н. забраниха протестите.
Не са го приели май още това. Но ако са го приели има и друг вариант с блокиране на пътища например.
angelov написа:Миналата година имах подобни проблеми. След като скочих в една добре прикрита дупка (дупката беше в завой с ограничена видимост), едната ми джанта стана на елипса и гърнето на колата се откачи. Викнах КАТ да напишат един протокол за застрахователя и ми написаха акт за причинено ПТП, вследствие на несъобразена скорост. Застрахователите ми платиха някакви мизрени пари, защото нямало друг автомобил в инцидента. След като си платих акта, от получените пари от каското ми останаха точно 47 лева. Консултирах се с адвокати какво да предприема и абсолютно никой не се нави да ме представлява в такова дело. После приказвах с познати полицаии и ми казаха, че единствения шанс при такава ситуация е да познаваш полицая, който дойде на мястото да напише, че е свидетел на случилото се и да не ти пише акт.
С две думи за да спечелиш едно такова дело, трябват връзки!!!
По принцип, за да спечелиш дело в БГ, се налага да имаш връзки.

child in time написа:Ако това се случи в някоя бяла държава въпросната фирма ще фалира! Просто няма да и платят както и на строителните фирми запълващи дупките по пътищата те работят на принципа : - Така ги запълваме че да има за какво да ни наемат другия месец! И така с години!
Не бе, не! Студено е и асфалта не хваща. Нали това обяснява варненския Кире. И хората му вярват... Аз вече бях казал - ако е така, то в Швеция трябва само по черни пътища да карат. А, освен това е и мокро. Пък лятото са много високи температурите и пак не става. С други думи - космоса и космите ни пречат.
Какво осъждане,какъв бунт...Нищо няма да постигнем,за съжаление по ред причини....То да е само в големите градове.И в нашия е същото,макар че последно време се асфалтираха изцяло 15-20 улици,но още има такива дето,ако имаш камъни в бъбреците,спокойно можеш да ги разбиеш,след като колата ти мине през 3-4 дупки 

Пуснах го в старата тема за протеста, но все пак да го има и тук този така актуален материал:
Дупка затвори аутобан в Германия
- Бижутера
- Контакти:
Пепо написа:Пуснах го в старата тема за протеста, но все пак да го има и тук този така актуален материал:
заради какво дупче затварят аутобана, а на нашите магистрали такива има през 200 метра...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутера написа:Пепо написа:Пуснах го в старата тема за протеста, но все пак да го има и тук този така актуален материал:
заради какво дупче затварят аутобана, а на нашите магистрали такива има през 200 метра...
Сега аутобана ще е затворен 4, 5 месеца, щото е влажно, времето е студено и асфалта не хваща.
Еми сами си правете изводите за какво иде реч...На светлинни години сме от тяхПепо написа:Пуснах го в старата тема за протеста, но все пак да го има и тук този така актуален материал: