Титлата е поискана?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- comandosa1
- Контакти:
Re: Титлата е поискана?
Според мен, Локото са в най-добрата позиция, ако нямат контузени и наказани, имат големи шансове, единственото слабо място което виждам при тях е вратарски пост и защита, но не толкова слабо че да не могат да са първи. Както и да е, за да си първи се иска още едно нещо, което незнам дали го имат.
И аз мисля, че Локото имат своите шансове, най-вече заради добрият треньор и класните нападатели, с които разполагат.
comandosa1 написа:Според мен, Локото са в най-добрата позиция, ако нямат контузени и наказани, имат големи шансове, единственото слабо място което виждам при тях е вратарски пост и защита, но не толкова слабо че да не могат да са първи. Както и да е, за да си първи се иска още едно нещо, което незнам дали го имат.
В защита тепърва ще се връщат контузени футболисти. За вратарския пост взехме едно младо момче от Спартак.
Левашки се справя добре. Поне срещу Берое направи много добри спасявания.
В средната линия също има футболисти, които са контузени, но скоро се връщат.
Абе, както каза колегата, без контузени и наказани сме фаворити.
Абе да ви кажа,повече заслужавате от Литекс титлата,но с нас няма да ви е лесно,виж Левски са ви клиенти.Локо все пак са трети,по натам повече.

Титлата е решена за Левски, не се надъхвайте. 3 място най-много, или купата, зависи с Литекс как ще се разберетe.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
на 21 03 2010 Стефан Грозданов чака новите шампиони от Локо София за едно протоколно мачле в Благоевград?
OFK PIRIN
-
миле гърбавия
Преди три месеца казах,че ако този негър Асамоа дойде в Локомотив сме шампиони! Може пък да съм познал,а? Документирано е в сайта на Локо Сф!Миле гърбавия.
- plamen etov
- Контакти:
И разбирасе дане се издъниме срещу някой от отборите които се борят за оставане в Агр.loko1 написа:Благодаря за доброто чувство от повечето писали по темата.
Дълго чакаме титла и дано този май е весел за нас. Титилата не е споменавана като цел май от към 19999/2000 година. Има много мачове до края, ключови ще са 4 и 5 кръг вземем ли победи, пътя ще е широко отворен.
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Рано е да се говори за титла.Поне мачът с Левски да мине,ако го вземем, тогава вече ще имаме някакъв шанс

DenK@7a написа:Рано е да се говори за титла.Поне мачът с Левски да мине,ако го вземем, тогава вече ще имаме някакъв шанс![]()
Не е рано. По-добре да се надъхваме от сега и ние, и футболистите. Преди като си траехме и чакахме да мине поредният труден мач, какво се случваше? Все едно и също. Трябва, и е правилно да обявим целите си. Искаме титлата! Ако не стане - нищо ново. Важно е да има спортна злоба и цел, а не да играем мач за мач.