Ти Митко, ти си един НИКОЙ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Ти Митко, ти си един НИКОЙ

Мнениеот vaskonti » 11 мар 2010 09:35

crap написа:Аз много добре го осъзнавам, простил съм много глупави отигравания, и съм го чакал достатъчно... е НАЧАКАХ СЕ! Мерси Митко, прав ти път! Няма какво да даде на мен, няма какво да даде и на националния... разбира се, ще се радвам адски много да ме опровергае в крайна сметка!

И да те опровергае, никога няма да свършат плюещите. Българите никога няма да простят на никой успял наш сънародник. Винаги ще има кой да го дърпа обратно в казана!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 11 мар 2010 10:28

vaskonti написа:И да те опровергае, никога няма да свършат плюещите. Българите никога няма да простят на никой успял наш сънародник. Винаги ще има кой да го дърпа обратно в казана!

Пълни глупости! Защо никой не дърпа Л. Пенев например, е верно имаше някви интрижки завъртяни покрай връзките му с мафията, но нищо повече, защо подяволите той се държи достойно, за разлика от наш Митьо?! Дори и Камата се оказа на по-високо от Берба, а ние си мислехме, че той е максималната точка на моралното падение!? ОК, и аз четох на Крум статията, визирам това което си драснал за казана, но не е съвсем така! Мога да ти кажа само, че на Бербо ако действително не му пукаше, нямаше да пише тази глупост, или ако пък му пука и имаше малко разсъдак в тая негова тиква, щеше да се хване и да направи нещо повече за нас и националния от колкото това-да разхожда фланелката!! Тук ще добавя и един цитат от колегата athom, който много ми допадна:
athom написа:Това че смятаме Ицо, Любо, Митко, Наско и т.н. за по-важни от бай Гошо и леля Пена дето кОпат картофите на нивата.
И не си даваме сметка че без футбол ще си живеем екстра.
Ама без хляб не.

Истината е, че Митко падна доста, доста под чертата за уважение с това изказване... за мен той вече е Митьо, а не Димитър!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 мар 2010 10:51

Все си мисля, че Димитър ще преживее и това унижение - Ти да му викаш Митьо... Някак си ще го преглътне...
Що се отнася до това как бай Георги и леля Пена си изкарват хляба - правят го така както Бербо - с честен труд и всеотдайност в това, което умеят. Разликата е, че тези които плюят всеотдайно просто не получават кинти... А тези дето получават кинти и за това - Е ЗА ТЯХ Е СТАТИЯТА. Платената псевдо журналистика е най-грозното отроче на свободата на словото
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 11 мар 2010 11:32

ros написа:Все си мисля, че Димитър ще преживее и това унижение - Ти да му викаш Митьо... Някак си ще го преглътне...
Що се отнася до това как бай Георги и леля Пена си изкарват хляба - правят го така както Бербо - с честен труд и всеотдайност в това, което умеят. Разликата е, че тези които плюят всеотдайно просто не получават кинти... А тези дето получават кинти и за това - Е ЗА ТЯХ Е СТАТИЯТА. Платената псевдо журналистика е най-грозното отроче на свободата на словото

Критиката е най-нормалното нещо на този свят, особенно за успелите и популярни хора. А когато неможеш да се справиш с нея се получава нещо като това с Митьо-ставаш за смях, а критиката вместо да утихне-зашумява!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 мар 2010 11:51

Най - нормалното нещо на този свят не е критаката А ВСЕКИ ДА СИ ГЛЕДА НЕГОВАТА РАБОТА И НЕГОВОТО КАНЧЕ. Когато всеки започне да се занимава с това, което разбира и го върши съвестно и с желание, тогава и България ще тръгне напред... Докато продължаваме да смятаме, че ни е работа да се бъркаме в работата на другите, да стоим отстрани и да даваме акъл все така ще е... И докато броим парите на всеки успял човек, само защото ние нямаме ще се получават коментари като този и като на Стоичков
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 11 мар 2010 12:08

Е ти какво oчакваш, всички да му се радват и ръкопляскат, момчето да прави нечовешки неща с екипа на "дяволите", както и с този на националният ни отбор, и всичко да е розово и щастливо?! Е нЕма как да стане! Докато му е през к*ра за националния и докато продължава с глупавите си изказвания така ще е, няма да е уважаван у нас-в България!
Последна промяна от crap на 11 мар 2010 12:43, променено общо 1 път.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Kotooshu77
Контакти:

Мнениеот Kotooshu77 » 11 мар 2010 12:09

Жалко , настина жалко :(
И този не издържа на ГРАНДОМАНИЯТА :(
Само едно не мога да разбера , защо се нахвърли на жалките БГ жълти журналя от някви си блогове и сайтове , а една дума не каза и написа за плюенето по негов адрес в английската преса :?:
В Англия всяка седмица го заливат с пумия и с унищожителни критики от кой ли не но една дума няма за тях , защо ли ?
Може би само в Англия критиките са позволени а тук само хубаво или нищо !
Дори се сещам че някакви гнусотии бяха извадили за неговото семейство но пак ни дума ни стон !
Не е трудно човек да се сети че на 3-ти Март се игра една контрола и след нейния край Боби Михайлов каза че , видите ли тези двамата се чувствали недолюбвани и за това не могли да играят за нац. отбор :o
Какво ли да очакваме за напред от това скромно момче което ни гледа от високо ;)
1.Най накрая да почне да бележи и в някой важен мач !
2. Да се откаже от семейството си !
3.Да стане поданик на Кралицата !

Аз залагам на №3 ;)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 мар 2010 12:13

crap написа:Е ти какво учакваш, всички да му се радват и ракопляскат, момчето да прави нечовешки неща с екипа на "дяволите", както и с този на националният ни отбор, и всичко да е розово и щастливо?! Е нЕма как да стане! Докато му е през к*ра за националния и докато продължава с глупавите си изказвания така ще е, няма да е уважаван у нас-в България!

Както ти казах Учаквам всеки да си гледа работата и да рАкопляска тогава когато някой го заслужи... А за това доколко ще е уважаван в България - от мен а и от много други ще е

Потребителски аватар
Kotooshu77
Контакти:

Мнениеот Kotooshu77 » 11 мар 2010 12:28

ros написа:
crap написа:Е ти какво учакваш, всички да му се радват и ракопляскат, момчето да прави нечовешки неща с екипа на "дяволите", както и с този на националният ни отбор, и всичко да е розово и щастливо?! Е нЕма как да стане! Докато му е през к*ра за националния и докато продължава с глупавите си изказвания така ще е, няма да е уважаван у нас-в България!

Както ти казах Учаквам всеки да си гледа работата и да рАкопляска тогава когато някой го заслужи... А за това доколко ще е уважаван в България - от мен а и от много други ще е

Това ми напомня на един стар лаф " Те го плюят, той си мисли че дъжд вали "

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 мар 2010 12:32

crap написа:
vaskonti написа:И да те опровергае, никога няма да свършат плюещите. Българите никога няма да простят на никой успял наш сънародник. Винаги ще има кой да го дърпа обратно в казана!

Пълни глупости! Защо никой не дърпа Л. Пенев например, е верно имаше някви интрижки завъртяни покрай връзките му с мафията, но нищо повече, защо подяволите той се държи достойно, за разлика от наш Митьо?! Дори и Камата се оказа на по-високо от Берба, а ние си мислехме, че той е максималната точка на моралното падение!? ОК, и аз четох на Крум статията, визирам това което си драснал за казана, но не е съвсем така! Мога да ти кажа само, че на Бербо ако действително не му пукаше, нямаше да пише тази глупост, или ако пък му пука и имаше малко разсъдак в тая негова тиква, щеше да се хване и да направи нещо повече за нас и националния от колкото това-да разхожда фланелката!! Тук ще добавя и един цитат от колегата athom, който много ми допадна:
athom написа:Това че смятаме Ицо, Любо, Митко, Наско и т.н. за по-важни от бай Гошо и леля Пена дето кОпат картофите на нивата.
И не си даваме сметка че без футбол ще си живеем екстра.
Ама без хляб не.

Истината е, че Митко падна доста, доста под чертата за уважение с това изказване... за мен той вече е Митьо, а не Димитър!

Е добре де, я си припомни при лафа за супата какво го направиха Любо? На практика този лаф тогава и сега тези писания на Бербатов са едно и също нещо! И двамата имат пред вид едни и същи хора! Но, по незнайни причини много хора се припознаха в тези думи на двамата. И каквото сега се излива върху Бербатов, това се изливаше и върху Пенев навремето! Същото нещо е и с Ицо - той също говори за същите хора и понася същата пумия! Който се припознава в техните думи, проблемът си е само негов! Аз не се припознавам и затова нямам проблем с казаното!
А това за хляба и футбола е пълна глупост. Защото в момента, в който бай Гошо и леля Пена замогнат от бизнеса с картофи, техния завистлив съсед Вуте веднага ще почне да ги одумва. И когато те му направят забележка да вземе и той да постигне нещо в живота, вместо само да мрънка и да плюе, Вуте просто ще увеличи плюенето. Това е българската действителност и точно на това сме свидетели в момента!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Национален отбор”