Това не е Милан !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Това не е Милан !
Манчестър победиха, но не толкова поради убийствената им игра, колкото поради невежеството, липсата на някаква тактическа мисъл за мача и като чели желание за победа в Милан. В момента я караме по инерция и на гърба на Пато и Неста, и докато това в Италия минава, явно в европа не. Много грешки на ръководството в липсата на каквито и да е трансфери и назначаването на тоя треньор. Вярно, че като се обърне колата пътща много, ама не ми се иска да гледам отново как играчите на любимия отбор излизат за мач все едно сега се виждат за първи път.
- Los Che
- Контакти:
Това не е Милан !Това не е Милан ? Ба точно същият си е този "Милан". И емблемата си е същата, и президента си е същия и играчите са си същите от 10 години насам. Това е ония "Милан" който "Депор" го разнищи на "Риасор" пак така с 5. А "Ливърпул" на Рафа ги обърна от 0:3 до 3:3. Е, треньора не е онзи , но дори и в Милано нещо се промена на 10 - 15 години.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Абе ако бяха вкарали в началото при 0-0 удара с глава на Рони друг щеше да е мача.Но иначе и Милан са си слаби.С такава смешна трансферна политика.Незнам защо се взеха играчи като Фламини,Огучи Ониево и т.н.А ядрото им е изградено от вече залязващи футболисти като Пирло и Неста.С такива старци не става.И тандема отпред Хунтелар - Бориело много слаби ми се видяха вчера и срещу Рома де направиха уникални пропуски.
Снощи в началото на мача, когато резултатът бе още 0:0 и имаше лека интрига, Б. Касабов при едно отиграване на Роналдиньо каза, че Милан показва зъби и точно в този момент камерите се спряха на ухилената и озъбена физиономия на Рони...
. Е такава ирония на съдбата няма...

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Напомнят ми на Байерн в последните сезони със Шол,Кан,Салихамиджич,Куфур....издишат отвсякъде.Тотална чистка!
-
Определено не е Милан !
Всъщност снощи.....те си бяха Милан.....ама го нямаше духа на "Росонерите".
Просто крещяща нужда от освежаване ( подмладяване ) ? !
А да.....и нов треньор !
Всъщност снощи.....те си бяха Милан.....ама го нямаше духа на "Росонерите".
Просто крещяща нужда от освежаване ( подмладяване ) ? !
А да.....и нов треньор !
Ако някои бе обърнал внимание от предишни мои постове,щеше да прибави нещо към сметката си.
Los Che написа:Това не е Милан !Това не е Милан ? Ба точно същият си е този "Милан". И емблемата си е същата, и президента си е същия и играчите са си същите от 10 години насам. Това е ония "Милан" който "Депор" го разнищи на "Риасор" пак така с 5. А "Ливърпул" на Рафа ги обърна от 0:3 до 3:3. Е, треньора не е онзи , но дори и в Милано нещо се промена на 10 - 15 години.
Явно страдаш от избирателна памет.Този същият Милан спечели Шампионската лига 5 пъти за 18 години между 1989 и 2007 г. и се превърна в най-успелият футболен клуб в света откакто има цветна телевизия.Колкото до мача снощи,резултатът не отразява реалното съотношение на силите между двата отбора.Не мога да се съглася,че играем с едни и същи футболисти от много години,едва трима от титулярния състав срещу Юнайтед преди 3 години,бяха сред стартовите 11 снощи.Големите проблеми на Милан са няколко.Както знаем,рибата се вмирисва откъм главата.1.Ръководството на клуба и най-вече Берлускони спряха да купуват най-доброто на италианския пазар,така както преди години в тима дойдоха големи футболисти като Неста,Индзаги,Пирло,Зеедорф,Кафу и т.н.2.Милан към днешна дата не разполага с финансовите средства на английските или испанските грандове.Показателен за това твърдение е фактът,че най-добрият футболист в света за 2007 г. Кака беше продаден,а негов заместник,колкото и да е трудно да бъде намерен такъв,не беше взет.Йоан Гуркюф,който е един от най-перспективните млади футболисти в света,също беше продаден.Основната трансферна цел в нападение-Един Дзеко(знам,че се пише Джеко,но със з повече ми харесва името

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
POPCORN написа:смешник хаха.ало първо не съм те обидил , за да ме обиждаш !второ такива като тебе знаеш ли къде си ги слагам а?точно между краката ако ти говори нещо.трето смешник може да викаш на някой от твойте приятели ама не и на мене!и четвърто да манчестър са най-кирливият отбор в света!По кирлив и от Реал!
НапЪлно подкрепям

Абсолютно подкрепям автора на темата ! Казал го е най-точно в заглавието :
Това не е "Милан" !
Друго просто няма какво да се добави.

"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"