Реал Мадрид - Лион (1/8 финал за ШЛ)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bakosan
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Лион (1/8 финал за ШЛ)

Мнениеот bakosan » 11 мар 2010 00:15

RENAULT написа:и като последно.....в края на сезона се проят кой колко купи има.....аз поне се надявам ,че реал ще има 1...за останалите злобари не знам... сладки сънища и сънувайте,че лион е отстранил "кралете" ХАЛА МАДРИД :P :P :P

Бих казал "Сънувай Реал Мадрид на 1/4 финал"
Левски FOREVER

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 11 мар 2010 00:37

Вестник Марка веднага след мача излезе с такова заглавие:
"Adiós Champions, adiós Pellegrini".
Като фен на Реал от близо 15 години не мога да не кажа, че ми е много болно от това, което стана тази вечер. Реал излезе като прекършен за второто полувреме и тук дойдоха грешките на Пелегрини. Трябваше още в първите минути на втората част да изкара неефективни Игуаин (явно ШЛ не е неговият турнир) и да вкара Раул. Само тази смяна да беше направил, резултата щеше да е друг. Накрая започна да маца смените, както му падне. Да го пита човек, защо толкова късно вкара Диара. Ако искаш да овладяваш средата на терена и да не даваш на противника да мърда, това трябваше да стане поне 20 минути по-рано, когато се виждаше, че Реал закуцука, а Лион започна да взима надмощие.
Не знам... имах големи надежди поне да минем този прокълнат 1/8 финал, дори и да не играем на финала... а сега всичко свърши.
Ако наистина махнат Пелегрини, не знам кой гласят да дойде на негово място. Всъщност няма никакъв смисъл сега от някаква смяна на треньора, тъй като на практика почти сърши сезона на Реал.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 11 мар 2010 01:03

Финалът е на Сантяго Бернабеу, а Реал Мадрид няма да е там.Много жалко,трябваше да бият.Ако Игуаин беше вкарал на празна врата сега щеше да е друго.Не може при резултат 1:1 и когато трябва да вкараш 2 гола,да махаш Kaká.Това е уникална глупост.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 11 мар 2010 01:53

ehh написа:Вестник Марка веднага след мача излезе с такова заглавие:
"Adiós Champions, adiós Pellegrini".
Като фен на Реал от близо 15 години не мога да не кажа, че ми е много болно от това, което стана тази вечер. Реал излезе като прекършен за второто полувреме и тук дойдоха грешките на Пелегрини. Трябваше още в първите минути на втората част да изкара неефективни Игуаин (явно ШЛ не е неговият турнир) и да вкара Раул. Само тази смяна да беше направил, резултата щеше да е друг. Накрая започна да маца смените, както му падне. Да го пита човек, защо толкова късно вкара Диара. Ако искаш да овладяваш средата на терена и да не даваш на противника да мърда, това трябваше да стане поне 20 минути по-рано, когато се виждаше, че Реал закуцука, а Лион започна да взима надмощие.
Не знам... имах големи надежди поне да минем този прокълнат 1/8 финал, дори и да не играем на финала... а сега всичко свърши.
Ако наистина махнат Пелегрини, не знам кой гласят да дойде на негово място. Всъщност няма никакъв смисъл сега от някаква смяна на треньора, тъй като на практика почти сърши сезона на Реал.

И аз мисля, че това беше най-голямата грешка.Може ли да оставиш футболист, който направи пропуска на годината на терена...като преди мача говореше как се е надявал да вкара в шл защото му било време, еми след този пропуск как да продължи да играе , да вкарваше често в шл ...нямаше да му пука , ама на него му стана просто твърде много и трябваше да бъде сменен, изпусна и други чисто положения.Второто полувреме направо тотално се загуби до 70тата минута се питах, абе смениха ли Игуаин, не съм видял да е извършвана смяна?!А той си играеше , но не пипаше топката, да не говорим, че ако беше вкарал, Реал продължаваха, почти сигурно.За това не е виновен обаче той, на всеки се случва да пропусне, виновен е Пелегрини.Други косвени виновници са ,рискованите деиствия на защитниците и нениманието им при гола и слабата в този мач халфова линия , мисля че не се справиха добре и не им стигнаха силите, от Кака също може да се иска много повече на фона на очакванията, които са му възложени, единствено Роналдо заслужаваше похвали , както винаги този сезон......(по принцип е Игуаин и Роналдо , но този мач за жалост и Игуаин го нямаше).Смешен Реал, до кога ще получава запек на тази фаза.. хаха...
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 11 мар 2010 02:04

@LaRgO
Мисля, че това е проблемът при Пелегрини. Все още не може да цели смените. Някак си, като че ли не вижда на време промяната в пулса на игра на Реал и поняга прави автоматично смените.
Сега четох в Марка, че Пелегрини е казал, че не мисли да напуска работата си. Наистина няма смисъл да го прави. Вижда се, че поне в Испания, Реал играе на някаква друга скорост.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 11 мар 2010 03:53

ehh написа:@LaRgO
Мисля, че това е проблемът при Пелегрини. Все още не може да цели смените. Някак си, като че ли не вижда на време промяната в пулса на игра на Реал и поняга прави автоматично смените.
Сега четох в Марка, че Пелегрини е казал, че не мисли да напуска работата си. Наистина няма смисъл да го прави. Вижда се, че поне в Испания, Реал играе на някаква друга скорост.

Така е.Определено Пелигрини не нацелва титулярния състав и смените.Много късно пусна Раул и трябваше да извади Игуаин.Според мен Ван Дер Ваарт и Раул трябваше да са титуляри.Вярно,че в първенството тръгнаха добре ама да видим дали ще продължава така.Колкото до това,че Пелигрини не иска да напуска,просто чака да го уволнят,за да си получи компенсацията.Той сам няма да напусне.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 11 мар 2010 07:17

:mrgreen:

Толкова е ясно, че чак се чудя как може да не го виждате ?!
Вече почти 10 години "Реал Мадрид" правят "звездна", галактическа" и каква ли не още селекция като купуват най-скъпите и добри футболисти, а после отпадат още на осминафиналите или четвъртфиналите на Шампионска лига .....
Не ви ли изглежда странно ?! .....
Въпреки това обаче (а може би именно благодарение на това !) "Реал Мадрид" остава най-добре печелившия клуб в света !!! :shock: :o :lol: ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 11 мар 2010 07:37

marmi52 написа::mrgreen:

Толкова е ясно, че чак се чудя как може да не го виждате ?!
Вече почти 10 години "Реал Мадрид" правят "звездна", галактическа" и каква ли не още селекция като купуват най-скъпите и добри футболисти, а после отпадат още на осминафиналите или четвъртфиналите на Шампионска лига .....
Не ви ли изглежда странно ?! .....
Въпреки това обаче (а може би именно благодарение на това !) "Реал Мадрид" остава най-добре печелившия клуб в света !!! :shock: :o :lol: ;)

Това е благодарение на политиката на клуба - купуват всичко известно и от там имат доста печалби от маркетинг :) За сметка на това футболните успехи... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vassilp
Контакти:

Мнениеот vassilp » 11 мар 2010 09:34

Мен ме хвана яд на Кака - абсолютен фигурант беше, а това бе най-важния мач за сезона! Пълен "Бернабеу", страхотна атмосфера, добър терен за игра... Какво повече може да иска?!?! Че пък и се сърди на смяната си.... :shock: :shock: :shock: В следващия двубой във Валядолид - тогава ли да чакам да покаже някаква игра...?!
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 11 мар 2010 11:20

Къде ни подпира съдията срещу Севиля :shock: :shock: :shock: :shock: :?: Ти мача гледа ли го :roll: 3 греди и 22 удара за Реал срещу 2 удара за Севиля. И първия мач във Франция Лион удари една греда, а не две. И кое му беше заслуженото вчера на Лион, първото полувреме, удари 10-0 за Реал, греда на празна врата, и още няколко сто процентови положения. Не ни надиграха, а просто си вкараха положението. Накрая можеха и да победят, когато целия ни отбор тръгна напред за обрат. Само ще ти кажа,че в двата мача Игуаин имаше 5 възможности да вкара,но не успя. И верно, Реал са слаби, но поне не ни помагат съдиите в Европа. За разлика от един друго отбор, който стана символ за волейболни прийоми в наказателното поле.
Последна промяна от Madridist на 11 мар 2010 12:15, променено общо 6 пъти.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Реал Мадрид”