ehh написа:Вестник Марка веднага след мача излезе с такова заглавие:
"Adiós Champions, adiós Pellegrini".
Като фен на Реал от близо 15 години не мога да не кажа, че ми е много болно от това, което стана тази вечер. Реал излезе като прекършен за второто полувреме и тук дойдоха грешките на Пелегрини. Трябваше още в първите минути на втората част да изкара неефективни Игуаин (явно ШЛ не е неговият турнир) и да вкара Раул. Само тази смяна да беше направил, резултата щеше да е друг. Накрая започна да маца смените, както му падне. Да го пита човек, защо толкова късно вкара Диара. Ако искаш да овладяваш средата на терена и да не даваш на противника да мърда, това трябваше да стане поне 20 минути по-рано, когато се виждаше, че Реал закуцука, а Лион започна да взима надмощие.
Не знам... имах големи надежди поне да минем този прокълнат 1/8 финал, дори и да не играем на финала... а сега всичко свърши.
Ако наистина махнат Пелегрини, не знам кой гласят да дойде на негово място. Всъщност няма никакъв смисъл сега от някаква смяна на треньора, тъй като на практика почти сърши сезона на Реал.
И аз мисля, че това беше най-голямата грешка.Може ли да оставиш футболист, който направи пропуска на годината на терена...като преди мача говореше как се е надявал да вкара в шл защото му било време, еми след този пропуск как да продължи да играе , да вкарваше често в шл ...нямаше да му пука , ама на него му стана просто твърде много и трябваше да бъде сменен, изпусна и други чисто положения.Второто полувреме направо тотално се загуби до 70тата минута се питах, абе смениха ли Игуаин, не съм видял да е извършвана смяна?!А той си играеше , но не пипаше топката, да не говорим, че ако беше вкарал, Реал продължаваха, почти сигурно.За това не е виновен обаче той, на всеки се случва да пропусне, виновен е Пелегрини.Други косвени виновници са ,рискованите деиствия на защитниците и нениманието им при гола и слабата в този мач халфова линия , мисля че не се справиха добре и не им стигнаха силите, от Кака също може да се иска много повече на фона на очакванията, които са му възложени, единствено Роналдо заслужаваше похвали , както винаги този сезон......(по принцип е Игуаин и Роналдо , но този мач за жалост и Игуаин го нямаше).Смешен Реал, до кога ще получава запек на тази фаза.. хаха...