Cesc Fabregas написа:Димо, ако знаеш колко пъти съм бил на ръба да нахраня някого много яко...нямаш идея просто...
А за Бербатов-компроментира се тотално и никога повече няма да го уважавам! далеч повече предпочитам Стоичков, защото винаги е играел със сърце и непримирим дух!

[offtopic]Бях ти писъл в темата но явно не си видял.Както и да е -първо-не вярвам да го е писъл той-а и да е -НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ СРАМУВА!!!!Ти какво очакваш-разни Ефремчета и Жаклинчета да го обиждат, а той да им прави мили усмивки-е не става.Християнски принцип ту к не важи-за да оцелее човек ,когато го нападат е длъжен да отговори-иначе става уязвим!!!ПАк ти казвам прочети го отново-никъде не говори за обикновените хора-както явно си разбрал,а за онези откровени олигофрени,които се опитват да съсипят и краиерата му и личния му живот.Ако аз дойда и те напсувам-предполагам,че и ти ще реагираш по подобен начин!!!Нормално е -даже издържа много!!Не виждам с какво е обидил обикновените фенове!!!А това ,че е нависоко си е факт-може да не е най-добрия в света-но е постигнал много и няма какво сам да умаловажава успеха си-койот е факт.Скромността е за хора които нямат други качества!![/offtopic]