Маркиньос се връща в игра за ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Маркиньос се връща в игра за ЦСКА

Мнениеот POPCORN » 10 мар 2010 17:36

http://gong.bg/view_article.php?article_id=123361
Уу много се радвам, че Марко пак ще е в игра.Вярно правил е много слаби мачове, но последно преди да се контузи, играеше доста добре и ни беше един от най-добрите футболисти!Много креативен и важен според мене за халфовата ни линия!Дано колкото може по-скоро да влезне в игра! :twisted: :twisted:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Маркиньос се връща в игра за ЦСКА

Мнениеот cska_90 » 10 мар 2010 17:39

POPCORN написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=123361
Уу много се радвам, че Марко пак ще е в игра.Вярно правил е много слаби мачове, но последно преди да се контузи, играеше доста добре и ни беше един от най-добрите футболисти!Много креативен и важен според мене за халфовата ни линия!Дано колкото може по-скоро да влезне в игра! :twisted: :twisted:

Е ти как се преобрази!!!С тебе какви спорове водехме на тема Маркинъос!! ;) ;) ;)

Иначе и аз се радвам-ще е полезен!!
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 мар 2010 17:41

cska_90 написа:

Е ти как се преобрази!!!С тебе какви спорове водехме на тема Маркинъос!! ;) ;) ;)

е бате не може да отречеш, че по едно време беше пълна дупка.ама тая година почна много силно да играе!и точно когато почна да играе добре и се контузи....пък и по-добре него отколкото тоя Св.Петров само ми къса нервите
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 10 мар 2010 17:43

Баце осъзнаи се.Светльо Петров ни играе дефанзивен халф.Ние Маркиньос като атакуващ го искаме :lol:
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 мар 2010 17:44

POPCORN написа:
cska_90 написа:

е бате не може да отречеш, че по едно време беше пълна дупка.ама тая година почна много силно да играе!и точно когато почна да играе добре и се контузи....пък и по-добре него отколкото тоя Св.Петров само ми къса нервите

Това си е така-мисля че с Панку може да заформят добра двойка офанзивни халфове!Стига сме играли с 3 ма дефанзивни.Тоя Андоне уж разправяше,че изповядвал атакуващ футбол,а оня ден ми пуска 3 ма дефанзивни???
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 мар 2010 17:45

sixtynine написа:Баце осъзнаи се.Светльо Петров ни играе дефанзивен халф.Ние Маркиньос като атакуващ го искаме :lol:

знам, че е дефанзивен.говорим че просто не става за ЦСКА.Пък дали е дефанзивен или не това е друга тема.Имам предвит колкото може повече офанзивни.така ставаме по-опасни!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

kenneth
Контакти:

Мнениеот kenneth » 10 мар 2010 17:46

Ами с Граден кво става? Ще играе ли?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 мар 2010 17:47

kenneth написа:Ами с Граден кво става? Ще играе ли?

уж тая седмица, щял да бъде титуляр?къде е тоя алоха ли къде беше, където много пискаше против Спас и ми хвалеше тоя Гранден!Тоя е пълна мишка само се крие да не играе!Ебати манекенката
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 10 мар 2010 18:11

Елиът Гронден ще играе и ще набута 2-3 гола на Спортист,ще видите,че е класа!И Панку играе,но е на години,кото не значи,че не е полезен и не може,но пък Гронден предполагам,че е още по-добър.А Маркиньос,незнам.Има идеи в главата,това му харесвам.Креативен е.Но ако той играе?Незнам как ства схемата.Изобщо Андоне в мача срещу Берое показа явна тактическа неграмотност или притеснение и затова излезе с такава игрова схема.Според мен отборът трябва да е така:
Вратар-Здраво Чавдаров
Защитници-Данчо Минев,Коце Стоянов,Виданов,Митревски
Халфове:Коста Янев,Тошко Янчев,Спас Делев,Румен Трифонов
Нападатели:Маркиньос,Елиът Гронден.

Когато Стойчо Младенов използваше Маркиньош на позицията зад тарана(Гронден например),той играеше много успешно.Зад Клаудинеи Апересидо Неи май играеше.Но да не забравяме,че той много умее да връзва играта!
Въпреки това този вариант на състава е крайно невероятен,защото Андонов обича да пуска румънците,а и то е разбираемо.И докато на Панку може да се даде шанс,предвид факта,че не сме видел още какво може Гронден,то на Петре засега мястото му е на скамейката.Лошото е,че Спасчо също не е класа още,така че ще му трябва време,ще видим.Светльо има място да влиза ,когато няма дефанзивни халфове достатъчно,но мисля,че не е за титуляр.
Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 10 мар 2010 18:47

POPCORN написа:
kenneth написа:Ами с Граден кво става? Ще играе ли?

уж тая седмица, щял да бъде титуляр?къде е тоя алоха ли къде беше, където много пискаше против Спас и ми хвалеше тоя Гранден!Тоя е пълна мишка само се крие да не играе!Ебати манекенката

Ти така , като пишеш , че някой е мишка и се крие не се ли замисляш какво по - точно втълпяваш на хората... Гранден беше контузен и пропусна почти цялата подготовка. Той не е робот , за да прибягаш до магазина и да купиш някоя резервна част , за да я замениш с контузената. Нещо не мислиш , като пишеш неща , за които имаш информация само от някои закъсали за "новини" медии. А има една поговорка - казана дума , хвърлен камък. Сега още 50 човека ще прочетат поста ти и ще го споделят с още 50 х 5 и на мача със Своге , някой ще започне да го освирква , ако не дай си боже направи слаб дебют за ЦСКА. А това на практика ще му е и първи мач въобще от сумати време насам... Хайде малко повече разум да влагаме в "новините" , които постваме , за да си уплътним свободното време ... 8-)

Върни се в “ЦСКА”