Ти Митко, ти си един НИКОЙ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ти Митко, ти си един НИКОЙ
много бързо забрави наш Митко как тръгна , от къде ,и как беше продаден от тогавашният президент на Пирин за 11 чифта бутонки и 10 футболни топки
OFK PIRIN
- анто маина
metal1111 написа:много бързо забрави наш Митко как тръгна , от къде ,и как беше продаден от тогавашният президент на Пирин за 11 чифта бутонки и 10 футболни топки
[offtopic]Фондация “Димитър Бербатов” е основана с Учредителен акт на дарение от 07. 04. 2008 г. от Димитър Бербатов, воден от желанието си да допринесе за личностното усъвършенстване и реализация на децата на България.
Основната мисия на Фондацията е всестранно да подпомага младите хора да се образоват, да развиват своите дарби и заложби, както и да им дава шанс да ги споделят със света.
Фондацията се самоопределя за осъществяване на дейност в обществена полза. Тя е неправителствена, нерелигиозна и политически независима обществена организация.
Фондацията има за цел:
* Да насърчава утвърждаването на духовните ценности, гражданското общество, образованието и физическата култура, чрез споделяне на знания и провокиране на творческата и техническата креативност на младежта;
* Да съдейства за духовното, интелектуалното и физическото развитие на български деца и младежи, възпитаването им в дух на високи цели, спортменство, хуманизъм, съхраняване и обогатяване на общочовешките добродетели и уважението към човешката личност;
* Да насърчава развитието на талантите при децата, като съдейства за получаването на образование, знания, умения и култура у подрастващото поколение, подпомага обучението, специализацията, квалификацията и преквалификацията на младите хора със изявени способности в областта на спорта, науката и културата;
* Да подпомага социалната интеграция и личностната реализация на деца в неравностойно положение;
* Да подпомага създаването, изграждането и модернизацията на културни домове, читалища, библиотеки, Интернет- базирани бази от знания със свободен достъп и свободно (отворено) съдържание;
* Да подпомага и насърчава дарителството и дарителските традиции;
* Да сътрудничи с държавни и общински учреждения, местни и чуждестранни организации с оглед реализирането на проекти, насочени към постигането на целите на Фондацията;
* Да подкрепя други организации, имащи подобни цели.
За постигане на целите си Фондацията ще извършва следните дейности:
* отпускане на поименни стипендии и оказване на допълнителна финансова помощ за завършване на средно и/или висше образование;
* стимулиране интереса към спортуването като алтернатива на агресията и зависимостите;
* участие в изграждането и модернизацията на материални бази за спортна дейност за деца, както и в създаването на школи за млади таланти по футбол;
* подпомагане за разпространението на информация за успехите на български деца, както и на успяващи българи – пример за подрастващите;
* осъществяване на различни учебни и научноизследователски програми в областта на спорта, културата и науката;
* организиране или подпомагане участието на талантливи български деца в спортни състезания, международни олимпиади, концерти, конкурси и др. в страната и чужбина;
* активно сътрудничество с организации, институции и физически лица в страната и в чужбина, както и с представителите на местната власт по програми, свързани с целите на Фондацията;
* организиране на семинари, конференции и други национални и международни срещи по общи и конкретни въпроси;
* иницииране и организиране на благотворителни кампании за набиране на средства в съответствие с целите на Фондацията;
* осъществяване на други законни дейности, свързани с целите, изложени по-горе.[/offtopic]Дали е забравил от каде е тръгнал?
жалко е да се види как толкова много народ се подлъгва по тея писания и им се доверяват сляпо!
и единствената причина за това е, че те наистина мразят успелия с честен труд българин!
не е нужно да си психолог, за да забележиш, че тея статии не са писани от Бербатов!
интересното е защо никоя медия не се свърза лично с Бербатов, относно писанията в тоя блог!?!
и единствената причина за това е, че те наистина мразят успелия с честен труд българин!
не е нужно да си психолог, за да забележиш, че тея статии не са писани от Бербатов!
интересното е защо никоя медия не се свърза лично с Бербатов, относно писанията в тоя блог!?!

Бербатов да уволни моментално PR-а, който го е посъветвал да излезе с такова изявление ....
Ако той наистина е писал тези неща лично да се извини на феновете на националния отбор на България, ако не иска да бъде освиркван още на следващия мач на националите ....
И понеже видях, че има много върли фенове на Бербатов във форума да ги попитам - като е толкова добър защо тази вечер срещу "Милан" пак ще търка резервната скамейка ?!
Последна промяна от marmi52 на 10 мар 2010 21:11, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
marmi52 написа::mrgreen:
Бербатов да уволни моментално PR-а, който го е посъветвал да излезе с такова изявление ....![]()
Ако той наистина е писал тези неща лично да се извини на феновете на националния отбор на България, ако не иска да бъде освиркван още на следващия мач на националите ....
Аз не мога да разбера как успяхте да решите, че това обръщение е насочено към ВСИЧКИ фенове??!!??! Той няма пред вид нито всички, нито фенове!
Айде мислете малко преди да пишете!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Абе, къде е батко тази вечер ?!
Пак ли ще търка пейката ?!
"Вечната резерва" на МЮ ....
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
-
radko piratko
- Контакти:
Оставете Бербатов мръсни сини копелета! Коментирайте си Грозньо.
radko piratko написа:Оставете Бербатов мръсни сини копелета! Коментирайте си Грозньо.
Какви са тея глупости, както виждаш темате е пусната от "червено копеле", пък и в крайна сметка не е необходимо кой знае какво клубно пристрастие за да оцениш един играч като ДийМитко... аз също съм доста "червено копеле", но въпреки това не му симпатизирам особенно... сега както направи и това "изявление" съвсем ми падна в очите!@ Тука имаше Юзъри които се опитаха да разшифроват казанато от митьо, и съответно да го изкарат месия, но това са пълни глупсти, и няма никакъв подтекст или скрит замисъл в думите му! Митю излезе поредният селски бек станал футболист! Уви! Успял футболист!
YA GUNNERS YA
crap написа:radko piratko написа:Оставете Бербатов мръсни сини копелета! Коментирайте си Грозньо.
Какви са тея глупости, както виждаш темате е пусната от "червено копеле", пък и в крайна сметка не е необходимо кой знае какво клубно пристрастие за да оцениш един играч като ДийМитко... аз също съм доста "червено копеле", но въпреки това не му симпатизирам особенно... сега както направи и това "изявление" съвсем ми падна в очите!@ Тука имаше Юзъри които се опитаха да разшифроват казанато от митьо, и съответно да го изкарат месия, но това са пълни глупсти, и няма никакъв подтекст или скрит замисъл в думите му! Митю излезе поредният селски бек станал футболист! Уви! Успял футболист!
Очевидно има от какво да си засегнат лично от писанията на Бербатов. Има пред вид точно такива като теб. Ама едва ли ще го осъзнаеш...
[center]I'll be the savior of you all
vaskonti написа:crap написа:radko piratko написа:Оставете Бербатов мръсни сини копелета! Коментирайте си Грозньо.
Очевидно има от какво да си засегнат лично от писанията на Бербатов. Има пред вид точно такива като теб. Ама едва ли ще го осъзнаеш...
Аз много добре го осъзнавам, простил съм много глупави отигравания, и съм го чакал достатъчно... е НАЧАКАХ СЕ! Мерси Митко, прав ти път! Няма какво да даде на мен, няма какво да даде и на националния... разбира се, ще се радвам адски много да ме опровергае в крайна сметка!
YA GUNNERS YA