Национален стадион в Пловдив!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Национален стадион в Пловдив!

Мнениеот Blue_Lion » 10 мар 2010 17:02

cska_90 написа:Павка-мисля,че е с капацитет 50 000!!Малко повече от нашия!!

Да,и на мен не ми изглежда много по-голям от В. Левски,но все пак е в пъти по-модерен ! Да ни се чуди човек на акъла,футболна нация сме,а тези който трябва да обърнат внимание на спорта,не го правят ! Какъв футбол може да имаме,само ако малко някои хора си размърдат главата и се напрегнат...и стадиони,и мачове в Европа и т.н. А вместо това,спорим има ли няма ли дузпа за Левски и се караме като идиоти или спорим къде да ни е националния стадион,при положение,че това е само едно предложение,а реален проект в скоро време - надали ! :evil:
Последна промяна от Blue_Lion на 10 мар 2010 17:04, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 мар 2010 17:04

Мисълта ми е-ако ЦСКА да речем построй подобен стадион-защо трябва да се харчат луди пари -за национален такъв???
Изображение

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 10 мар 2010 17:04

Blue_Lion написа:
Qu1cky написа:
Blue_Lion написа:P.S. ЗА 300-400 млн. евро можем да постройм стадион Раковски,Армията и т.н. ! Националния ще глътне поне двойно ;)

пичове отчайвам се от вас за стадион двойно повече от 300-400 млн. вие сте се напушили ?!?!?! :mrgreen: :) :geek: :shock:

Венци Стефанов даже каза за 5 милиона :lol: Айде моля те,обясни на нас,невежите колко ще глътне един клубен модерен стадион за 30 000 души ? Изготвянето на проект,събарянето на стария стадион,магазините,игрищата около него,седалките,осветлението,VIP-зоните,паркингите,камерите,Кетъринг,ресторанти,фитнес и СПА център,зала за пресконференций,тревно покритие,оградите около стадиона,тоалетните и т.н. който да отговарят на изискванията на УЕФА за Шампионска Лига ? Само да ти кажа,че стадиона на Red Bull е около 375 милиона ;) Разбира се,в България надали ще се построят такива стадиони,но Батков говореше да изгради Раковски наново за около 120 млн. евро !

The overall construct costs are estimated at EUR 70 million. The stadium project was joint-financed by federation, the Salzburg region and the ...
Това е от техния сайт : тоест стадиона е за 32 000 и струва 70 млн. евро. Като всичко е последен писък на модата и най-висок ранг от УЕФА.
Ти с тия милиони верно си се напушил. Къде са 375, къде са 70???

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 мар 2010 17:05

Blue_Lion написа:

Да,и на мен не ми изглежда много по-голям от В. Левски,но все пак е в пъти по-модерен ! Да ни се чуди човек на акъла,футболна нация сме,а тези който трябва да обърнат внимание на спорта,не го правят ! Какъв футбол може да имаме,само ако малко някои хора си размърдат главата и се напрегнат...и стадиони,и мачове в Европа и т.н. А вместо това,спорим има ли няма ли дузпа за Левски и се караме като идиоти или спорим къде да ни е националния стадион,при положение,че това е само едно предложение,а реален проект в скоро време - надали ! :evil:

Незнам май само ние останахме без НИТО ЕДИН свестен стадион!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

А и Сърбия и Румъния!
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 мар 2010 17:05

Не гледайте стадиона на Миньор Донекц, все пак на него ще се играе финала на ЕВРО 2012 и там пари са давани и от УЕФА.

cska_90 искам коментар по поста ми от предната страница и как не можело с 30 милиона евро да бъде построен супер модерен стадион?
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 10 мар 2010 17:06

cska_90 написа:Мисълта ми е-ако ЦСКА да речем построй подобен стадион-защо трябва да се харчат луди пари -за национален такъв???

На клубния стадион си ходят основно фенове на дадения отбор,въпреки,че има и изключения ! Виж ни нас,какви сме разделени ! Та ние не искаме ако сме от Левски да седнем в "Г",а играе националния ?! :x За това,е по-добре в нашия случай да имаме и национален стадион,за да ни обедини ! А ако някога и националите почнат да бият...лелееее нищо чудно да обединят Левски и ЦСКА :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 10 мар 2010 17:07

cska_90 написа:
Blue_Lion написа:

Незнам май само ние останахме без НИТО ЕДИН свестен стадион!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

А и Сърбия и Румъния!

Наскоро четох,че по спортни бази и приходи,футболните първенства на Албания и Азербейджан са по-напред от нас ! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 мар 2010 17:10

PFC Litex написа:Не гледайте стадиона на Миньор Донекц, все пак на него ще се играе финала на ЕВРО 2012 и там пари са давани и от УЕФА.

cska_90 искам коментар по поста ми от предната страница и как не можело с 30 милиона евро да бъде построен супер модерен стадион?

Не ми се вярва да струва толкова малко просто-а и не е супермодерен чак!!!Да Ок-но все си мисля ,че стува повече-не може залата в Белград да струва 70 млн -а този стадион 30-не е логично!!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 мар 2010 17:12

Blue_Lion написа:
cska_90 написа:Мисълта ми е-ако ЦСКА да речем построй подобен стадион-защо трябва да се харчат луди пари -за национален такъв???

На клубния стадион си ходят основно фенове на дадения отбор,въпреки,че има и изключения ! Виж ни нас,какви сме разделени ! Та ние не искаме ако сме от Левски да седнем в "Г",а играе националния ?! :x За това,е по-добре в нашия случай да имаме и национален стадион,за да ни обедини ! А ако някога и националите почнат да бият...лелееее нищо чудно да обединят Левски и ЦСКА :lol:

Е да де човек-ама предпочитам вместо национален стадион за толкова пари да се напрвят хубави клубни стадиони-хем на клубовете ще им е добре-хем и националите ще играят там!!
Изображение

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 10 мар 2010 17:13

Полша и Украйна не ги цитирайте, с харизани пари и баба знае. Ако имаше Европейско в България и в 30-хилядния Ловеч щеха да вдигнат 50-хиляден стадион, нищо че си имат нормално игрище, което да събира всичките им фенове + родата им до 9то коляно.

В Пловдив ще е много по-лесно с собствеността. Там има место за строеж, за паркинги, има помощни игрища, малък стадион, тенис комплекс, има зали за тенис и гимнастика, строи се нова зала, има гребна база на Световно ниво, има плувни басеини, даже има и широки улици до местото. Проблема е само че трябва да се построят 3 подлеза за коли на местото на 2та прелеза и на пешеходния пред централния вход. Ама и това не е проблем - няма пари, политическа воля, и желание да направиш нещо МАЩАБНО и хубаво за ВСИЧКИ без да изкяриш само ти.

Опитват се и са успяли до някъде с гребната, с тенис базите и малкото стадионче, но големия стадион се руши безнадеждно... :cry:

Върни се в “Футбол - България”