Национален стадион в Пловдив!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Национален стадион в Пловдив!

Мнениеот galin56 » 10 мар 2010 15:57

rolik написа:темата е хубава и не виждам защо софиянци не харесват идеята при все, че реализацията и е невъзможна и в далечните години. на какъв к.р държавата ще ти строи стадион!! ако е за футбол , къде ще останат претенциите на другите спортове. ако и те ревнат като футболния съюз за нови бази, тя отиде..пловдивчанин съм, и с чиста съвест мога да ви кажа - стадион за национален отбор -такова животно няма и не трябва да има. вярно в англия си имат такъв и то чисто новия уембли, но това е англия...имат си и закони във футбола,спазват ги, имат си бази имат си и национален отбор.ние нищо нямаме, само мерак и желание да се караме :) все пак ако мен питат за мнение по отношение къде да бъде тоя стадион ще кажа ,че единствено софия и пловдив имат капацитета да го напълнят. с оглед децентрализацията в държавата нека бъде пловдив. моля да не бъда обвинен в местен шовинизъм.не мразя софиянци,, нито останалите региони в страната, просто изказвам лично мнение.

Ебати разсъжденията - що да няма нова база и нов стадион??? Първо парите за базата УЕФА вече ги е осигурила, а стадион що да няма?? Ще искат и другите спортове ми ще строят бе не да крадат!! На теб да не би да ти беше приятно, че на зимните нямаше 1 медал. А в шоуто на слави се бъзикат - скиора ни се спуска сутринта, па на обед още се спускал, па вечерта още не е стигнал. Да не би в България да няма условия за зимни спортове - Боровец, Банско, Пампорово, Витоша и т.н. Да строят и връщат спорта на народа, че ще им ......

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 мар 2010 16:04

За какъв дявол въобще ви е такова нещо-НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН.Това го има само в соц.страните и в Англия(там обаче е друго)!!!
За дадеш 300-400 млн за стадиона, на който ще се играят 3-4 мача на година- :roll: :r -пълно безумие!!!Съвсем спокойно националите може да играят на някой клубни стадиони-и да ги сменят-както е в Италия да речем!!! ;) ;) ;)
Национален стадион не ни трябва-разберете го-има само в Англия -но там се използва и за много други работи-концерти най-вече-които избиват парите-на нас за какъе дявол ние такова нещо :?: :?: :roll: :roll: :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 10 мар 2010 16:04

silverbg написа:
lisynger написа:То Варна вече е пред Пловдив по инфраструктура.3а какъв стадион ми говорите :?:
P.S. Много мразите тая София бе, недейте така не е хубаво :lol:

Ами именно за това. Централизирането на държавата в София е не малък проблем. Факт е, че Пловдив изостава и от София и от Варна и един такъв мащабен инфраструкторен проект би му вдъхнал сили. Макар че аз лично не вярвам да видим нов стадион, където и да е в България. Но ако все пак стане това чудо, има доста причини това да се случи именно в Пловдив.

Това клише "Пловдив изостава", като го чуя и ми иде да направя едно голямо "Пръц!" Юнаци, ако не обикаляте държавата редовно не се изказвайте по този въпрос. Единственото, по което Пловдив изостава от градове като Варна, Бургас и Стара Загора е футбола. Пътувам много /60 - 80 000 км на година/ и посещавам големите ни градове поне по 5 - 6 пъти в годината ... Хайде да не си приказваме просто ей така.
Само ще кажа, че супер успешните кметове на изброените по-горе градове, ако бяха кметове на Пловдив, щяхе да изкарат между половин и 3/4 мандат. В сравнение с тях Славчо и Чомаков са приказни.
Нейсе... за стадион става въпрос.
Стадион Пловдив е колкото "Васил Левски" по големина, дори малко повече и с относително малко пари, би могъл да стане супер. Отделно това ако се преименува на "6-ти септември". /доводи за това калкото щеш/ ще символизира обединението на разединеното ни племе.

П.П. Металика свириха и на двата стадиона, да вземем да ги питаме, къде е било по-добре.
Последна промяна от Ki Cho на 10 мар 2010 16:08, променено общо 1 път.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

iast70
Контакти:

Мнениеот iast70 » 10 мар 2010 16:05

За да го осере Христолов ли ?
Или вашата Танечка - пардон Атанас Узунов.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 10 мар 2010 16:08

rstein написа:Наистина понятието "национален стадион" звучи архаично Нека говорим за стадион, сертифициран от УЕФА за мачове от финалната фаза на Шампионската лига. Т.н. Национален стадион "Васил Левски" няма достатъчно място за паркинг според изискванията,няма козирки, ако се отнеме от парка ще ревнат природозащитниците, с години ще се водят дела, а пък и в момента при важни мачове се блокира половината център! В Пловдив стадионът е на 80 процента готов, има достатъчно паркоместа, на всехи вход в сектор - кенефи, козирка над половината стадион поставена, пилони за осветление поставени, 2 тренировъчни терена, места за журналистите, официална ложа остъклена, пресцентър - трябват около 7-8 милиона и една година работа , за да светне! Да, ама не! Не ми се вярва да стане това скоро! По причини гореизложени! :evil: Изображение

Абе я не се излагай, трябва нов и да изглежда ето така:
http://bosnia.worldcupblog.org/files/2009/11/EstadiodaLuz.jpg
http://as1001noites.blogs.sapo.pt/arquivo/estadio.JPG
http://www.football-wallpapers.com/wallpapers/da_luz_1_1280x1024.jpg
http://estadios.files.wordpress.com/2009/10/luz01.jpg
Последна промяна от galin56 на 10 мар 2010 16:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 мар 2010 16:12

Разсъждавате малко странно.

Защо едно ново спортно съоръжение, което ще се финансира от държавата задължително трябва да е в София?

Относно стадион Пловдив, то същия има положени основи и ще лапне много по-малко пари като инвестиция. Мястото не е в центъра на града за да стават задръствания и да затварят улици по време на мач. С оглед факта, че в Пловдив има четири футболни отбора, същият може да бъде ползван срещу наем от всеки клуб.
Тази седмица домакинства Локо Пд., следващата домакинства Ботев и стадиона ще се използва постоянно.

Трябва да се развиват районите, а не всичко да се блъска в столицата, а дали ще се води национален, олимпийски или параолимписйки това няма никакво значение.

Квалификациите за ЕВРО 2012 са последните които ще се играят в София, след това националния отбор ще го преместят в Бургас, тъй като там стадиона ще получи лиценз с доста висока категория.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 мар 2010 16:14

Аз пак да питам-за какъв дявол ви е НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:

300 -400 млн за три мача годишно :shock: :shock:
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 10 мар 2010 16:23

Аз съм "ЗА" да се построй градски стадион в Пловдив т.е. вече има,но да се бутне и да се направи наново и да е двуетажен! Нека се ползва от Ботев и от Локото,пък вече като могат,да си построят хубави стадиони ! Също така,може да се направят и градски стадиони в Бургас и Варна,това ще е добре за развитието на футбола в страната и със сигурност ще привлече интереса на младите да тренират ! На тези стадиони някой мачове като контроли или не толкова важни срещи на Националния ни отбор,могат да се играят там ! Примерно в Румъния някой мачове се играят в Констанца ! Но,аз лично смятам,че Националния ни стадион трябва да си е в София ! Все пак,това е столицата ! Най-малкото,базата на Националите се строй в София и къв е смисъла да тренираш 5 дена в София и после 1 ден да пътуваш до майната си ;) А това,че Софиянци не пълним стадиона е,не защото не сме футболен град или не обичаме футбола,а защото футбола ни е трагичен и за кво да давам 5-10 или 15 лв,да зъзна като куче и да си съдера гърлото,при положение,че шепа лигльовци в бели фланелки и зелени гащета се гаврят с името "България" :!: Като имаме първенство и качествен футбол,тогава ще пълним стадионите ! Много хора се бъзикат с това,че ЛЕВСКИ и ЦСКА не си пълнят стадионите - ми аз да попитам,има ли отбор в България който на всеки мач да си пълни стадиона ?! Има ли стадиони в България ?! Имаме ли някакво първенство- ми НЕ :!: Тогава кво говорим ?! Тая идея със Национален стадион на който нашите да си играят мачовете в Пловдив няма да се осъществи според мен ;)
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 мар 2010 16:26

cska_90
Аз пак да питам-за какъв дявол ви е НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН

300 -400 млн за три мача годишно

300-400 млн. ако правиш нещо сигурно като Emirates Stadium, което за БГ е абсолютно излишно... Иначе за да се направи един СУПЕР СНОСЕН стадион, който да покрива абсолютно всички условия за провеждането на всякакви МЕЖДУНАРОДНИ СРЕЩИ са необходими около 1,5 млн. евро за всеки 1 000 зрители капацитет.... Онези СУПЕРСКЪПИТЕ са само АКО се предвижда на този стадион да се играят ФИНАЛ или ПОЛУФИНАЛ за световно първенство... За такъв стадион УСЛОВИЯТА са си направо ЧУДОВНИЩНИ и имено затова ако ви прави впечатление, когато има такъв форум се правят НОВИ СТАДИОНИ!!!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 мар 2010 16:28

Blue_Lion написа:Аз съм "ЗА" да се построй градски стадион в Пловдив т.е. вече има,но да се бутне и да се направи наново и да е двуетажен! Нека се ползва от Ботев и от Локото,пък вече като могат,да си построят хубави стадиони ! Също така,може да се направят и градски стадиони в Бургас и Варна,това ще е добре за развитието на футбола в страната и със сигурност ще привлече интереса на младите да тренират ! На тези стадиони някой мачове като контроли или не толкова важни срещи на Националния ни отбор,могат да се играят там ! Примерно в Румъния някой мачове се играят в Констанца ! Но,аз лично смятам,че Националния ни стадион трябва да си е в София ! Все пак,това е столицата ! Най-малкото,базата на Националите се строй в София и къв е смисъла да тренираш 5 дена в София и после 1 ден да пътуваш до майната си ;) А това,че Софиянци не пълним стадиона е,не защото не сме футболен град или не обичаме футбола,а защото футбола ни е трагичен и за кво да давам 5-10 или 15 лв,да зъзна като куче и да си съдера гърлото,при положение,че шепа лигльовци в бели фланелки и зелени гащета се гаврят с името "България" :!: Като имаме първенство и качествен футбол,тогава ще пълним стадионите ! Много хора се бъзикат с това,че ЛЕВСКИ и ЦСКА не си пълнят стадионите - ми аз да попитам,има ли отбор в България който на всеки мач да си пълни стадиона ?! Има ли стадиони в България ?! Имаме ли някакво първенство- ми НЕ :!: Тогава кво говорим ?! Тая идея със Национален стадион на който нашите да си играят мачовете в Пловдив няма да се осъществи според мен ;)

И няма смисъл!!Това животно -национален стадион-е излишно харчене на пари,които могат да се използват за друго!!!В Германия,Италия,Испания,Португалия да не би да имат НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН????? Не им трябва!!!
Най-добре един мач на Армията,друг на Герена,после във Варна и така!!!
Изображение

Върни се в “Футбол - България”