rolik написа:темата е хубава и не виждам защо софиянци не харесват идеята при все, че реализацията и е невъзможна и в далечните години. на какъв к.р държавата ще ти строи стадион!! ако е за футбол , къде ще останат претенциите на другите спортове. ако и те ревнат като футболния съюз за нови бази, тя отиде..пловдивчанин съм, и с чиста съвест мога да ви кажа - стадион за национален отбор -такова животно няма и не трябва да има. вярно в англия си имат такъв и то чисто новия уембли, но това е англия...имат си и закони във футбола,спазват ги, имат си бази имат си и национален отбор.ние нищо нямаме, само мерак и желание да се карамевсе пак ако мен питат за мнение по отношение къде да бъде тоя стадион ще кажа ,че единствено софия и пловдив имат капацитета да го напълнят. с оглед децентрализацията в държавата нека бъде пловдив. моля да не бъда обвинен в местен шовинизъм.не мразя софиянци,, нито останалите региони в страната, просто изказвам лично мнение.
Ебати разсъжденията - що да няма нова база и нов стадион??? Първо парите за базата УЕФА вече ги е осигурила, а стадион що да няма?? Ще искат и другите спортове ми ще строят бе не да крадат!! На теб да не би да ти беше приятно, че на зимните нямаше 1 медал. А в шоуто на слави се бъзикат - скиора ни се спуска сутринта, па на обед още се спускал, па вечерта още не е стигнал. Да не би в България да няма условия за зимни спортове - Боровец, Банско, Пампорово, Витоша и т.н. Да строят и връщат спорта на народа, че ще им ......