Национален стадион в Пловдив!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Национален стадион в Пловдив!
на софиянци им стига залата която ще им строи правителството.стадиона в пловдив - там му е мястото.тоя дето е писал за варна и бургас да си опресни футболните понятия. тия градове нямат футболна история и традиции. нека види шепата хора, които ходят на бургаския стадион на мачовете на националите ни.
- alexveselinov
- Контакти:
национален стадион в Пловдив??????направо ще умра от смях

[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/Виктор Орбан/[/center]
- анто маина
alexveselinov написа:национален стадион в Пловдив??????направо ще умра от смях![]()
![]()
![]()
Що какъв е проблема?
- vladitol
- Контакти:
modor написа:vladitol написа:тея Софиянци нищо не заслужават ! Като им построят залата волейболните национали ще играят там мачовете си и едвам ще събират 2-3 хиляди !![]()
Тука грешиш много пич...........Националите като играеха мачовете си в зала Универсиада..........залата се пукаше по шевовете,че дори и допълнителни седалки сгалаха..........а й много хора оставаха на вън.
сам го каза капацитета на Универсиада е 2000-2500 човека и отвън около 500 човека примерно 3000 ето ти.Пък във Варна отивам една седмица преди мача за билети НЯМА !!

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
vladitol написа:тея Софиянци нищо не заслужават ! Като им построят залата волейболните национали ще играят там мачовете си и едвам ще събират 2-3 хиляди !![]()
Споко нашата зала ще е готова до няколко месеца,така че националите по волейбол да заповядат в Пловдив и ние да видим тях и те да видят нас,атмосферата ще е супер,иначе по темата аз съм за такъв стадион,но най-добрият вариант е да се направят всички стадиони в БГ и да се редуват градовете иначе нашият стадион е просто уникален,дори в това си състояние,който не е бил на него не е усетил атмосферата,сякаш те пренася някъде другаде,какви мачове съм гледал там и то на Спартак,помня едно 4-0 с/у ЦСКА,но това е друг въпрос,уникален е

http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
Съгласен съм с автора. Всички важни неща са нагъчкани в София, това, че е столица, не означава, че всичко трябва да се намира там. В Пловдив, че дори и Стара Загора и Варна има много повече потенциал. София достигна предела на своя капацитет във всяко отношение.
И не съм от Пловдив!
И не съм от Пловдив!
Абсолютно подкрепям.От Варна съм,но смятам че в Пловдив ще се сабират много повече хора и интереса ще е много по голям.
Най-малкото ще идват много хора от Стара Загора,Хасково,Димитровград и близките градове..на 100% съм съгласен за това..а и като в Варна евентуално направиме стадиона и тука може да се играят някой мачове..
Най-малкото ще идват много хора от Стара Загора,Хасково,Димитровград и близките градове..на 100% съм съгласен за това..а и като в Варна евентуално направиме стадиона и тука може да се играят някой мачове..
- alexveselinov
- Контакти:
анто маина написа:alexveselinov написа:национален стадион в Пловдив??????направо ще умра от смях![]()
![]()
![]()
Що какъв е проблема?
проблема е че вече половин БГ живее и работи в София а Пловдив май го изпрвари и Варна вече.

[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/Виктор Орбан/[/center]
/Виктор Орбан/[/center]
Много по-добре отколкото да е в София,сигурен съм че зрителите на стадиона няма да падат под 20 000,докато в смотаната столица ходят по 1000 човека,друг е въпроса че това едва ли ще се случи тъй като на никой не му дреме за футбола вече в жалката ни държава.
За кой път я пускате тая тема?А иначе по темата....Според мен нац. отбор трябва да е като пътуваща трупа (като Италия примерно) и да играе всеки мач на различен стадион.А я ми кажете ако играем с Люксембург в Пловдив/Бургас/Варна мислите ли че ще има 50 000 човека на стадиона и той ще се пука по шевовете?
С това какво искате да кажете, че не сме фенове ли ,че всички са семкаджии,че не сме патриоти и си мразм държавата.Не сте прави пък.Въобще вашата омраза е толкова голяма че си се задушавате в нея и не правите друго.Каквото и да стане все ние сме виновни.Точната дума тук е комплексарщина...
Стадион Васил Левски се пълни само във важните мачове и то заради привържениците от другите градове, на останалите срещи остава почти празен, което се отразява отрицателно на играта и духа на националите. Едно е цял стадион да пее химна, друго е 1000 софийски семкари да псуват като на мач от В група!
С това какво искате да кажете, че не сме фенове ли ,че всички са семкаджии,че не сме патриоти и си мразм държавата.Не сте прави пък.Въобще вашата омраза е толкова голяма че си се задушавате в нея и не правите друго.Каквото и да стане все ние сме виновни.Точната дума тук е комплексарщина...
Върни се в “Футбол - България”