Национален стадион в Пловдив!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

rolik
Контакти:

Re: Национален стадион в Пловдив!

Мнениеот rolik » 10 мар 2010 14:22

на софиянци им стига залата която ще им строи правителството.стадиона в пловдив - там му е мястото.тоя дето е писал за варна и бургас да си опресни футболните понятия. тия градове нямат футболна история и традиции. нека види шепата хора, които ходят на бургаския стадион на мачовете на националите ни.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 10 мар 2010 14:23

национален стадион в Пловдив??????направо ще умра от смях :) :) :) :)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 10 мар 2010 14:24

alexveselinov написа:национален стадион в Пловдив??????направо ще умра от смях :) :) :) :)

Що какъв е проблема?

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 10 мар 2010 14:25

modor написа:
vladitol написа:тея Софиянци нищо не заслужават ! Като им построят залата волейболните национали ще играят там мачовете си и едвам ще събират 2-3 хиляди ! :evil: :evil:

Тука грешиш много пич...........Националите като играеха мачовете си в зала Универсиада..........залата се пукаше по шевовете,че дори и допълнителни седалки сгалаха..........а й много хора оставаха на вън.

сам го каза капацитета на Универсиада е 2000-2500 човека и отвън около 500 човека примерно 3000 ето ти.Пък във Варна отивам една седмица преди мача за билети НЯМА !! ;)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 10 мар 2010 14:26

vladitol написа:тея Софиянци нищо не заслужават ! Като им построят залата волейболните национали ще играят там мачовете си и едвам ще събират 2-3 хиляди ! :evil: :evil:

Споко нашата зала ще е готова до няколко месеца,така че националите по волейбол да заповядат в Пловдив и ние да видим тях и те да видят нас,атмосферата ще е супер,иначе по темата аз съм за такъв стадион,но най-добрият вариант е да се направят всички стадиони в БГ и да се редуват градовете иначе нашият стадион е просто уникален,дори в това си състояние,който не е бил на него не е усетил атмосферата,сякаш те пренася някъде другаде,какви мачове съм гледал там и то на Спартак,помня едно 4-0 с/у ЦСКА,но това е друг въпрос,уникален е ;)
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 10 мар 2010 14:27

Съгласен съм с автора. Всички важни неща са нагъчкани в София, това, че е столица, не означава, че всичко трябва да се намира там. В Пловдив, че дори и Стара Загора и Варна има много повече потенциал. София достигна предела на своя капацитет във всяко отношение.

И не съм от Пловдив!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 10 мар 2010 14:27

Абсолютно подкрепям.От Варна съм,но смятам че в Пловдив ще се сабират много повече хора и интереса ще е много по голям.
Най-малкото ще идват много хора от Стара Загора,Хасково,Димитровград и близките градове..на 100% съм съгласен за това..а и като в Варна евентуално направиме стадиона и тука може да се играят някой мачове..

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 10 мар 2010 14:30

анто маина написа:
alexveselinov написа:национален стадион в Пловдив??????направо ще умра от смях :) :) :) :)

Що какъв е проблема?

проблема е че вече половин БГ живее и работи в София а Пловдив май го изпрвари и Варна вече. :)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Мнениеот ivaylito » 10 мар 2010 14:30

Много по-добре отколкото да е в София,сигурен съм че зрителите на стадиона няма да падат под 20 000,докато в смотаната столица ходят по 1000 човека,друг е въпроса че това едва ли ще се случи тъй като на никой не му дреме за футбола вече в жалката ни държава.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 10 мар 2010 14:31

За кой път я пускате тая тема?А иначе по темата....Според мен нац. отбор трябва да е като пътуваща трупа (като Италия примерно) и да играе всеки мач на различен стадион.А я ми кажете ако играем с Люксембург в Пловдив/Бургас/Варна мислите ли че ще има 50 000 човека на стадиона и той ще се пука по шевовете?
Стадион Васил Левски се пълни само във важните мачове и то заради привържениците от другите градове, на останалите срещи остава почти празен, което се отразява отрицателно на играта и духа на националите. Едно е цял стадион да пее химна, друго е 1000 софийски семкари да псуват като на мач от В група!

С това какво искате да кажете, че не сме фенове ли ,че всички са семкаджии,че не сме патриоти и си мразм държавата.Не сте прави пък.Въобще вашата омраза е толкова голяма че си се задушавате в нея и не правите друго.Каквото и да стане все ние сме виновни.Точната дума тук е комплексарщина...

Върни се в “Футбол - България”