ОК. Само ми кажи, мислиш ли, че ако положението беше за Миньор, съдията щеше да свирне дузпа?
Не. (въпреки че съм левскар)
БФС пожали Миньор за обстрела по Петков
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: БФС пожали Миньор за обстрела по Петков
bigbonusprize написа:Lyubaka01 написа:Абсолютно сериозно прочети правилника да видиш дали пише нещо за фаул за настъпване... Би имало фаул, ако настъпването е умишлено, но в случая определено не е така...
А това пък, че щяло да е гол, щото оня "нападател" излизал сам с/у вратаря пък въобще не го коментирам...
Как разбра, че настъпването не е умишлено?И това нещо има ли го дефинирано някъде или сега си го измисли. Дай правилника да видим.
В правилника не само, че не е дефинирано, но и въобще не е споменато(поне такива са ми спомените). Ако греша-приемам забележки...
В правилника не само, че не е дефинирано, но и въобще не е споменато(поне такива са ми спомените). Ако греша-приемам забележки...
Точно. Не е споменато. Има нещо наречено опасна игра и може да се приеме за такава - наказанието е непряк свободен удър, но не дузпа (трябва да е пряк свободен).
Точно. Не е споменато. Има нещо наречено опасна игра и може да се приеме за такава - наказанието е непряк свободен удър, но не дузпа (трябва да е пряк свободен).
Dobri написа:ОК. Само ми кажи, мислиш ли, че ако положението беше за Миньор, съдията щеше да свирне дузпа?
Не. (въпреки че съм левскар)
Аха, значи за едни може, за други-не... Ама иначе не сте толерирани...
За мен това не е дузпа. Прочети ми горните мнения.
Dobri написа:За мен това не е дузпа. Прочети ми горните мнения.
- modor
- Контакти:
asenkolev написа:А защо на стадион. Славия, насред София е пълно с камъни! Трибуните на тоя стадион се разпадат! Няма ли кой да му вземе лиценза??? Нали в Перник комисията ходи да гледа дали има камъни по трибуните! А за какво ревете? Каквото повикало такова се обадило. В предишните три мача да е имало такива изпълнения. Два пъти ни бихте в Перник и никой не е мятал нищо.Редовни голове си вкарахте и толкова. Ревете че ЦСКА били комунистически отбор, но в неделя мача си го взехте типично комсомолски принцип или може би по принципа на ДС.На принципа: "Мой човек!" Дайте да свирим за евроидиотите, защото иначе мак ще усмардят съдийската комисия! Но на есен пак всички много ще ви се смеем! Даже още тази седмица!
Тука си много прав...........никой не е мятал нищо...............само дето стреляхте по нас...иначе сте си много кротки
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- bigbonusprize
- Контакти:
Аз отдавна си казах мнението. Чиста дузпа. И за Миньор да беше, пак трябва да се свири. Не може да се обезвреждат нападатели, като ги настъпват и събуват и нищо да не се свири... И да не забравяме, че паса към нападателя определено беше голов.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:Аз отдавна си казах мнението. Чиста дузпа. И за Миньор да беше, пак трябва да се свири. Не може да се обезвреждат нападатели, като ги настъпват и събуват и нищо да не се свири... И да не забравяме, че паса към нападателя определено беше голов.
Свири се опасна игра, т.е. непряк свободен удър. А и ситуацията не е голова
bigbonusprize написа:Аз отдавна си казах мнението. Чиста дузпа. И за Миньор да беше, пак трябва да се свири. Не може да се обезвреждат нападатели, като ги настъпват и събуват и нищо да не се свири... И да не забравяме, че паса към нападателя определено беше голов.
Аз не те питам дали трябва да се свири, аз питам дали щеше да се свири...
Върни се в “Футбол - България”