Ти Митко, ти си един НИКОЙ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Ти Митко, ти си един НИКОЙ

Мнениеот acmilan » 10 мар 2010 14:00

ros написа:
acmilan написа:Стига сме коментирали Звезделин,няма смисъл,защото,ако не сме големи футболисти сме неуспели,малки,нещастни и т.н.Все пак се радвам,че сравнително късно се показа в неградска светлина,има други,които по рождение са си такива.След година-две като му се наложи да отиде в по-малък отбор или не дай си Боже да се върне в България,ще се осъзнае,не е някой тъпанар по принцип,така че нека си гледа живота и му пожелавам неуспех довечера :twisted:

Неуспех с 2 на 1 с негов гол ;) Не вярвах, че интелигентно момче като теб ще използва името Звезделин, но ти си знаеш... Та дано този звезделин ти покаже кой е звездата :(

Добре де нарекъл съм го така в контекста на писанията му.Никога не съм го мразил,винаги съм го признавал за голям футболист,но откакто отиде в Юнайтед определено се промени...Аз написах по-горе-ще се осъзнае скоро,защото не е такъв по природа.Колкото до довечера[offtopic]FORZA MILAN 8-)[/offtopic]
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 10 мар 2010 14:00

Бербатов се изложи много! Поне според мен... в мойте очи падна яко. А беше скромно момче.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 мар 2010 14:02

ros,[offtopic]Ути е звездата,аз съм Петър Бъчваров,както гласи една реклама :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 10 мар 2010 14:07

Най-жалкото е че да-Бербатов е звездата, а всички останали критикари са анонимници БЕЗ ИМЕ... Когато някой доказан спец го критикува и то основателно, а не в мирогледа на бившето си име тогава Митко може и ТРЯБВА ДА СЕ ВСЛУША. Иначе си прав - Бербатов е звездата - авторът - господин Никой
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 мар 2010 14:11

ros написа:Най-жалкото е че да-Бербатов е звездата, а всички останали критикари са анонимници БЕЗ ИМЕ... Когато някой доказан спец го критикува и то основателно, а не в мирогледа на бившето си име тогава Митко може и ТРЯБВА ДА СЕ ВСЛУША. Иначе си прав - Бербатов е звездата - авторът - господин Никой

[offtopic]Аз се пошегувах за Ути,но ти явно възприемаш много лично всичко,свързано с Бербатов...Разбирам,че си му фен,но разбери,че той едва ли чете форумите,за да чете нашите критики,именно това ме учуди много в текста от блога му,защото в Англия го побъркаха от критики и плюене(разлика съществува),а той изведнъж се изказа така за българските медии,а и фенове...[/offtopic]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 10 мар 2010 14:15

Там в Англия той е чужденец и като всяка уважаваща себе си шувинистично настроена нация англичаните го плюят така както ние плюем рабех, Жоазиньо, Маркиньос, Петре, Нифлор, Удоджи имного много други... До някъде това е нормално и предполагам той го осъзнава... но това което получава от България...?
Защо Стенли не говори с български журналисти, а се наложи английските медии да ни предадат, че това ще са последните му квалификации?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 10 мар 2010 14:18

:mrgreen:

Ние, които критикуваме господин Летящия в облаците, поне имаме куража да го правим ! Дали сме анонимници и посредственици е въпрос на гледна точка.
Аз съм българин, фен на националния отбор по футбол, запалянко !...
Националният отбор представя мен и милионите като мен "безличници" и "анонимници" !
Бербатов е просто един футболист, един ритнитопковец и галеник на Системата и Съдбата !
Ако не е Бербатов ще е някой друг, който да забавлява мое Величество Зрителят !
Това шоу - футболът е направено именно за мен и милионите като мен ....
А той е само един от актьорите ... При това ... не от най-добрите ! ;) :lol:
Последна промяна от marmi52 на 10 мар 2010 14:23, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 мар 2010 14:21

ros написа:Най-жалкото е че да-Бербатов е звездата, а всички останали критикари са анонимници БЕЗ ИМЕ... Когато някой доказан спец го критикува и то основателно, а не в мирогледа на бившето си име тогава Митко може и ТРЯБВА ДА СЕ ВСЛУША. Иначе си прав - Бербатов е звездата - авторът - господин Никой

Oстави бате-на мене ми писна да се занимавам с тия хорИЦА!!!!Жалки и непостигнали нищо в своя живот ,които търсят с кого да се заядат!!Добре-ОК:

Бербатов е виновен за:

1.Финансовата криза
2.Глобалното затопляне
3.Земетресението в Хайти
4.Свинския грип
5.Дупките по улиците

Той е най-голямата ЗЛИНА на българския футбол и социален живот.Гадно мръсно долно копеленце-осмелило се да изплува от калта и да следва мечтите си-не го е срам вместо да си седи тука и да си псува!!!Заслуваша смърт юрез обесшане.А дано сте дошолни сега
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 мар 2010 14:22

marmi52 написа::mrgreen:

Ние, които критикуваме господин Летящия в облаците поне имаме куража да го правим ! Дали сме анонимници и посредственици е въпрос на гледна точка.
Аз съм българин, фен на националния отбор по футбол, запалянко !
Националния отбор представя мен и милионите като мен "безличници" и "анонимници" !
Бербатов е просто един футболист, един ритнитопковец и галеник на Системата и Съдбата !
А той е само един от актьорите ... При това не от най-добрите ! ;) :lol:

Аз предлагам, ако искаш и да ти плаща че го гледаш.Какво ще кавеш,аа??? :roll:
Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 10 мар 2010 14:44

cska_90 написа:
marmi52 написа::mrgreen:

Ние, които критикуваме господин Летящия в облаците поне имаме куража да го правим ! Дали сме анонимници и посредственици е въпрос на гледна точка.
Аз съм българин, фен на националния отбор по футбол, запалянко !
Националния отбор представя мен и милионите като мен "безличници" и "анонимници" !
А той е само един от актьорите ... При това не от най-добрите ! ;) :lol:

Аз предлагам, ако искаш и да ти плаща че го гледаш.Какво ще кавеш,аа??? :roll:

:mrgreen:

Ще кажа, че на този свят не всичко е пари, приятелю !
Ти, явно се възхищаваш на Бербатов, само защото взима по 100 000 паунда на седмица примерно ...
За мен това не означава нищо ! 8-)
В живота има далеч по-важни неща от парите ! Пожелавам ти най-искрено да ги откриеш .... :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Национален отбор”