Димитър Бербатов реши да отвърне на удара. В случая той атакува всички "малки" според него хора. Изключително жалко е, ако има хора, които не са усетили изключителната арогантност на казаното. Манията за величие и звездомания направи този играч недостоен за лентата на националния ни тим.
Ти Митко, ти се изхрачи на онези, които те защитаваха, когато целия свят те поставяше под въпрос. Няма да си задавам въпроса, къде е достойнството ти. Не искам да знам, то просто не е в наличност. И ако има хора, които все още те боготворят Митко, то за други, като мен, ти вече си лицето на самата арогантност! Говориш за слава и величие. Наричаш обикновения човек "неуспял", "завистлив". Обиждаш манталитета на българина....Ти какъв си Митко? Откъде идваш, къде си се родил, къде си израснал?
Какво е успелият човек, големи Митко?! Човек може да се чувства успял и в собствения си живот, без прожекторите, славата и величието. Може би и ти някой ден ще го проумееш...Митът за вечното завръщане. Прожекторите все някога изгасват, ще изгаснат и за теб. Скандиранията ще заглъхнат, може би не ти се вярва, но тишината, която сполетява угасналото величие е страшна, наистина страшна!
Продължава тук
Ти Митко, ти си един НИКОЙ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ти Митко, ти си един НИКОЙ
Да,ама как да обясниш на ритнитопковец.И не е само той,99% са такива,болни от мания за величие.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
-
- Контакти:
Митко нещо ептен изпуши...
Няма такива комплексари като вас. Човека си е много прав. Хора дето не са виждали топка обсъждат играч който играе в един от най -големите отбори в света. Аман от разбирачи. Сега такива разбирачи искат и лентата да му вземат. Ми дайте да не го вика гостодин правилен футбол и да видим тогава дали наистина той е грешника, че за пореден път националите ни ще гледат голямо първенство по телевизията.
[center]
[/center]

ебати ограничените индивиди са тези над мен ........ напоследък журналистите паднаха доста ниско , тва не е никаква журналистика .......... очаквам някой от тях скоро да изяде тупаниците , защото почнаха да дразнят доста ..
бербо е един от най-великите бг футболисти а няква мижитурка тръгнала да го критикува .....ебати наглоста .... поне да беше истински журналист
напред армейски лъвове
бербо е един от най-великите бг футболисти а няква мижитурка тръгнала да го критикува .....ебати наглоста .... поне да беше истински журналист
напред армейски лъвове
Явно винаги ще има хора като теб, които от черупката на мижавото си съществуване, ще си позволяват да съдят хора, които и макар пълни с недостатъци, са единственото нещо, които дава слава и поводи да се споменава името на България с нещо несвързано с престъпници, корупция и Ориент. Така бе преди време със Стоичков, и макар думите му в отговор да бяха по-груби от тези на Бербатов, носеха същото огорчение и обида, Той си остана легенда в световния футбол с успехи и признание, на който могат да завиждат и никога няма да постигнат над 90% от бившите, настоящите и бъдещите мегафутболни звезди, а името му се знае от Патагония до Камчатка. Същото сега стана и с Бербатов - повечето сайтове, форуми и телевизии го награбват за всеки неуспешен негов мач, за всеки пропуск, за всяка слаба игра в един национален отбор, в който никой не играе силно. Да, той има по-особен маниер на придвижване, на поглед върху играта, не спринтира като луд постоянно, но точно това го прави по-различен и ценен от масовите неспирно тичащи здравеняци, които не могат да спрат една топка като него и не могат да дадат пас на повече от 2 м. Затова и той е в Манчестър Юнайтед, затова и се бори да покаже, че всеки велик клуб трябва да има и по-нестандартни играчи, за да е такъв, затова и не му пука какво ще кажат тук такива обидчивци като теб. Той наистина е в съвсем друга орбита като личност и успехи, за да си позволи да се връзва на озлобените и често чисто клубно пристрастни коментари за него. И когато имаме още десетина играчи от неговото ниво, в клубове от подобен ранг и със задължителната им подобна гордост и самочувствие, тогава се получава онази магия на отбора ни от 90-те години, останал завинаги във футболната история, независимо че пак мразеха и Ицо, и Любо, и Наско, и Емил, а злобно се подиграваха на Киряков и Димитър Пенев, просто защото повечето бяха точно такива личности като него. Сполай ти за грамотността само.
Професионален статистик на международните резили на Уефски, за да помнят децата ни истината и историята... В последните години ужасно претрупан от работа... 

В България това ни е основен проблем в областа на спорта о по-точно в областа на това как възприемаме и как те се възприемат т.нар. "звезди".
Това че стигаме едва ли не до боготворене на някой който просто има талант да рита топка.
Това че възприемаме за свръхчовек някой когото съдбата е целунала по челото и му е дала шанса да се реализира на високо ниво.
Това че, бидейки в болшинството си посредствени и бедни възприемаме някой който взима на седмица толкова
колкото не можем да изкараме за целия си живот за нещо повече от нас. А той не е. Просто системата е централно сгрешена и той се възползва.
Това че смятаме Ицо, Любо, Митко, Наско и т.н. за по-важни от бай Гошо и леля Пена дето кОпат картофите на нивата.
И не си даваме сметка че без футбол ще си живеем екстра.
Ама без хляб не.
Прехвалваме ги ненужно, те сами се прехвалват помежду си (Справка - всички интервюта съдържащи култовото "Всички знаем кой е Х и какво е дал той на българския футбол."...като че си е дал бъбрека едва ли не).
Повярват си, взимат се на сериозно, а оттам до правенето на някоя главоломна простотия на всеослушание разстоянието е съвсем съвсем малко.
Затова и от Осанна до Разпни го в България разстоянието е нищожно.
Т.нар. звезди се радват на изкуствено напомпано самочувствие и уважение и при най-малката издънка този своеобразен балон се пука.
Защо например при футболистите това се случва много по-често отколкото при други личности? Освен проблема им с умствения багаж естествено.
Защото хората градят уважението и обичта си към другите много по-бавно и много по-обмислено и аргументирано.
Един Йордан Йовчев винаги ще бъде на почит въпреки че така и не можа да се реализира.
И да, вярно е че му откраднаха един медал в Атина, но в другите случаи той просто не беше най-добър.
Но изграденото към него уважение е много по-солидно от това към някой, който се радва на светлините на деня само защото има договор с Ман Ю.
Кое е по-стойностно? 20 годишния къртовски труд в мизерни условия на Евгения Раданова или фишека наречен "Аз играя в Премиърсшип"?
Кариерата на някоя използвала чалга бума певица или кариерата на Борис Христов или Райна Кабаиванска?
Кого уважават повече феновете на Милан? Марко ван Бастен или Франко Барези?
И кое от двете неща хората ще отрекат по-бързо и по-лесно?
Това е.
Главозамайваме се от нищо (и фенове и "звезди") и след това ни е лесно да свалим от изкуствено създадените пиедестали всеки когото сме качили там.
П.С. Примерите с Митко Бербатов и играещите в Англия играчи са произволни.
И митичното "те ни прославят по света"...
Колкото по-скоро се отърсим от този комплекс за "прославяне по света" толкова по-добре.
Дали на някой масаи в Африка му пука че не го знае никой освен племето му? И той по-низш ли е от мен щото моя герб видите ли са го виждали по света?
И с какво всъщност бих искал да се запомня името България, ако въобще ми пука дали ще се запомни?
Дали с някой ритнитопковец или с това че сме достойно племе (което obv. не сме).
Това че стигаме едва ли не до боготворене на някой който просто има талант да рита топка.
Това че възприемаме за свръхчовек някой когото съдбата е целунала по челото и му е дала шанса да се реализира на високо ниво.
Това че, бидейки в болшинството си посредствени и бедни възприемаме някой който взима на седмица толкова
колкото не можем да изкараме за целия си живот за нещо повече от нас. А той не е. Просто системата е централно сгрешена и той се възползва.
Това че смятаме Ицо, Любо, Митко, Наско и т.н. за по-важни от бай Гошо и леля Пена дето кОпат картофите на нивата.
И не си даваме сметка че без футбол ще си живеем екстра.
Ама без хляб не.
Прехвалваме ги ненужно, те сами се прехвалват помежду си (Справка - всички интервюта съдържащи култовото "Всички знаем кой е Х и какво е дал той на българския футбол."...като че си е дал бъбрека едва ли не).
Повярват си, взимат се на сериозно, а оттам до правенето на някоя главоломна простотия на всеослушание разстоянието е съвсем съвсем малко.
Затова и от Осанна до Разпни го в България разстоянието е нищожно.
Т.нар. звезди се радват на изкуствено напомпано самочувствие и уважение и при най-малката издънка този своеобразен балон се пука.
Защо например при футболистите това се случва много по-често отколкото при други личности? Освен проблема им с умствения багаж естествено.
Защото хората градят уважението и обичта си към другите много по-бавно и много по-обмислено и аргументирано.
Един Йордан Йовчев винаги ще бъде на почит въпреки че така и не можа да се реализира.
И да, вярно е че му откраднаха един медал в Атина, но в другите случаи той просто не беше най-добър.
Но изграденото към него уважение е много по-солидно от това към някой, който се радва на светлините на деня само защото има договор с Ман Ю.
Кое е по-стойностно? 20 годишния къртовски труд в мизерни условия на Евгения Раданова или фишека наречен "Аз играя в Премиърсшип"?
Кариерата на някоя използвала чалга бума певица или кариерата на Борис Христов или Райна Кабаиванска?
Кого уважават повече феновете на Милан? Марко ван Бастен или Франко Барези?
И кое от двете неща хората ще отрекат по-бързо и по-лесно?
Това е.
Главозамайваме се от нищо (и фенове и "звезди") и след това ни е лесно да свалим от изкуствено създадените пиедестали всеки когото сме качили там.
П.С. Примерите с Митко Бербатов и играещите в Англия играчи са произволни.
И митичното "те ни прославят по света"...
Колкото по-скоро се отърсим от този комплекс за "прославяне по света" толкова по-добре.
Дали на някой масаи в Африка му пука че не го знае никой освен племето му? И той по-низш ли е от мен щото моя герб видите ли са го виждали по света?
И с какво всъщност бих искал да се запомня името България, ако въобще ми пука дали ще се запомни?
Дали с някой ритнитопковец или с това че сме достойно племе (което obv. не сме).
Последна промяна от athom на 10 мар 2010 12:58, променено общо 1 път.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

- анто маина
Бербатов не обижда обикновения човек.Статията е към тези,които постоянно плюят по него и по всички успели БЪЛГАРИ.
Който се е припознал към тях ,да доразвие темата.
Който се е припознал към тях ,да доразвие темата.
megagrym написа:Димитър Бербатов реши да отвърне на удара. В случая той атакува всички "малки" според него хора. Изключително жалко е, ако има хора, които не са усетили изключителната арогантност на казаното. Манията за величие и звездомания направи този играч недостоен за лентата на националния ни тим.
Ти Митко, ти се изхрачи на онези, които те защитаваха, когато целия свят те поставяше под въпрос. Няма да си задавам въпроса, къде е достойнството ти. Не искам да знам, то просто не е в наличност. И ако има хора, които все още те боготворят Митко, то за други, като мен, ти вече си лицето на самата арогантност! Говориш за слава и величие. Наричаш обикновения човек "неуспял", "завистлив". Обиждаш манталитета на българина....Ти какъв си Митко? Откъде идваш, къде си се родил, къде си израснал?
Какво е успелият човек, големи Митко?! Човек може да се чувства успял и в собствения си живот, без прожекторите, славата и величието. Може би и ти някой ден ще го проумееш...Митът за вечното завръщане. Прожекторите все някога изгасват, ще изгаснат и за теб. Скандиранията ще заглъхнат, може би не ти се вярва, но тишината, която сполетява угасналото величие е страшна, наистина страшна!
Продължава тук
Митко е Никой... А ти кой си ,че аз не те познавам... С него съм се снимал, с него съм се радвал и съм се ядосвал, теб не те познавам... Него съм го гледал по терените и по телевизията, а теб само от някакъв текст от монитора... Кой си ти, драги ми смехурко...? Къде се криеш?... покажи се да се запознаем с теб...
Такъв НИКОЙ който всички познават е много повече от такъв НЯКОЙ като теб, който се крие и само плюе...
Жалко... Наистина жалко за хора като вас
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Опасен чар написа:А Бербатов най-много го оплюват в Англия, защо тогава не напише послание и до тех, а само до нас? Жалка комплексарска история от негова страна... Там си трайка като п***а а тука ни се зъби, смешник!
прав е човека.ама и ти да взимаш по 100 000 и ти ще мълчиш