Литекс-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Честито! Перничанин свири в Ловеч

Мнениеот veseo » 09 мар 2010 21:05

blue magic написа:И за слепите е ясно, че това е предупреждение към следващия рефер - Внимавай, ЛЕВСКИ да не бие! Независимо на каква цена!

Абе нямаше по-голямо предупреждение от тва с уволнението на цялата съдийска комисия като на Левски не им харесваше равностойното свирене - "само смей да не подпираш Левски, мач няма да видиш повече" ;) Споко, както казах, няма да ви реже, нито ще се налага да ви помага тоя мач :)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Литекс-Левски

Мнениеот bobonikolov » 09 мар 2010 21:10

Синьо сърце написа:[
жалките подобия на отбори ха ха ха .много си оригинален.ти при положение, че тая година ви биха всички и ми говориш за жлаки отбори.Още другият кръг ще ви гледаме сейра и мрънкането, как Батков е смешник а гонзо не става за тренер.То трявбаше да е тоя кръг ама съдията ви помогна!Виж другият кръг Латекса както го наричате ако взем та ви бие най-после си седнете на гъза и ще почнете да гледате малко по реално на нещатата.Много бързо сложихте сините очила от първият кръг още!То Левски няма играчи, няма тренер, собственик което е мекере и ще ми говори за жалки отбори.

Първо си погледнете вашите собственици и играчи,както и дълговете-все още неплатени.Аз никога не съм ги наричал Латекс,защото са достоен противник.Съдията с нищо не ни е помогнал-даже и Сашко Диков призна факта с настъпването,а има и един много красив кадър как ръката на защитника на Миньор дърпа фанелката-ама вие такива неща не обичате да гледате!И няма сини очила-просто гледах Стара Загора и Кюстендил.Впрочем не играхте ли и вие 65 мин с човек повече?Но както споменах,не обичате такива напомняния-например феноменалните прояви на Акалски,заради когото вкарахте три гола без свястна атака?Всеки ни бил,пък само три точки разлика-как стават тези работи,не знам.Пък Литекс може и да ни бие,ама нещо много не ми се вярва-само искам да ви видя изкривените физиономии при наша победа там-и стига ми!А призракът на 9 май ще ви стряска още дълго,даже ви е подпочнал вече...[/quote]
Да, играхме.Обаче ако не си забелязал им скъсахме шортите от атаки и само късмета и разсеяността на някои хора ги спасиха от загуба.А да и бъди сигурен че Литекс въобще няма да е този,който го видяхте в мача срещу Пирин.Тоя отбор беше подценен ама за вашия мач тая работа няма да я бъде,щото сега пак им трябват точки и ще ви се хвърлят като гладни вълци.Аз също обаче се надявам да имате късмет и мача да е Х,защото това най-много устройва ЦСКА.А,да и за дузпата-щом е толкова чиста ти пожелавам да видиш как пастата свири същата за Литекс срещу вас.Той и без туй има афинитет към такива дузпи.

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 09 мар 2010 21:14

captain_drifuss написа:
zlatan написа:Давам си сериозното мнение по въпроса-ако класата на един отбор е голяма си мисля че съдията трудно би повлиял,в случая среща между два равностийни отбора може да повлияе,но си мисля че ще се справи с мача.Добър съдия е.

което си е право си е право! няма какво да се оплаквате от съдията преди да е сворил мача още, така се излагате и излиза, че ако падате съдията ви е виновен, а като биете със спорни дузпи съдията е перфектен професионалист! просто е смешно, не мислите ли?!
с тези футболисти, които имате- особено крайните защитници, които са бавни и нерешителни, ще берете много ядове срещу Литекс- техните крила са най-добрите в България!

Май не си гледал Петраш - новото попълнение. ;) А съдията е дюшеш за "Левски", казвам го най-отговорно, ако ще някой от тук пишещите да се по***е от яд. :mrgreen: Той просто няма друг избор, няма къде да мърда, освен да свири обективно, а тогава победата отива при по-добрия - "Левски". :) :) :)
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 09 мар 2010 21:37

И к'во като е перничанин? В родния футбол градската чест отдавна е умряло животно. Ще свири или 50/50 или за този,който даде повече.
110 години любов!

Kasperle
Контакти:

Мнениеот Kasperle » 09 мар 2010 21:59

Ангел Ангелов е от София. А свири мача на Подуене с Миньор
Изображение

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 09 мар 2010 22:00

Очаквайте теслата.....

Потребителски аватар
denis888
Контакти:

Мнениеот denis888 » 09 мар 2010 22:02

Fridtjof Nansen написа:
captain_drifuss написа:
zlatan написа:Давам си сериозното мнение по въпроса-ако класата на един отбор е голяма си мисля че съдията трудно би повлиял,в случая среща между два равностийни отбора може да повлияе,но си мисля че ще се справи с мача.Добър съдия е.

което си е право си е право! няма какво да се оплаквате от съдията преди да е сворил мача още, така се излагате и излиза, че ако падате съдията ви е виновен, а като биете със спорни дузпи съдията е перфектен професионалист! просто е смешно, не мислите ли?!
с тези футболисти, които имате- особено крайните защитници, които са бавни и нерешителни, ще берете много ядове срещу Литекс- техните крила са най-добрите в България!

Май не си гледал Петраш - новото попълнение. ;) А съдията е дюшеш за "Левски", казвам го най-отговорно, ако ще някой от тук пишещите да се по***е от яд. :mrgreen: Той просто няма друг избор, няма къде да мърда, освен да свири обективно, а тогава победата отива при по-добрия - "Левски". :) :) :)

Що мислиш че сте по добри от Ловеч ? Защото сте 4 ли ? Или имате игра , поне замълчи че, със човек повече се наложи съдийско "рамо " за да биете Миньор ?
АЗ ОБИЧАМ АПОСТОЛА , НО МРАЗЯ БАТКОФ И ЛЕФСКИ

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Re: Литекс-Левски

Мнениеот levskioleole » 09 мар 2010 22:16

видяхте ли за какво отсудиха нарушение на абу диаби преди малко(28 мин,на границата на наказателното поле)нарушение идентично с дузпата на Левски
мач:Арсенал -Порто

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Re: Екскурзия Пловдив-Ловеч

Мнениеот levski30 » 09 мар 2010 22:39

Kris_men2000 написа:
anakin написа:Ще има ли екскурзия за Литекс-Левски, тръгваща от Пловдив? ;)

КОИ СИ ТИ ТА КАЗВАШ ЧЕ В ПЛОВДИВ НЯМАЛО ЛЕВСКАРИ АЗ ПОЗНАВАМ ПОНЕ 200 ТАКИВА И ТО ПЛОВДИВЧАНИ КОРОНЯЦИ ЧУИ РАЗБИРАЧО ИЗЛЕЗ МАЛКО ОТ МАЖАЛАТА КОЯТО ЖИВЕЕШ И СЕ РАЗГЛЕДАИ МАЛКО И ЗАПОМНИ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ В ПЛОВДИВ И СТАРА ЗАГОРА ИМА ПОВЕЧЕ ЛЕВСКАРИ ОТКОЛКОТО ЛОКОМОТИВЦИ ,БОТЕВИСТИ И ФЕНОВЕ НА БЕРОЕ БЗЕТИ ЗАЕДНО И АЗ СЪМ КОРОНЯК ПЛОВДИВЧАНИН И ЗНАМ КОЛКО ФЕНА ИМА И АКО ХАДИШ НА МАЧОВЕ ОГЛЕДАЙ СЕ В ПУБЛИКАТА И ЗАБЕЛЕЖИ КОЛКО НАРОД НЕ ГЛЕДА ТОЛКОВА МАЧА КОЛКОТО СЛУША ПО ДАРИК РАДИО МАЧА НА ЛЕВСКИ И ВСЕКИ ПИТА КОЛКО Е РЕЗУЛТАТА И КОГАТО ЛЕВСКИ ВОДИ ВИЖ КЕКВО ЗАДОВОЛСТВО ИМА ПО ЛИЦАТА ИМ ОТ КЕФ

БРАТО ТИ БЪРКАШ ЧОВЕКА! ДРУГ ГО НАПИСАЛ ЧЕ НЯМА ЛЕВСКАРИ В ПЛОВДИВ! И АЗ СЪМ ОТ ТАМ И ЗНАМ МНОГО ПЛОВДИВЧАНИ КОИТО СА ОТ ЛЕВСКИ!
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Re: Екскурзия Пловдив-Ловеч

Мнениеот levski30 » 09 мар 2010 23:03

rhaegar написа:Добре, успокой се и пиши с малки букви.

От кога трябва да се съобразяват с теб хората а? Ще си пише както си иска... Извинявам се на Администратора но си е така... все пак тука почти вс са писали с големи букви
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Върни се в “Архив”