До Валентин Грънчаров
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Liverpool_FC
- Контакти:
Re: До Валентин Грънчаров
Аз също искам да напиша нещо по въпроса. Вчера слушах "Гонг" и бях удивен от...и аз не знам как да го класифицирам освен като някаква байганьовщина - по въпроса за "дузпата", която никой не видя се изсипа такъв порой от думи, че... От 300 кладенеца се донесе вода, само и само да се замаже по някакъв начин този въпрос. Да - измислена дузпа в 87-а минута решава мача. Останалото може да го приказвате на деца, които НИКОГА не са гледали футбол. Миньор лежали цл мач. Дори и така да е, а то не беше точно така - всеки отбор играе по начина и с тактика, съобразена с капацитета му. Можеш да играеш ултрадефанзивно и пак да спечелиш с един гол, както и да играеш супер нападателно и да загубиш. Стигна се до абсурда да се обяснява, че съдията на мача Берое - ЦСКА помогнал на червените, като вързал капитанската лента на някой си от Берое. И то при 0-0 и при положение, че там мачът беше съвсем равностоен, Берое дори можеха да спечелят. Та всичко това не е журналистика. Не е и фенщина, защото има къде-къде по-обективни фенове. Това е някакво малоумие, което потича в ефира всеки път, когато се засегне ВЕЛИКИЯ отбор. Жалка история...и това са водещи спортни журналисти у нас...
Аз избрах само 2-3 момента от глупостите,които наговори В.Грънч.,как Ви прозвуча това ,че той призова да се направи допинг контрол след мача Литекс-Левски за да не им светели очите на футболистите.Как мислите Грънчаров може ли дори и да си помисли ,че Левски може да вземат забранени медикаменти,той дори и да ги види ще замълчи.Работата опира до там да се оказва всякакъв натиск на Литекс.Днес четем ,че Велев сменя Червенков.Велев веднага заяви,че е готов да стане треньор на Литекс и въобще обичайни провокации на Левски спрямо отборите,които по някакъв начин могат да станат шампиони.Помним и миналата година какво реване беше срещу ЦСКА от страна на Батков и компания.В.Грънч. беше много възмутен от изказването на Т.Велков след мача ,само че "пропусна" да каже ,че Велков беше предизвикан от Ант.Здравков,който заяви пред Про бг ,че Миньор преди мача били с голямо самочувствие , но нищо не играли и само два пъти стигнали вратата на Левски.И накрая Грънчаров за да покаже кой му е духовен водач няколко пъти повтори -Еи-богу!
Пишете си, пишете си. Той Вальо ви отговаря по най-добрия начин.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Бижутера
- Контакти:
ehh написа:Пишете си, пишете си. Той Вальо ви отговаря по най-добрия начин.
тоя пелинат е направо уникален...постоянно цвили за нещо, никой не му обръща внимание, ама той си продължава...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутера написа:ehh написа:Пишете си, пишете си. Той Вальо ви отговаря по най-добрия начин.
тоя пелинат е направо уникален...постоянно цвили за нещо, никой не му обръща внимание, ама той си продължава...
Аз си задавам въпросите към В.Грънч. и никой друг.Дали ще ми отговори или не си е негово право.Но виждам ,че двама комплексари редовно се интересуват какво пиша.Не виждам в качеството на какви се явяват като ментори на форума и едва ли не трябва да се съобразяваме с тях.Дано това да се дължи на младостта им.Относно цвиленето,конят е хубаво ,красиво животно ,но за съжаление има един братовчед с клепнали уши и не знам защо като видя физиономията на един 19годишен многознайко се сещам за него.
Вальо, питай моля те някой от ръководството на Левски, кой ще поеме отговорността, ако не успеем да се класираме за Европа.
- Бижутера
- Контакти:
ehh написа:Вальо, питай моля те някой от ръководството на Левски, кой ще поеме отговорността, ако не успеем да се класираме за Европа.
Какво значение има кой ще я поеме и ще си стегне багажа? Това няма да ни класира, даже не вярвам и като успокоение да подейства...
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Как, да няма значение?
Разбира се, че има. Не може да си на работа в един от двата най-популярни отбора в България и да не си поемеш отговорност при подобен провал.
Ако няма да се играе в Европа, то поне да се начертае някакъв план за развитието на отбора при нулев сезон. А не да останат всичките до един и да няма никаква промяна в състава.
Разбира се, че има. Не може да си на работа в един от двата най-популярни отбора в България и да не си поемеш отговорност при подобен провал.
Ако няма да се играе в Европа, то поне да се начертае някакъв план за развитието на отбора при нулев сезон. А не да останат всичките до един и да няма никаква промяна в състава.
- Бижутера
- Контакти:
ehh написа:Как, да няма значение?
Теб ще те стопли ли ако Левски завърши седми и Гонзо си стегне куфара , а Батков остане...? Защото така ще стане, ако Левски не влезе в Европа.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Ами честно казано, няма да съжалявам много, ако Гонзо сдаде треньорското място.
Аз бях против да остава треньор. Още повече, че каза в края на миналата година, че не мисли да остава треньор.
Аз бях против да остава треньор. Още повече, че каза в края на миналата година, че не мисли да остава треньор.
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”