УЕФА решава за Томаш утре
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- white devil
- Контакти:
Re: УЕФА решава за Томаш утре
Знам marmi, сигурен съм че е така както казваш, просто се пошегувах. Чета редовно твоите постове и знам че си Славист и в червата. Поздрави и споко - мача е 1 

- white devil
- Контакти:
Porto написа:Много лесни точки от Пирин..хора,вие се забравихте!Това че има добър вратар е добре,но е едно на ръка,като няма защита или по-скоро играчите си подават все едно се мразят,не е добре.Тръгнали дза побеждават Пирин лесно и с разлика.Не ги подценявайте,Пирин е отличнен отбор,а традициите им са големи,симпатични са,но не са безобидни и заслужават уважение.който си мисли,че ще му е лсено срещу тях и излезе с такава нагласа ще пострада,било то Левски,ЦСКА или добрата Славия.
Никаде не съм писал че Славия ще подцени Пирин, а и уважавам достатъчно много отбора. Просто имам такова предчувствие за мача - дано да съм прав.Въпреки проблемите които имаме с контузени и некартотекирани футболисти, смятам че ще се справим по добре, а и Пирин имат проблеми с наказания-мача пропуска Тодор Паланков, основен футболист в състава от Благоевград. Не на последно място трябва да спомена че традициите са Славия да играе силно срещу силните и по слабо срещу слабите отбори.
Не виждам как ще стане това,още повече като знам тромавата ни система по отношение на тея въпроси 

white devil написа:Знам marmi, сигурен съм че е така както казваш, просто се пошегувах. Чета редовно твоите постове и знам че си Славист и в червата. Поздрави и споко - мача е 1

+1
Смених си току що аватара, за да не е изцяло зелен и да не си мислите, че съм от "Пирин" ....

Дано бием в събота и по възможност да е убедително !
Нужно ни е за самочувствие !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

white devil написа:Според мен при това ръководство на БФС Илия трудно ще играе преди лятото, а иначе в подготвителния период игра на много добро ниво и бе един от малкото които Вили ползваше 90 минути въпреки възраста му.
Не разбирам,ако закона е в полза на Илиев Бфс над закона ли са?
Не мисля, че някой от нас разбира, "бфс" трябва да бъде съдено до дупка от Илиев и от Славия. Но тогава в отговор ще дойде резачката...
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
- venci_1913
- Контакти:
Журналята не спря да пише за футболистите на Левски и Цска как се натискали у храсти с други мъже нз си какво ,а относно "Славия" никаква инфорамция никъде..Искам да има един кръг дето да може всички футболисти да вземат участие и да видат какво се казва добра игра!
Славия София
venci_1913 написа:Журналята не спря да пише за футболистите на Левски и Цска как се натискали у храсти с други мъже нз си какво ,а относно "Славия" никаква инфорамция никъде..Искам да има един кръг дето да може всички футболисти да вземат участие и да видат какво се казва добра игра!

И аз това искам, ама както е тръгнало, май няма да ни позволят до края на първенството да изиграем нито един мач в пълен състав !

[center]
[/center]

- EL GALAKTIKO
- Контакти:
Съгласен съм да паднем от "Орлетата" с 1-4, ама след това да бием "отбора на народа" в Под уяне с 1-0 гол в 90мин 

- venci_1913
- Контакти: