ИСТИНАТА ЗА ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

ИСТИНАТА ЗА ЦСКА

Мнениеот howmen » 05 дек 2008 14:58

Сагата около продажбата на ЦСКА наистина е от голям интерес за футболните фенове,има ли преговори и с кого?От няколко дни се шуми по оста ТИТАН АС-АРАБИ,като първите били дъщерна фирма на вторите.Феновете на отбора свикнахме да ни заблуждават с какво ли не и тенденцията май продължава,пресата от мухата прави слон без и ни най малко да провери доколко им е вярна информацията.С риск да направя поредният скандал ще коментирам информацията изложена в медийте и форомите,защото смятам че ЦСКА нее за подигравка.Познавам лично хора от управата на ТИТАН АС и мога съвсем достоверно да заявя че тя нее дъщерно дружество на никаква арабска компания както се пише по медийте,ако член на борда на директорите се е заел със задачата да посредничи в преговорите м/у ЦСКА и арабите поради личните му връзки ще се съглася но ТИТАН АС собственик на ЦСКА невярвам.Интересно ми е при проверка в ДАКСИ дали името на член на УС на ЦСКА няма да фигурира в АДто на фирмата :idea: :idea: :idea: или то ще е в последствие :?: :?: :?:
You`re My Wicked Live

tprodanov
Контакти:

Re: ИСТИНАТА ЗА ЦСКА

Мнениеот tprodanov » 05 дек 2008 15:25

След като познаваш хора от тази фирма, които са наясно със собствеността й, тогава би трябвало да знаеш и дали намеренията им към цска са реални и сериозни. Та?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 05 дек 2008 15:37

познава ......аз познавам Бекъм.Роднини сме.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 дек 2008 15:42

Еми баджанак ако си му, евала :mrgreen:

Потребителски аватар
sersema
Контакти:

Мнениеот sersema » 05 дек 2008 15:46

Ако Д-р Ливайн беше още жив, щеше да купи ЦСКА за 30 чифта магнитни наколенки!!!Жалко, че си отиде човека!!Намеренията му бяха сериозни!! :cry:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 дек 2008 17:12

Може би, в този момент тва би било най-бързото самоубийство ;)

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 05 дек 2008 17:17

POPCORN написа:познава ......аз познавам Бекъм.Роднини сме.

незнам кой си и какво си но явно или си зомбиран от чичоТомовите левчета или поредният дебил който си мисли че знае какво е да си от ЦСКА.Тогава като си разбирач ще успее ли БСП(опс ТИТАН АС) да продаде ЦСКА без Кремиковци???Или се появи нов полу-държавен спонсор??? Вън политиката от футбола :idea:
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
sersema
Контакти:

Мнениеот sersema » 05 дек 2008 17:35

ФЕН НА ЦСКА=МАЗОХИЗЪМ!!БОЖЕ ДОБРЕ, ЧЕ В СЕМЕЙСТВОТО МИ НЯМА КОМУНИСТИ, ЧЕ ДА МИ НАЛОЖАТ ТОВА НАКАЗАНИЕ!!

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 05 дек 2008 17:36

Жалките чорби отново се показаха като най-завършените идиоти-Сашката си ги лашка,а те си мислят,че работи в техен интерес,е,то бива простотия,ама... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Аз бих ги купил за 1 стотинка,ще ги докарам до ликвидация и най-после ще отърва футбола ни от този ТУМОР!!!Ду"ай ЦСКА,сега ти се е паднало :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
TROMA
Контакти:

Мнениеот TROMA » 05 дек 2008 17:53

OBI4AM LEVSKI написа:Жалките чорби отново се показаха като най-завършените идиоти-Сашката си ги лашка,а те си мислят,че работи в техен интерес,е,то бива простотия,ама... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Аз бих ги купил за 1 стотинка,ще ги докарам до ликвидация и най-после ще отърва футбола ни от този ТУМОР!!!Ду"ай ЦСКА,сега ти се е паднало :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ПОДМИНИ НЕВЕЖИЯ С МЪЛЧАНИЕ , НЕКА СИ ОСТАНЕ НЕВЕЖ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ !!!!!!!! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Върни се в “ЦСКА”