Литекс-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Re: Честито! Перничанин свири в Ловеч

Мнениеот captain_drifuss » 09 мар 2010 19:09

zlatan написа:Давам си сериозното мнение по въпроса-ако класата на един отбор е голяма си мисля че съдията трудно би повлиял,в случая среща между два равностийни отбора може да повлияе,но си мисля че ще се справи с мача.Добър съдия е.

което си е право си е право! няма какво да се оплаквате от съдията преди да е сворил мача още, така се излагате и излиза, че ако падате съдията ви е виновен, а като биете със спорни дузпи съдията е перфектен професионалист! просто е смешно, не мислите ли?!
с тези футболисти, които имате- особено крайните защитници, които са бавни и нерешителни, ще берете много ядове срещу Литекс- техните крила са най-добрите в България!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 09 мар 2010 19:10

Какво значение кой е съдията, като самите отбори знаят, че мачът трябва да е 2?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Литекс-Левски

Мнениеот vaskonti » 09 мар 2010 19:11

DrAvalanche написа:
redpride написа:Чакайте малко, нали знаете, че ако биете Литекс, какво става-първи ЦСКА! А оранжавите ще изядът терена, защото иначе Гришата ще ги побърка, един равен ще е дюшеш. Предлагам едно бойко 0:0.

Това със сметките е ваш специалитет. Особенно пък с Литекс имате изпълнения достойни за Оскар. Нас ни устройва победа, другите да се спасяват групово или едично

Аа, много бързо забравяш и за вашите изпълнения с Литекс от преди година. При теб, както при всеки уважаващ се син фен, забравянето на разни неща е типична черта:)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 09 мар 2010 19:13

vaskonti написа:
DrAvalanche написа:
redpride написа:Чакайте малко, нали знаете, че ако биете Литекс, какво става-първи ЦСКА! А оранжавите ще изядът терена, защото иначе Гришата ще ги побърка, един равен ще е дюшеш. Предлагам едно бойко 0:0.

Това със сметките е ваш специалитет. Особенно пък с Литекс имате изпълнения достойни за Оскар. Нас ни устройва победа, другите да се спасяват групово или едично

Аа, много бързо забравяш и за вашите изпълнения с Литекс от преди година. При теб, както при всеки уважаващ се син фен, забравянето на разни неща е типична черта:)

Кои изпълнения? Бихме си ги два пъти. И не ми вменявай качества.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 09 мар 2010 19:15

captain_drifuss написа:
zlatan написа:Давам си сериозното мнение по въпроса-ако класата на един отбор е голяма си мисля че съдията трудно би повлиял,в случая среща между два равностийни отбора може да повлияе,но си мисля че ще се справи с мача.Добър съдия е.

което си е право си е право! няма какво да се оплаквате от съдията преди да е сворил мача още, така се излагате и излиза, че ако падате съдията ви е виновен, а като биете със спорни дузпи съдията е перфектен професионалист! просто е смешно, не мислите ли?!
с тези футболисти, които имате- особено крайните защитници, които са бавни и нерешителни, ще берете много ядове срещу Литекс- техните крила са най-добрите в България!

Най-после едно свястно мнение. Гледай сега, аз не искам да бием със спорни дузпи и твърдя, че Ангел Ангелов е некадърник. Но той винаги си е бил такъв, не само в този мач. Но няма как БФС да назначи съдия от Перник след тези скандали, а още повече, че шефовете на един друг отбор, който се бори за титлата, също са от Перник. Не казвам, че Спасов няма да се справи с мача, напротив, той е добър съдия и ще го свири каквото вижда. Темата е, че самото БФС дава поводи за подозрения, за скандали, за псуване между феновете. Нищо повече.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Dexter
Контакти:

Мнениеот Dexter » 09 мар 2010 19:18

Абе съдията бил от Перник ... ц -ц -ц -ц -ц нямате угодия.
Сега всеки кръг , в който някой ви подпре после ще се вайкате ... на тоя съдия баба му е от незнам кой град , на другия ширето му е родом от едикъдеси , на третия братовчет му по бащина линия бил тренирал като бил малък в едикойси отбор и т.н. ПАРАНОИЦИ ТАКИВА
Последна промяна от Dexter на 09 мар 2010 19:24, променено общо 1 път.
Какво е морето - СИНЬО , какво е небето СИНЬО , какви са ти венците - СИНИ --> ДА Е?А МАЙКА ТИ МАНГАЛ !

Изображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 09 мар 2010 19:21

Тоя мач ще е по-лесна победа за Левски от мача с Миньор - тук поне и двата отбора са наясно със сценария кой трябва да победи... залагайте апартаментите на 2.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 09 мар 2010 19:22

plamak на 09 Мар 2010 19:48

Не мога да разбера защо всички червени драскачи осъждат така остро дадена очевадна дуспа в полза на Левски. Същевременно се учудвам на пасивноста на Левскари по-този въпрос. Голямо браво на Паро Никодимов, който е играл футбол и е бил добър треньор постигал успехи и въпреки,че е червен ясно и категорично каза,че защо да не свири съдията дуспа, след като обувката на футболиста не може да падне от самосебеси. Освен това между Антонов и топката няма друг футболист на Миньор, който да му пречи да я овладее и да шутира така,че няма логика да симулира и да пада. Защо тези чорбари не ревяха така есента, когато Левски явно бе ощетяван. Защо не протестират срещу Генов за вторият жълт картон, който само той видя и за неотсъдените картони на двама,трима от Цска. Знаете ли какъв ще е резултата от това реване. Сега съдиите няма да смеят да свирят дуспи не само в полза на Левски, но и в полза на Цска, а бъдете сигурни,че ще подкрепят Литекс, както го направиха есента и срещу Цска и срещу Левски. Жалко,че паметта Ви е къса.

Жалко е, че пишеш дуЗпа със С, но няма значение. А обувката като не си я завързал може и да падне :) Истината е, че сте мишки и не признавате когато ви помагат съдиите, най-уважавам обективните футболни фенове, миналата година станахте шампиони на Герена срещу Сливен! Спомняте ли си тогава съдийството а?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 мар 2010 19:23

Така е, бихте ги два пъти. Бихте ги в Ловеч и за сметка на това ги пуснахте за купата. Помним как отпаднахте от Пирин в мач, в който Левски нямаше НИТО ЕДИН удар към вратата на орлетата, демонстрирайки "огромно" желание да се бори за купата. Тези два мача бяха в разстояние на 2-3 седмици, за Литекс единственият шанс за ЕКТ беше именно Купата, докато на вас ви трябваше победа в Ловеч за да догоните ЦСКА. Естествено, гостуване на Пирин се яви дюшеш за вас, щото иначе се налагаше да падате в директен мач с Литекс, а това би ви опетнило чистия и непорочен имидж.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 09 мар 2010 19:26

veseo написа:Тоя мач ще е по-лесна победа за Левски от мача с Миньор - тук поне и двата отбора са наясно със сценария кой трябва да победи... залагайте апартаментите на 2.

Ей чакай малко ти луд ли си бе? Ако ми кажеж каква е ползата на Литекс мачът да е 2 ще ти каза браво!

Върни се в “Архив”