Какво мисли Бербатов за критиците си

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Какво мисли Бербатов за критиците си

Мнениеот vaskonti » 09 мар 2010 14:15

Алтернативи няма докато Перуката и мениджърите управляват футбола ни. Доказани чуждестранни треньори, които са искали да поемат отбора ни има колкото щеш. Малко са вариантите, които да са по-лоши от Мъри.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

ivelinsky
Контакти:

Мнениеот ivelinsky » 09 мар 2010 14:27

:twisted: :twisted: :twisted:
Всички лапачи от БФС вън.........
Оставете бат Митко най-после на мира и му се радвайте като истински фенове.Намерете най-после един доказан треньор за националния и тоз палячо ( БЕЗ ГРАМ ИДЕИ) Мъри да си ходи най-после. Той ако беше кадърен Гришата нямаше да го изгони от Литекс !!!!!!!!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 мар 2010 14:44

Не десет, не двадесет, може би поне стотина пъти от страниците на различни издания през последните близо десет години съм се опитвал да изказвам различно мнение за Димитър Бербатов. За него, за Стилиян Петров, също и Мартин Петров.

За особените играчи от националния тим. Аз съм им фен, доколкото позволяват границите на етичните норми в занаята. Тези момчета са от друга планета, от място където не познават гадната българска футболна действителност. Те прославят България и са помогнали на толкова хора, колкото разните държавни агенции не могат да съберат в отчетите си за цяло десетилетие.

Тези играчи са чудаци, може би мълчаливци, по своему сигурно са горди, странни. Пък и защо да нямат самочувствие? Те сами пробиха в живота и смея да твърдя, че единствено близките им знаят, колко струва този успех.

Така се случи, че ги познавам от хлапета. Знам как в Монтана не долюбват Стенли, всички са наясно, как гледат в кесията на Марто жителите на града под Околчица. А когато става дума за звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов цялата ни завистлива нация взема отношение. Все компетентно при това!

Навремето оплюхме Стоичков. Къде с право, къде без. Ицо просто е друг човек. Не цепи басма никому. И е винаги прав за себе си – дори, когато очевидно греши. Митко обаче е съвсем различен. Той просто е еталон. Като почнеш от излъчването, минеш през интелекта, езиците, поведение извън терена, благотворителност, ако щете начина на обличане и стигнем до най-главното - Бербатов е гениален футболист. Кой, каквото иска да говори, пише или мисли. Бербатов е друго тесто играч, което го прави трудно разбираем дори за капацитети в Англия. Него обаче го тачат най-големите. А когато застане зад теб Сър Алекс Фъргюсън коментарите са повече от излишни.

Затова е тъжно всяка седмица разни душици да сипят хули против Бербо. Нито нещо е навредил, нито обидил някой. Понякога казва истината за националния тим, ама нали е капитан. Кой да я каже? Няма обаче кой да чуе. Защото Димитър просто дразни завистниците. А колко жалко е за всички нас, че такъв гений не издържа и ни прати писъмце от Манчестър. За да ни обясни, къде е разликата с истинските неща. С човещината.

Жалко е, че за пореден път успял българин е погазен от свои. Не е жалко, просто е тъпо.
Бербатов може да избяга от казана с катран, ние обаче ще си останем в него и ще се топим с кеф. Понеже за нас по-важна от всичко на света е мъката на съседа...

[/center]

Опасен чар
Контакти:

Мнениеот Опасен чар » 09 мар 2010 14:49

vaskonti написа:Бербатов не се оплаква защото не го считат за достатъчно велик, а защото го плюят нонстоп и го изкарват виновен за състоянието на футбола ни.

Кажи ми, какво ТИ си постигнал в сферата в която работиш? Ако въобще работиш, разбира се. Възможно е още да учиш. Бербатов получава критики от неуспели хора живеещи....съществуващи в еднообразието на живота си и завиждащи и злобеещи срещу всеки постигнал някакви успехи.
Освен вица за българите в ада, при нас важи и поговорката, че никой не е пророк в собствената си страна.

"Много е трудно особено в България да признаеш успеха на другия"
"но е непосилно за някои хора да приемат факта, че има много успели хора"
"хора, които трудно признават успеха ми и не показват респект и уважение"
"Но успехът ми е факт"
"ние ще бъдем запомнени дълго, след като ни няма"
"Пазете се от хора, които се опитват да омаловажат успехите и амбициите ви"
"АЗ СЪМ МНОГО НА ВИСОКО"
"Докато наистина великите ще ви накарат да се почувствате така, сякаш вие самите можете да станете велики" (има предвид себе си)

Ясно е че Бербатов страда от некаква мания за величие след като говори само за непризнатите му "успехи" и точно затова е изпаднал в тежък пристъп на истерия за да напише тоя коментар. Той не наблега на това че го оплюват или обвиняват, а на това че никой не го ебава за нищо и никой не вижда измислените му успехи. Според него да играеш в Ман. Юн. е достатъчен факт за да бъдеш боготворен в родината си! За аборигени ли ни има?
Аз съм постигнал неща за които много хора мечтаят, а други дори не си и помислят да мечтаят защото според тех е нереално да го постигнат, но не се имам за велик, нито претендирам обществото да ме смета за такъв, ама не му е местото тука да се хваля. :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 мар 2010 14:53

Измислени успехи? Ако неговите са измислени, представям си какви са твоите, които наричаш мечта за много хора...
Жалка история...
[/center]

Опасен чар
Контакти:

Мнениеот Опасен чар » 09 мар 2010 15:07

Представяй си, в България е трудно да признаеш успеха на другия... За теб е непосилно да приемеш факта, че има много успели хора и аз съм прекалено високо за да виждам тези, които не показват респект към мен, но успехът ми е факт! :lol: :lol: :lol:

А аз си представям ти колко струваш, щом се възхищаваш от "успехите" на най-големия провал в историята на английските трансфери...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 мар 2010 15:16

Опасен чар написа:Представяй си, в България е трудно да признаеш успеха на другия... За теб е непосилно да приемеш факта, че има много успели хора и аз съм прекалено високо за да виждам тези, които не показват респект към мен, но успехът ми е факт! :lol: :lol: :lol:

А аз си представям ти колко струваш, щом се възхищаваш от "успехите" на най-големия провал в историята на английските трансфери...

Ако трансфера на Бербатов според теб е провал, не знам какво да кажа за трансфера на Робиньо - най скъпия в историята на английския футбол... Просто по-леко с емоциите и достоверността на фактите. ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 мар 2010 15:43

Опасен чар написа:Представяй си, в България е трудно да признаеш успеха на другия... За теб е непосилно да приемеш факта, че има много успели хора и аз съм прекалено високо за да виждам тези, които не показват респект към мен, но успехът ми е факт! :lol: :lol: :lol:

Това го кажи на СЪР! Да не би да се опитва да оспориш неговата преценка? Този "провал" миналата година беше в тройката на най-полезните играчи на Манчестър.
Не знам що си правя труда да отговарям на подобни абсурдни мнения...
Типичният завистник, за който говорят Ицо и Бербатов...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 мар 2010 15:56

vaskonti написа:

Това го кажи на СЪР! Да не би да се опитва да оспориш неговата преценка? Този "провал" миналата година беше в тройката на най-полезните играчи на Манчестър.
Не знам що си правя труда да отговарям на подобни абсурдни мнения...
Типичният завистник, за който говорят Ицо и Бербатов...

Няма смисъл бе, човек. Няма. Какво се мъчиш да обясняваш какво е постигнал Бербатов на хора, които са толкова нисши духом. Те не могат да те разберат, защото дори мечтите им не стигат толкова надалече, колкото е стигнал Митко. Аз го казах вече, тези тримата - Ицо Стоичков, Емо Костадинов и Митко Бербатов дори не трябва да си помисляте да коментирате. Няма такива футболисти в българската история, защото нямат аналог с успехите си. Край, няма просто какво да кажете друго, фактите говорят повече от просташките ви словоизлеяния. Като не ви харесва Митко ходете и се кланяйте на Гонзо, на Урсула, на който искате, с тях тримата не се занимавайте.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 09 мар 2010 16:31

Офтопик:
Абе за пореден път се убеждавам че критиците и тези дето мразят Бербатов са или фенове на Левски или нисши провинциални душици ... та тези от подуене винаги омаловажавт успехите на ЦСКА и плюят Бербатов , та нито Бербатов нито ЦСКА са ви виновни , че за близо 100 г история нямате нито един преуспял футболист по света а в ЦСКА с лопата да ги ринеш , просто сте си дребни души и с този милиционерски манталитет никога няма и да имате , ако ще и за напред да слагате измислени герой като Георги Аспарухов (нищо против човека просто е един от безброй многото подобни футболисти в БГ) пред светило като Стоичков !!![/quote]
АБЕ(красиво,като за начало)стига си делял на столичани и провинциалисти.Извинявай,но и Бербатов е "провинциална душица".
За твое сведение много провинциалисти сядат всяка сряда и събота да гледат "съдийско-късметлийския" отбор,с единствената надежда,че нашето момче ще играе и поне за малко ще забравят за криза,ток,парно и сметки.ЗАПОМНИ:И НИЕ В ПРОВИНЦИЯТА СМЕ ХОРА,СТОЛИЧАНИНО!!!И НЕ ДЕЛИ ХОРАТА НА ВЕЛИКИ цесекари и останалите боклуци.
Всеки пост ти е заяждане или с левскарите или с долните отвратителни провинциалистчета(ама и Стоичков е такъв)

Върни се в “Футбол - България”