Национален стадион в Пловдив?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Национален стадион в Пловдив?

Мнениеот Lyubaka01 » 09 мар 2010 12:49

acmilan написа:Напълно подкрепям автора на темата ;) В момента има два истински футболни града в България и това са Пловдив и Стара Загора.Разбира се,по-големият град е Пловдив и би било чудесно там да се играят мачовете на националния отбор.Дори и да продължим с некласиранията съм убеден,че ще има много хора по мачовете,защото пловдивските,старозагорските и останалите фенове извън София не са с отбора си само когато бие и не пеят само за победа...

Ами като са такива верни фенове, защо ги няма на мачовете на националния отбор в София?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 мар 2010 13:00

Lyubaka01 написа:
acmilan написа:Напълно подкрепям автора на темата ;) В момента има два истински футболни града в България и това са Пловдив и Стара Загора.Разбира се,по-големият град е Пловдив и би било чудесно там да се играят мачовете на националния отбор.Дори и да продължим с некласиранията съм убеден,че ще има много хора по мачовете,защото пловдивските,старозагорските и останалите фенове извън София не са с отбора си само когато бие и не пеят само за победа...

Ами като са такива верни фенове, защо ги няма на мачовете на националния отбор в София?

За кои мачове говориш?Нима мислиш,че стадионът е бил пълен със софиянци на мачовете с Италия и Ирландия,да речем?Че дори и с Кипър...Не е сериозно на всички стадиони в София да има общо колкото на мач в десет пъти по-малък град като Стара Загора...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 09 мар 2010 13:02

Ми да, мисля, че при мачовете на националния отбор на Васил Левски над 80% са хора, живеещи в София...

Потребителски аватар
ultra1912
Контакти:

Мнениеот ultra1912 » 09 мар 2010 13:06

Lyubaka01 написа:Ми да, мисля, че при мачовете на националния отбор на Васил Левски над 80% са хора, живеещи в София...

Защо тогава като сте големи фенове,на мачове с Кипър,Грузия и прочие има по 3000 човека?

Опасен чар
Контакти:

Мнениеот Опасен чар » 09 мар 2010 13:10

Lyubaka01 написа:Не правиш разлика м/у корпоративни и местни данъци и такси, ама си прав, че темата не е за това.
Не знам защо мислиш БФС-функционерите за такива балъци(особено що се отнася до пари за взимане), че не правят мачовете в Пловдив, където биха изкарали значително по-големи(според тебе) приходи, отколкото в София. Пак ти казвам-повече публика ще има на първите два-три мача, после всичко ще е същото...

Не говоря за местните данъци, а за ДДС и останалите, които отиват в държавната хазна.
А че в БФС не се работи професионално не е тайна за никой, доказателство за това е посредствения ни футбол. Пловдивчани доказаха през годините че подкрепят любимите си отбори дори в тежки моменти, цела България им се възхищава, така ще е и с подкрепата за националния отбор. Пловдив, Стара Загора и Благоевград - това са футболните градове.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 09 мар 2010 13:42

Опасен чар написа:
Lyubaka01 написа:Не правиш разлика м/у корпоративни и местни данъци и такси, ама си прав, че темата не е за това.
Не знам защо мислиш БФС-функционерите за такива балъци(особено що се отнася до пари за взимане), че не правят мачовете в Пловдив, където биха изкарали значително по-големи(според тебе) приходи, отколкото в София. Пак ти казвам-повече публика ще има на първите два-три мача, после всичко ще е същото...

Не говоря за местните данъци, а за ДДС и останалите, които отиват в държавната хазна.
А че в БФС не се работи професионално не е тайна за никой, доказателство за това е посредствения ни футбол. Пловдивчани доказаха през годините че подкрепят любимите си отбори дори в тежки моменти, цела България им се възхищава, така ще е и с подкрепата за националния отбор. Пловдив, Стара Загора и Благоевград - това са футболните градове.

А аз ти говоря именно за местните данъци и такси, че са доста повече от бюджета на София...
На "ЩЕ" всички сме силни...

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 09 мар 2010 13:47

ultra1912 написа:
Lyubaka01 написа:Ми да, мисля, че при мачовете на националния отбор на Васил Левски над 80% са хора, живеещи в София...

Защо тогава като сте големи фенове,на мачове с Кипър,Грузия и прочие има по 3000 човека?

Не си прав-на мача с Грузия имаше 400човека. А според мене и те бяха много. След подигравката, която си направиха "националите" в Кипър...
Добре, приемаме, че в София няма истински фенове, а тогава защо щом вие сте такива големи фенове, ви нямаше на тези мачове???

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 09 мар 2010 15:01

Темата се "разводни" на тема кои са по-големи фенове.Впрочем мача от първия пролетен кръг "Локомотив"София-"Берое"Стара Загора беше показателен за това.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 09 мар 2010 16:08

Plovdivskia Grand написа:Темата се "разводни" на тема кои са по-големи фенове.Впрочем мача от първия пролетен кръг "Локомотив"София-"Берое"Стара Загора беше показателен за това.

Темата стигна до безпочвеното според мене твърдение, че в Пловдив националите ще имат повече публика, отколкото в София. ОК, дано някой ден в Пловдив се построи стадион, отговарящ на всички изисквания на УЕФА и да може да се уверим така ли е или не е...

П.С. Впрочем какво точно е било показателното от мача от първия кръг?

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 09 мар 2010 16:12

Опасен чар написа:
Lyubaka01 написа:Един въпрос-какво и на кого му пречи, че ст. "Васил Левски" е "национален"? Някъде да пише, че е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО националният отбор да играе на него? Май никъде в нормалните държави не е така(пример-Германия-Аржентина се игра на Алианц Арена в Мюнхен, който не е "национален" стадион на Германия. То всъщност и няма такъв, освен ако не се счита за такъв Олимпийския стадион в Берлин). Аз лично нямам против националите да играят И в Пловдив, Бургас, Варна и т.н. Ако реша да отида на мач-разстоянието няма да ме спре... Стига да има читави стадиони-ОК

П.С. Преди години(1999) два мача на националния отбор(с/у Швеция-0:1 и с/у Полша-0:3) се играха в Бургас и след втория националите заявиха, че не искат да играят повече там...

Ами пречи ми че е "модернизиран" с парите на данъкоплатците (с моите пари), а в момента е неизползваем и в повечето мачове е полупразен. Ако държавата ще строи нов национален стадион с моите пари, искам поне да се ползва по предназначение и да се пълни със зрители, затова е най-добре да е в Пловдив. А в Бургас как е било нема значение, в Пловдив атмосферата ще е съвсем различна.

Т.е. "пумиярите" от "софето" ти "ядят" данъците...а пък в някой друг град, в случая Пловдив с тия пари, дори само 1/4 от тях ще направите чудеса!? Ох, "ангелчететата" ми те, айде стига с глупостите. Във всяко стадо си има черни овци...ти сам ли ще усвоиш парите!? На прима виста се сещам за три мои провалени проекта от града на "тарикатите". Спора е глупав, обосновките също. То ако не се заяждаме на тема столица-провинция, ще е на Левски/ЦСКА, Ботев/Локо, за/против "манекените" в националиня отбор, уникален/бездарен ли е Бербатов или пък има/няма извънземенен живот. Виж сега, да се обединим в името на нещо - нема шанс! Защо ли!? Защото всеки - аз, ти или някой друг ще има по-добра идея, ще е по-добър и напук ще тръгне против идеята. Мислим се за по-умени от всички останали и всяко нещо, което се прави от другите е поставено на съмнение и търсим уловката. Това мислине и мързела са ни докарали до тук!

Спора е глупав, обосновките също!
“Прост народ - слаба държава”

Върни се в “Национален отбор”