За или против чужд съдия за вечното дерби!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: ЦСКА иска арбитър от чужбина за "сините"

Мнениеот garfild8 » 09 мар 2010 11:43

antares написа:Докато е тази Съдийска Комисия всички отбори в България трябва да искат съдий от чужбина за мачовете си с Левски :idea:

Това е най-добрия вариант.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 09 мар 2010 11:44

USF написа:Слаб 2 за съдията НА Левски

Реферът от мача Левски - Миньор (3:1) Ангел Ангелов е получил слаба оценка, научи "7 дни спорт". Писал му я съдийският наблюдател на мача Тодор Мутафов. Очаква се днес съдийската комисия да накаже арбитъра за повече от месец.

Обвиненията срещу Ангелов са, че е отсъждал в полза на Левски поне в три случая. Първият е дузпата в 89-ата минута при 1:1. Тя била фалшива, тъй като нямало никакъв умисъл в действията на защитника на Миньор Даниел Златков срещу Мирослав Антонов. С това Ангелов повлиял върху крайния резултат. Съдията спестил още нарисувани картони на Георги Сърмов и Седрик Бардон от Левски.

Ако не дойде чужд рефер, заглавията след мача ще са подобни на това!!!

Е да, ама май има един малък проблем-за да свири чужд съдия, клубът, който го е поискал трябва да плати солидна сума(поне преди няколко години беше така-Гигов беше поискал мачовете на ЛОКО да се свирят от чужди съдии и за всеки мач трябваше да цака нещо от рода на 15000лв!!!). Не знам дали още е така, но като знаем какви са плащачи футболните ни президенти, чуждите съдии ще са изключение...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 мар 2010 11:54

nikoko написа:Пребройте дузпите за цска в последните 7-8 дербита и тогава ще видите, кой иска чужд съдия и кой не! Цскари не се правете на интересни с чужд съдия сте обречени. С български съдия мачът ще бъде всячески добутван до равен, за да може Литекс отново да дръпнат!

тоя па обречени.срещу вас ли бе :lol: :lol: :lol: лелел боже тия сините ще ме съсипят от смях последните няколко дена!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 09 мар 2010 12:02

.... е той Бай Ганьо си ги поръчва даже и когато са от чужбина, със съдействието на Мишо Касабов беше онзи "безпристрастен" германец" от преди две години,а имаше и един румънец още по назад във времето по линия на някакъв румънски приятел на Мишата Чорни.....като Агенти с опит в ДС за Батков и другите сини активисти няма невъзможни неща които да се решават по нечестен начин....Ганьо е намерил решение.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 09 мар 2010 12:10

Аз не искам чужд съдия, искам подуенци да си вържат връзките на обувките преди мача, за да не се спъват от тях, ако може и да не играят с два номера по-голями бутонки!

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 09 мар 2010 12:10

red__army написа:.... е той Бай Ганьо си ги поръчва даже и когато са от чужбина, със съдействието на Мишо Касабов беше онзи "безпристрастен" германец" от преди две години,а имаше и един румънец още по назад във времето по линия на някакъв румънски приятел на Мишата Чорни.....като Агенти с опит в ДС за Батков и другите сини активисти няма невъзможни неща които да се решават по нечестен начин....Ганьо е намерил решение.

Щом отсега почнахте и за чуждите съдии да говорите че са хванати то по вашата логика на ЛВЕСКИ всяка година не му мърда по малко от полуфинал за КЕШ.То бива простотия ама чак пък толкова,да и за един финал за купата се говореше как ЛЕВСКИ бяха хванали съдията нищо,че тоя словак тогава беше номер едно във света,за него мач ако ми кажете,че имаше дузпа за ЛЕВСКИ ще ви призная всичките,вижте и мача със МИНЬОР и кажете на кое може да се свири дузпа.

Spasov_bg
Контакти:

Мнениеот Spasov_bg » 09 мар 2010 12:17

И от Марс да ви докарат съдий,ще кажете ,че са сини.Дано да ви дадат 2 дузпи на дербито и да паднете 3-2,тогава да ви видя дали пак ще говорите.искам да ви напомня колко гола има Янев срещу Левскии колко са от игра ,да не ви напомням и последното надупване на Бадема за да не ви се разваля празника с награждаването.Така,че запазете тишина и коленичете пред ШАМПИОНА

София е синя
Контакти:

Мнениеот София е синя » 09 мар 2010 12:20

USF написа:Слаб 2 за съдията НА Левски

Реферът от мача Левски - Миньор (3:1) Ангел Ангелов е получил слаба оценка, научи "7 дни спорт". Писал му я съдийският наблюдател на мача Тодор Мутафов. Очаква се днес съдийската комисия да накаже арбитъра за повече от месец.

Обвиненията срещу Ангелов са, че е отсъждал в полза на Левски поне в три случая. Първият е дузпата в 89-ата минута при 1:1. Тя била фалшива, тъй като нямало никакъв умисъл в действията на защитника на Миньор Даниел Златков срещу Мирослав Антонов. С това Ангелов повлиял върху крайния резултат. Съдията спестил още нарисувани картони на Георги Сърмов и Седрик Бардон от Левски.

Ако не дойде чужд рефер, заглавията след мача ще са подобни на това!!!

Аз съм ЗА чужд съдя,защото гаранция че,ако свири българин ще свири за панчерево!

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 09 мар 2010 12:21

mertezaker написа:Аз не искам чужд съдия, искам подуенци да си вържат връзките на обувките преди мача, за да не се спъват от тях, ако може и да не играят с два номера по-голями бутонки!

Добре казано,ама мама него е научела като малък да ги връзва,та сегали :) :)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 09 мар 2010 12:25

plamen etov написа:
mertezaker написа:Аз не искам чужд съдия, искам подуенци да си вържат връзките на обувките преди мача, за да не се спъват от тях, ако може и да не играят с два номера по-голями бутонки!

Добре казано,ама мама него е научела като малък да ги връзва,та сегали :) :)

Аз имам предложение - да ги задължат да си слагат бутонки с лепенки, така ще избегнем проблемите. И да си изключат всички телефони и факсове, защото ще вземат от Реал Мадрид да пуснат факс, че имат нужда от 5-6 футболиста от ПФК Лефски ...

Върни се в “ЦСКА”