Какво мисли Бербатов за критиците си

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Какво мисли Бербатов за критиците си

Мнениеот Alex » 09 мар 2010 01:32

Първо, ако вместо само да давате компетентни мнение, вземете и да прочетете нещо, щяхте да знаете, че това е писано от Бербатов (такива сте разбирачи по всички теми, а не можете да определите дали 1 изказване е в същия стил като много други)

Второ, всеки, които е живял в чужбина, знае, че именно 7000000 сънародници ни карат да потъваме от срам, че сме българи, а Митко да се гордеем. (хубаво е, че някой като си надигне главата и вие му е режете - така цял живот ще си останем в калта, щото тия дето искат да ни помогнат вие ги гоните)

Трето, "Единственото, което мога да изпитвам към тях, е съжаление. Тези хора никога няма да могат да надскочат собствените си ценности (злоба и завист), за да видят колко по-добър може да бъде светът" тъжно е, че наистина не можете да видите колко по-добър може да бъде света - със злоба не се живее...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 09 мар 2010 01:52

delqnski47 написа:За кво му е на Берба миризливия национален отбор,дето почна да пада и от Кипър( И ТО С 1:4!СРАМ!!!) и от всякакви анонимници с разлика даже!От както стана Мърито селекционер и ги зарязах мачовете на националния!Гледах му 2,3 мача и ми писна да гледам как някакви анонимци се гаврят с този отбор!
И той Бербатов има най-много голове за националния кво го плюете бе?И кво като повечето голове са му срещу слабаци!?!Че то като се класираме на световно или европейско и ще вкарва на големите отбори,нали?Той ли е виновен че защитата ни е слаба и топките минават между краката на защитниците ни,а?Я ми отговорете като толкова знаете...

Това естествено не заслужава коментар.
Така като чета, някои може би бъркат националния отбор с непраните си чорапи.
Последна промяна от Pro-European на 09 мар 2010 02:09, променено общо 1 път.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 09 мар 2010 01:55

Могилката написа:К'ъв е тоя Бербатов, че оревахте махалата за него, къде къде по-велики футболисти е раждала тая земя и си отиват един по един в мизерия, вие ми защитавате 30 годишни милионери, без грам принос към българския футбол през последните 10 години. Това е

Националният ни Отбор бе смешник, не клубното ти/ми отборче..... Имай малко уважение към националните символи, ако и да иде реч за спорт ....

Бербатов е българин, играе с националната фанелка, капитан на тоя отбор и голмайстор на България! Кой сега плюе по националните символи? Бербатов е такъв , какъвто е. И за да стане милионер го е постигнал с труд, а не с подмазване и доносничество. А това , че много от бившите "велики" футболисти са си отишли в мизерия, много от тях стигнаха дъното заради зависимостта от алкохола, а не че като футболисти не са имали добро възнаграждение.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 мар 2010 01:59

Подкрепям това изказване с 2 ръце :idea:
Защото наистина куцо и сакато почна да лее помия върху Бербата. И освен това той е Българин, а тук хората го мразят повече от злите критици в Англия. Защо бе.... ЗАЩО? Защо като националния не става трябва да го отнася той???? И разни тука журналистчета и те наливат масло в огъня. Поне оценете това че е голмайстор на националния, ще му дойде и времето да се разиграе в Ман-а 8-)
Ехххх долен народ сме ние - ДОЛЕН - и така сме си - факт е НЕ СЕ РАДВМЕ на чужди успехи, аз мятаме змии и гущери :(
Боли ме като пиша сега, страшни времена настанаха ей- да си насираме най-успелия играч в близките 10 години ...абе думи нямам.
Щото е най-лесно да злобееш и да хулиш нали БЪЛГАРИ нали? Трудно е да покажеш уважение и подкрепа ...... то за това сме така, така ще си и изгнием тука със цялата злоба и помия :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 09 мар 2010 02:04

msm написа:Бербатов е българин, играе с националната фанелка, капитан на тоя отбор и голмайстор на България! Кой сега плюе по националните символи? Бербатов е такъв , какъвто е. И за да стане милионер го е постигнал с труд, а не с подмазване и доносничество. А това , че много от бившите "велики" футболисти са си отишли в мизерия, много от тях стигнаха дъното заради зависимостта от алкохола, а не че като футболисти не са имали добро възнаграждение.

Ти сериозно ли слагаш Бербатов (евала за личните му успехи) редом до Левски, Ботев, Бенковски и т.н. ...
Че тоя утре си хваща шапката и крачето няма да му стъпи в родината, щото видиш ли тука не го обичали достатъчно.
Уважение драги ми съфорумци не се полага по право, а се заслужава!!! Аз не съм фен на Ман Ю, Астън Вила, Сити или на който и да е клубен тим щом иде реч за Национален отбор, тогава съм българин и ги обичам и подкрепям всичките. Но не като личности, а като отбор. Ама тоя ама оня, след мача са ми еднакви всичките, свалят ли фланелките с герба ич не ме интересуват.

Боже пак ти се чудя на мисловния процес Бербатов = Национален символ ... ти това второто знаеш ли какво е изобщо ?!?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 09 мар 2010 02:08

Pro-European написа:От Бербатов, докато е 9-ка в националния, искам да вкарва голове. Знаете в кои мачове.

Бербатов вкарва, и надявам се още голове да вкара с националната фанелка. Може да ти се иска да вкарва на най-големите отбори (на него също му се иска) , но това не е концерт по желание.Но това е дълга тема. Въпрос на по-добра защита, персонално покритие, не достатъчна подкрепа от отбора и мн.други фактори. Както някой каза по рано, няма по-малко важни голове. Но,те са напълно достатъчни за да бъде 9-ката с най-много голове за Националния отбор за всички времена.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 09 мар 2010 02:14

Могилката написа:
msm написа:Бербатов е българин, играе с националната фанелка, капитан на тоя отбор и голмайстор на България! Кой сега плюе по националните символи? Бербатов е такъв , какъвто е. И за да стане милионер го е постигнал с труд, а не с подмазване и доносничество. А това , че много от бившите "велики" футболисти са си отишли в мизерия, много от тях стигнаха дъното заради зависимостта от алкохола, а не че като футболисти не са имали добро възнаграждение.

Ти сериозно ли слагаш Бербатов (евала за личните му успехи) редом до Левски, Ботев, Бенковски и т.н. ...
Че тоя утре си хваща шапката и крачето няма да му стъпи в родината, щото видиш ли тука не го обичали достатъчно.
Уважение драги ми съфорумци не се полага по право, а се заслужава!!! Аз не съм фен на Ман Ю, Астън Вила, Сити или на който и да е клубен тим щом иде реч за Национален отбор, тогава съм българин и ги обичам и подкрепям всичките. Но не като личности, а като отбор. Ама тоя ама оня, след мача са ми еднакви всичките, свалят ли фланелките с герба ич не ме интересуват.

Боже пак ти се чудя на мисловния процес Бербатов = Национален символ ... ти това второто знаеш ли какво е изобщо ?!?

Явно е сложно за теб да проумееш какво съм ти написал. Първо, никой не сравнява Бербатов с Ботев и Левски, но така е когато няма какво да кажеш , започваш да си измисляш. И второ, говоря ти за национална фанелка с герб и капитанска лента , а това са символите на България във футболен аспект.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 мар 2010 02:14

Могилката написа:

Ами как ще му стъпи крака тука - нали го ядат веднага "доброжелатели" и разбирачи..... и веднагааааааааа: Националите не играят добре ...едва ли не заради Берба :) Той е виновен - край-режем му главата :lol:
И знаеш ли - шапка му свалям за думите "ТОЛКОВА СИ МОЖЕМ", щото имаше смелост да го каже- да разкрие ИСТИНАТА. Щото ни писна от оправдания и "реформи", и "ще подобрим", и "ще вземем мерки" и т.н. ...да мажат очите на хората :cry:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 09 мар 2010 02:24

Проблема не е дали е добър или не!Има качествата щом играе в Ман Юн,истинският проблем за мен е,че не се раздава достатъчно за националният отбор!Има прикрито високомерие в него,което лесно се усеща.Може да стане симпатичен на нас българите ако проявява същият дух както в Юнайтед.Все пак става дума за България.Дано го разберат и останалите които играят в националният отбор.
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 09 мар 2010 02:31

Могилката написа:Уважение драги ми съфорумци не се полага по право, а се заслужава!!! Аз не съм фен на Ман Ю, Астън Вила, Сити или на който и да е клубен тим щом иде реч за Национален отбор, тогава съм българин и ги обичам и подкрепям всичките. Но не като личности, а като отбор. Ама тоя ама оня, след мача са ми еднакви всичките, свалят ли фланелките с герба ич не ме интересуват.

А пък тези думи много ясно показват що за българин и човек си. Защото това, което Бербатов прави за децата на България, е много повече от 10 вкарани гола, та било то и на световен шампион. Но, тесногърдите хора виждат само това, което им изнася.

Върни се в “Футбол - България”