Петлешков пред завръщане ! Кошмарите също!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Петлешков пред завръщане ! Кошмарите също!

Мнениеот demy27 » 08 мар 2010 22:51

Има много фирми в които служителите са добри а шефът е калпав. Не знам до каква степен това може да се отнася до Локомотив по времето на Галя, но ако някой иска да работи за доброто на Локомотив и може да помогне, смятам, че трябва да получи шанс. Не трябва да заприличваме на някои колеги фенове, които първо гледат собствени интереси а след това поставят отбора. Локомотив над всички и над всичко - това съвсем просто и ясно казва как стоят нещата.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 08 мар 2010 23:12

За тоя съм чувал само лоши неща от повечето фенове на Локо Пд. :? 8-) Дано,ако се върне,да свърши поне нещо полезно за клуба 8-)

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 09 мар 2010 09:41

_RoKi_ написа:За тоя съм чувал само лоши неща от повечето фенове на Локо Пд. :? 8-) Дано,ако се върне,да свърши поне нещо полезно за клуба 8-)

Пич, тва е все едно ДХ-С да подари Ботев и след няколко години пак да го вземе, и ботевистите да се надяват на нещо хубаво :lol:

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Мнениеот pavlov10 » 09 мар 2010 10:56

xWarden написа:
_RoKi_ написа:За тоя съм чувал само лоши неща от повечето фенове на Локо Пд. :? 8-) Дано,ако се върне,да свърши поне нещо полезно за клуба 8-)

Пич, тва е все едно ДХ-С да подари Ботев и след няколко години пак да го вземе, и ботевистите да се надяват на нещо хубаво :lol:

В тотална грешка си!Въобще не сравнявай Петлешков с оня селски изрод.Иван на няколко пъти сам е спасявал отбора почти от разпадане и е правил каквото може за клуба ВЪПРЕКИ овцата.Така че,няма да е зле автора на темата да не се пени толкова,ами да идва по-често на Лаута.
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 09 мар 2010 10:59

pavlov10 написа:
xWarden написа:

В тотална грешка си!Въобще не сравнявай Петлешков с оня селски изрод.Иван на няколко пъти сам е спасявал отбора почти от разпадане и е правил каквото може за клуба ВЪПРЕКИ овцата.Така че,няма да е зле автора на темата да не се пени толкова,ами да идва по-често на Лаута.

Автора идва когато може!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Локо Пловдив”