Какво мисли Бербатов за критиците си

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

chelseabg
Контакти:

Re: Какво мисли Бербатов за критиците си

Мнениеот chelseabg » 08 мар 2010 22:19

Може и той да го е писал,защо не и той е човек и той има мнение което да изкаже..Нищо лошо или крайно не е написал(ако го е писал) така че невиждам какво спорите..никой не отрича абсолютния факт че от това корупционно блато - бг футбола,човека е успял да се измъкне още малак и най-вече заради собствения си потенциал е стигнал до тука.
Аз лично дори и да го плюя понякога го уважавам и му стискам палци всеки мач,въпреки че играе за Юнайтед..

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 08 мар 2010 22:20

Къде го е написал? Дайте линк!
Някой казва, че е чел, че някой е написал, че Бербатов е написал еди какво си... и айде всички вкупом нов повод си намират да плюят по него. Как не се обезводнихте, бе?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 мар 2010 22:21

http://berbatov.sportal.bg/news_blog.php?id=1&page=1

сега да не кажете, че някой му е хакнла сайта :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 08 мар 2010 22:23

Cesc Fabregas написа:С тва си изказване колко нависоко е за да ни види нас простосмъртните ем спачели като враг завинаги!!! :idea: :idea: :idea: :idea: Никога повече няма да му стискам палци, дано не облече националната фланелка повече, най-добре е за всички!
Позьор!!! :idea: :!: Стойкаджия!

Това му изказване е врЪх на безочието.Не стига,че всеки мач разхожда националната фланелка,ама и с претенции...И бил на високо-смях...Резерва в кЪсметлийско-сЪдийския отбор,с нито един решаващ гол вЪв важен мач срещу стойностен отбор!

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 08 мар 2010 22:24

chelseabg написа:Може и той да го е писал,защо не и той е човек и той има мнение което да изкаже..Нищо лошо или крайно не е написал(ако го е писал) така че невиждам какво спорите..никой не отрича абсолютния факт че от това корупционно блато - бг футбола,човека е успял да се измъкне още малак и най-вече заради собствения си потенциал е стигнал до тука.
Аз лично дори и да го плюя понякога го уважавам и му стискам палци всеки мач,въпреки че играе за Юнайтед..

Не е нищо лошо или крайно, прав си, но той е достатъчно дипломатичен да не прави нещо подобно. Нито може да промени нещо, нито каквото и да е.
Това държавата с най-нисък коефицент на интелигентност, в която живеят пълни овце. Едва ли чак толкова го е грижа кой му завижда и кой не, а и след едно такова изявление няма какво спечели.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 08 мар 2010 22:27

Като сме хейтъри, да се маха от национала и да си играе в юнайтед. Ама като го плюят там да не се окажат и те хейтъри и да иде да играе в Дубай примерно?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 мар 2010 22:29

Cesc Fabregas написа:
kartago написа:
Cesc Fabregas написа:С тва си изказване колко нависоко е за да ни види нас простосмъртните ем спачели като враг завинаги!!! :idea: :idea: :idea: :idea: Никога повече няма да му стискам палци, дано не облече националната фланелка повече, най-добре е за всички!
Позьор!!! :idea: :!: Стойкаджия!

Ами добре, че точно тебе няма да послуша!......

Ами имам си право на мнение-казвам го! Никой няма да ми го промени! :roll: :idea: бях започнал малко от малко да си променям отношението към него, но оттук натътъка-няма начин! :idea:

Разбира се, всеки има право на мнение, нали и аз това правя! Аз пък му пожелавам още дълги години да облича екипа на националния отбор и да ни радва! И все така да не обрЪща внимание на дребните душици!!!..............

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 08 мар 2010 22:32

veseo написа:Като сме хейтъри, да се маха от национала и да си играе в юнайтед. Ама като го плюят там да не се окажат и те хейтъри и да иде да играе в Дубай примерно?

Ако наистина той го е написал, може спокойно да се разпознаеш като хейтър. Интересно как на черното се казва бяло. В момента в Англия го хвалят, Бербатов е в отбора на кръга. Не че е особено важно, важно е Фъргюсън какво мисли. А то е очевидно при положение, че Бербатов е един от тримата от Юнайтед с най-много мачове през сезона.
И в Дубай да отиде, той ще си взима милионите, а ти ще си останеш хейтър.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 08 мар 2010 22:34

"Пазете се от хора, които се опитват да омаловажат успехите и амбициите ви. Малките хора винаги ще го правят."
Хубаво си го плюете,ама нека някой от тук плюещите да е направил нещо макар и малко за България и тогава да му търси недостатъците които всички имаме. ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 08 мар 2010 22:34

kartago написа:Разбира се, всеки има право на мнение, нали и аз това правя! Аз пък му пожелавам още дълги години да облича екипа на националния отбор и да ни радва! И все така да не обрЪща внимание на дребните душици!!!..............

Можеш ли да ми кажеш с какво ни е зарадвал последните 4 квалификации,защото ако теб те радват голове срещу Малта,Беларус и Андора,мен това не ме грее.

Върни се в “Футбол - България”