Левскар сам искам първо да кажа ...но честно да си кажа Левски не ми харесаха очаквах много повече ,ясно е какво ни трябва -ТРЕНЕР !!!
Милиев - до кога ще се налага това момче няма грам потенциал в него нищо не става ...
Кривия- беше кво беше ...едно време !
Миро Антонов - Не е за Левски определено незнам как в Спортис са го траели ...
Петраш - мисля че ще се получи !!!
това е до някаде имаме футболисти но като нямаме трениор така ще е ....
СПОКОИНО ЛЕВСКИ НЯМА ДА СТАНЕ ШАМПИОН И ЛЯТОТО СЕ НАДЯВАМ ДА СЕ НАПРАВЯТ ТЕЗИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПРОМЕНИ !!! ТАКА НЯМА И НЯМА ДА СТАНЕ
Играта на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Играта на Левски
POPCORN написа:Като го мразиш , знаеш пътя , а той е - научи граматиката.За къде бързаш, че пишеш бързо?От толкова мразене на Левски е нормално да си загубиш ума и дума и вместо да пишеш бързи и безсмислени постове, от които имаш много, както виждам цели 4000 и нещо.Постарай се по-малко , но по-качествени.Аз не искам да те засегна лично , просто ми е забавно как човек, който дава критики и то не обосновани не може да напише думата лекар правялно.
Първо каквото съм написал не са били глупости и не съм се заяждал!Просто ме е дразни това , че тука говорите глупости и не сте обективни.Иначе въобще не ми пука Левски какво ше прави , не е и моя работа!Просто, ако сме малко по-обективни и си признаваме истината във форума , ще е много по-добре отколкото всеки да говори колко е велик неговият отбор и некви и как от другият мач почва да мачка наред, а това всички знаем, че няма как да стане!А така като говориме глупости само винаги се дразниме едни други!
Касае те явно , щом идваш да коментираш тук и то доста.Като те дразни и не те касае , просто не е нужно да го правиш.Разбирам и че много хора ги е страх Левски да не направи нещо , защото след това ще трябва да си режат вените, но това няма как да стане.Левски играе слабо и лошо , въпреки че по мое мнение победи заслужено и имаше наказателен удар , това не оправдава играта ни.Да, проблемите са много, но някои хора са оптимисти , може да бием в Ловеч, защо не?Защото играем слабо ли?Литекс как играят?Може би на това се надяват някои хора..Литекс да играят по-зле от нас (което си е възможно)
САМО ЛЕВСКИ!
- POPCORN
- Контакти:
Linky написа:POPCORN написа:Като го мразиш , знаеш пътя , а той е - научи граматиката.За къде бързаш, че пишеш бързо?От толкова мразене на Левски е нормално да си загубиш ума и дума и вместо да пишеш бързи и безсмислени постове, от които имаш много, както виждам цели 4000 и нещо.Постарай се по-малко , но по-качествени.Аз не искам да те засегна лично , просто ми е забавно как човек, който дава критики и то не обосновани не може да напише думата лекар правялно.
Първо каквото съм написал не са били глупости и не съм се заяждал!Просто ме е дразни това , че тука говорите глупости и не сте обективни.Иначе въобще не ми пука Левски какво ше прави , не е и моя работа!Просто, ако сме малко по-обективни и си признаваме истината във форума , ще е много по-добре отколкото всеки да говори колко е велик неговият отбор и некви и как от другият мач почва да мачка наред, а това всички знаем, че няма как да стане!А така като говориме глупости само винаги се дразниме едни други!
Касае те явно , щом идваш да коментираш тук и то доста.Като те дразни и не те касае , просто не е нужно да го правиш.Разбирам и че много хора ги е страх Левски да не направи нещо , защото след това ще трябва да си режат вените, но това няма как да стане.Левски играе слабо и лошо , въпреки че по мое мнение победи заслужено и имаше наказателен удар , това не оправдава играта ни.Да, проблемите са много, но някои хора са оптимисти , може да бием в Ловеч, защо не?Защото играем слабо ли?Литекс как играят?Може би на това се надяват някои хора..Литекс да играят по-зле от нас (което си е възможно)
Възможно е, ама нали знаеш че както за вас така и за Литекс този мач е от голямо значение и ще се мобилизират пределно.И няма да са като мача с Пирин!Все пак мач с мач не си прилича!Пък ако и тоя път паднат ще им стане много!Поне аз така мисля!Не че не ме касае, просто се дразня на това където говорят.Не им пречи пак да са оптимисти ама умерени нали?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Възможно е, ама нали знаеш че както за вас така и за Литекс този мач е от голямо значение и ще се мобилизират пределно.И няма да са като мача с Пирин!Все пак мач с мач не си прилича!Пък ако и тоя път паднат ще им стане много!Поне аз така мисля!Не че не ме касае, просто се дразня на това където говорят.Не им пречи пак да са оптимисти ама умерени нали?
Те ще се мобилизират и ние ще се мобилизираме , мачът е 1х2.То че ще им стане много , ще им стане, но това може да се окаже нормално.А вие по-скоро трябва да се надявате ние да бием в Ловеч или поне да вземем Х, ще е във ваша полза.
САМО ЛЕВСКИ!
Аре стига верно..........., дузпа имаше щом съдията я свири и Сашо Диков я призна, а това че ви настигаме всичките, въпреки че ни бехте отписали - си е ваш проблем/мнооооого ви е гадно/. Много пъти бяхме ощетявани през миналия сезон и вие ни викахте "какво ревете?, ми сега ние ви викаме стига сте ревали и си гледайте вашия отбор и вашия форум, като не ви кефи тук!
Въпреки всичко и всички ЗАПОМНЕТЕ - ЛЕВСКИ ШАМПИОН! - ще цитирам тази част май месец!
Въпреки всичко и всички ЗАПОМНЕТЕ - ЛЕВСКИ ШАМПИОН! - ще цитирам тази част май месец!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
- blue SASHO77
- Контакти:
Синьо сърце написа:И до всички левскари:помнете,ключът към похода е победа в Ловеч!Грозна,измъчена,късметлийска-но победа!Те могат да си плюят колкото искат-нас това не ни засяга!Те могат да си строят всякакви теории и конспирации-нека ги строят!Но помнете ми думата-ако победим в неделя,плюенето ще се обърне в неистов вой!Ние да си подкрепим отбора в Ловеч и да дадем,каквото можем за победата,а техните проблеми те да си ги решават! 27 март и 9 май на пръв поглед нямат нищо общо,нотова не е съвсем така-те си знаят защо!
Най-накрая точно моделирано мнение, за което евала на пича!!!!
САМО ЛЕВСКИ
-
- Контакти:
Играта я играят играчите-с тези играчи-ТОЛКОВА!!!Само с Жоазиньо и Бардон-дотам!!!С президент-подлога-също ДОТАМ и т.н....
- rocknrolla
- Контакти:
zkn написа:Велев беше изгонен заради един равен с Миньор. Този мач си беше пак равен без дузпата. Определено смятам, че при Велев Левски играеше по-грамотен футбол.
Разликата с Литекс се намали, но Левски ще загуби още много точки до края.
Напълно съм съгласен с теб,по-бавен и демодиран футбол не сме показвали от 10 години,но на фона на" ромба"на Червенков в Кюстендил и хаоса на Андоне,все още се надявам че може да спечелим шампионата,като си мисля че Локото(СФ) ЩЕ Е ПРЕПЪНИКАМЪКА.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Дано в следващите мачове да потръгне тази наша игра...Но честно казано,с тоя състав нямам големи надежди.Да не говорим за тотално обърканата позиция на Кривия и тази схема с двама еднотипни нападатели,които освен чрез центрирания,с друго не могат да изненадат и застрашат противниците

Стига вече с тези тъпи теми бе. Играли слабо, незнам си какво... Стига сте наливали масло в огъня. В момента трябва да направим консолидация на цялото синьо воинство, да се обединим около Гонзо и момчетата защото е Война! Видяхте ли как за един ден наизлязаха знайни и незнайни драскачи обединени около омразата си към Левски! Те даже нямат любим отбор, омразата към сините ги храни тях. Така че умната, и съпорт навсякъде и верни!