Ратников

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Ратников

Мнениеот ogrizko » 08 мар 2010 19:27

Абе... не, че съм си поставил за цел да мрънкам или нещо такова. Ама за какво го взехме това момче и защо не му се дава шанс?! Вече втори мач... даже и като резерва не го пуска Велизар. И то като се има предвид, че ги няма Юруков, Манолов, Маркес... че като се върнат, след това на кого на мястото ще влиза?! Ама лошото е, че според мен задължително трябваше да играе днеска... освен ако няма някакви здравословни проблеми, за които поне аз не знам. В предполусезонната подготовка, доколкото си спомням.... май в почти всички контроли на отбора вкара гол. Сигурно той ни е голмайстора в предполусезонната подготовка. Защо Сашко Александров (от Берое дето го взехме) игра като дясно крило, като това не е типичната позиция за него.... защо не излязохме с Ратников?! Сигурно и щяхме да си завършим с 11 човека на терена и да победим. Въпреки че малко гадая в случая де. Но смятам, че трябва да се даде шанс на момчето... в контролите показа качества и често бележеше голове! Не знам другите какво мислите по въпроса :roll: :?:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: Ратников

Мнениеот thebully » 08 мар 2010 19:34

ogrizko написа:Абе... не, че съм си поставил за цел да мрънкам или нещо такова. Ама за какво го взехме това момче и защо не му се дава шанс?! Вече втори мач... даже и като резерва не го пуска Велизар. И то като се има предвид, че ги няма Юруков, Манолов, Маркес... че като се върнат, след това на кого на мястото ще влиза?! Ама лошото е, че според мен задължително трябваше да играе днеска... освен ако няма някакви здравословни проблеми, за които поне аз не знам. В предполусезонната подготовка, доколкото си спомням.... май в почти всички контроли на отбора вкара гол. Сигурно той ни е голмайстора в предполусезонната подготовка. Защо Сашко Александров (от Берое дето го взехме) игра като дясно крило, като това не е типичната позиция за него.... защо не излязохме с Ратников?! Сигурно и щяхме да си завършим с 11 човека на терена и да победим. Въпреки че малко гадая в случая де. Но смятам, че трябва да се даде шанс на момчето... в контролите показа качества и често бележеше голове! Не знам другите какво мислите по въпроса :roll: :?:

и аз исках да играе-но не и на този терен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 08 мар 2010 19:38

thebully написа:и аз исках да играе-но не и на този терен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Абе, не знам.... може и да бъркам, но терените в Естония си мисля, че може и да наподобяват тия нашите в момента и момчето да е свикнало. Пък и в подготовката ни зимата се видя, че точно на такива терени играеше добре и бележеше голове... единствено това ме дразнеше днеска и точно си мисля, че ако Ратников беше почнал вместо Сашо Александров, имахме доста по-голям шанс за нещо :roll:
Не, че искам да говоря против Велизар или нещо такова.... ама наистина доста се чудя що не иска да пробва с Ратников, особено днес!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 08 мар 2010 19:47

ogrizko написа:
thebully написа:и аз исках да играе-но не и на този терен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Абе, не знам.... може и да бъркам, но терените в Естония си мисля, че може и да наподобяват тия нашите в момента и момчето да е свикнало. Пък и в подготовката ни зимата се видя, че точно на такива терени играеше добре и бележеше голове... единствено това ме дразнеше днеска и точно си мисля, че ако Ратников беше почнал вместо Сашо Александров, имахме доста по-голям шанс за нещо :roll:
Не, че искам да говоря против Велизар или нещо такова.... ама наистина доста се чудя що не иска да пробва с Ратников, особено днес!

[offtopic]приятелю -бъди весел и усмихнат:това е само една игра :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
HASTA DE LA VICTORIA

Jorekss

Мнениеот Jorekss » 08 мар 2010 19:48

...с тоя смотан трениор до никаде няма да стигнете незнам как ви е заблудил ...даже мисля че вие феновете ако наредите състава по добре ще изглежда Черно море ...!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 08 мар 2010 19:52

Jorekss написа:...с тоя смотан трениор до никаде няма да стигнете незнам как ви е заблудил ...даже мисля че вие феновете ако наредите състава по добре ще изглежда Черно море ...!!!

Мисля, че трябва да се изчака поне до края на сезона, за да се правят някакви изводи по въпроса. Иначе безгрешни хора няма така или иначе ;) :)

Верно, че е само игра.. ама ми се иска да я печелим :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 08 мар 2010 19:58

Стига ве, тъкмо го написах в другата тема!
Ако си го гледал в контролите, все ще знаеш, че не е за такъв мач, камо ли за такъв първи мач! Такива футболисти с червена топка не бива да играят!!
Спокойно, ще го гледаш, та чак ще ти омръзне.

Jorekss

Мнениеот Jorekss » 08 мар 2010 20:01

thebully написа:
Jorekss написа:...с тоя смотан трениор до никаде няма да стигнете незнам как ви е заблудил ...даже мисля че вие феновете ако наредите състава по добре ще изглежда Черно море ...!!!

марш от форума :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не сам ли прав ... но бъди обективен ...няма нищо лошо да се признае нещо ....
Или само другите фенове го виждат това но не и от Черно море ...

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 08 мар 2010 20:07

Велизар до тук се справя отлично и не виждам откъде идва твоя обективизъм, освен, че две думи на кръст не можеш да вържеш.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 08 мар 2010 20:09

ЧерноМореВарна написа:Стига ве, тъкмо го написах в другата тема!
Ако си го гледал в контролите, все ще знаеш, че не е за такъв мач, камо ли за такъв първи мач! Такива футболисти с червена топка не бива да играят!!
Спокойно, ще го гледаш, та чак ще ти омръзне.

Верно е, не съм гледал контролите... но съдя от коментарите и най-вече головете му в тези контроли. А пък и тогава как игра в тия контроли, като терените още по-зле бяха. Но тъй като не съм го гледал, може би трябва да ти се доверя.. особено ако някой друг дето също го е гледал, мисли като теб. Обаче като се върне Миро и Юрука, не знам дали наистина ще има място за него.... или мислиш, че сме го взели с перспектива за следващите години :|

Върни се в “Черно море”