Играта на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Играта на Левски
Трагична, като на ЦСКА и Литекс просто тепърва им предстои отрезняван, сигурен съм, че ако не беше дузпата сега щяха да говорят друго, но пуканке не смятам, че след като ние играхме същото ти е мястото в този форум с повече от един пост просто на тях им предстои това което ние вече видяхме т.е същата игра само че без дузпата и тогава ще видиш какво ще пишат.
Мдаа, доста сме слаби. Но и аз да съм треньр на отбора, и аз няма да си тръгна. Все ще се надявам, че още мога да помогна. Трудно ще приема, че Левски не се нуждае от мен, особено ако се казвам Георги Иванов. Затова Батков трябва да го махне. Не забелязвате ли че повечето борбени футболисти не стават за треньри - Пенев, Стоичков, Гонзо. Те са си бойци. Не става да мислят тактики, да дават пример на футболистите. Виж, Мъри, Илиан Илиев, Велков са по-перспективни треньри от новото поколение. Те са по-сдържани, по-търпеливи и могат по добре да ръководят отбор ОТВЪН. Такива като Гонзо трябва да са ВЪТРЕ на терена. Всяка жаба да си знае гьола! Някой от Мъри, Илиев, Велков, разбира се може и Грозданов, искам да видя в Левски.
POPCORN написа:L_Messi написа:POPCORN написа:това си е тяхна работа не моя.аз си казвам мнението.нито съм обидил някой нито нищо.просто е много дразнещо за околните да говорите глупости от рода на Левск иигра уникално , Левски ще смаже литекс, левски ще мачка тепърва и някакви такива.ако сте малко по-скромни и обективни надали и въобще ще пиша в темата ви, но уви това ме дразни!
Говориш абсолютни небивалици. Имаше достатъчно негативни и критични мнения за играта на Левски, които трябваше да са те убедили в противното на това, което твърдиш. Ти се хващаш за думите на тия, които изразяват оптимизъм, вадиш ги от контекста и правиш изводи. И така цял ден. Е, така не става, просто не си прав.
хахах къде са бе?само тука има 30 мнения примерно 25 са как Левски юе мачкат всички и играят добре и грамонто.това ли са ви негативните мнения.не ми се спори.ваша си работа мислете каквото искате.то ще се види.
Ти преброи ли ги или пак си говориш ей така, на изуст?
ТРАГИЧНИ сте ,с тази игра в следващите 3 ,4 мача я вземет 5 точки я не.

- Синьо сърце
- Контакти:
Като оставим настрана дребните заяждания-няколко факта:
-Левски игра без Мечо,Йовов,Бензукан,Дарко и Гаджев
-феноменална игра на този безумен терен на може да се очаква
-наистина тактиката беше 4-4-2 с два тежки тарана,което създава впечатление за тромавост,но е факт,че стигнахме до 5 чисти положения-защо не вкарваме е отделна тема
-червеният картон по-скоро ни направи лоша услуга,тъй като перничани се окопаха и забрави за надиграване и контри-всъщност първата контра в 90 мин я реализирахме
-двата тарана успяваха да разсичат в дълбочина защитата на противника и да отиграват там топката,вследствие на което се получиха интересни отигравания(включително и дузпата)
-тактически сините стояха добре на терена и следваха указанията на треньора до последно.Вобщи линии всеки знаеше какво прави на терена.
-добра кондиция-накрая перничани определено грохнаха
-опитите да се наложи темпо и висока скорост при този терен и при въргалянето на противника бяха обречени.Аз лично подкрепям този избор на тактика
И недостатъците:
-лош синхрон в дясната зона на защитата,от което последва и гол
-нереализиране на създадените положения
-слабо използуване на дясната зона на атака
-слабо използуване на статичните ситуации(при наличие на толкова високи футболисти)
-неприятни индивидуални грешки(теренът е лош,но това не е извинение)
- слабо използуване на стрелбата от разстояние(изключвам Жо и Бардон).Основно оръжие при лош терен и сгъстена отбрана-и въпреки че вкарахме така гол,необяснимо малко стреляме отдалече
Като цяло-грозен мач,накъсан,с много единоборства,но е добре че се игра вчера,че като гледам днес какво е времето...
-наистина тактиката беше 4-4-2 с два тежки тарана,което създава впечатление за тромавост,но е факт,че стигнахме до 5 чисти положения-защо не вкарваме е отделна тема
-червеният картон по-скоро ни направи лоша услуга,тъй като перничани се окопаха и забрави за надиграване и контри-всъщност първата контра в 90 мин я реализирахме
-двата тарана успяваха да разсичат в дълбочина защитата на противника и да отиграват там топката,вследствие на което се получиха интересни отигравания(включително и дузпата)
-тактически сините стояха добре на терена и следваха указанията на треньора до последно.Вобщи линии всеки знаеше какво прави на терена.
-опитите да се наложи темпо и висока скорост при този терен и при въргалянето на противника бяха обречени.Аз лично подкрепям този избор на тактика
И недостатъците:
-слабо използуване на статичните ситуации(при наличие на толкова високи футболисти)
- слабо използуване на стрелбата от разстояние(изключвам Жо и Бардон).Основно оръжие при лош терен и сгъстена отбрана-и въпреки че вкарахме така гол,необяснимо малко стреляме отдалече
Като цяло-грозен мач,накъсан,с много единоборства,но е добре че се игра вчера,че като гледам днес какво е времето...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
-
- Контакти:
aleks1912 написа:Какво да говоря за играта на Левски ?!?! Евала им правя на Миньор . С човек по малко от 25 минута издържаха 1 : 1 и естествено дуспа за Левски и мача се обръща . ЯД МЕ Е , ЧЕ ТОЗИ ОТБОР НОСИ ИМЕТО НА ТАКЪВ ВЕЛИК ЧОВЕК !![]()
![]()
И мен ме яд, че твоя отбор носи името също на велик човек, а какви цигании се вършат в него. Срам

Синьо сърце написа:Като оставим настрана дребните заяждания-няколко факта:
И недостатъците:
-добра кондиция-накрая перничани определено грохнаха - с това не съм съгласен. Миньор грохнаха понеже бяха от 25 минута с човек по-малко. Освен това и нашите след 70 минута едва бягаха, по-точно вървяха.
-
- Контакти:
Колкото до играта.. надявам се да се оправиме..
САМО ЛЕВСКИ
САМО ЛЕВСКИ

Уви, трагедията продължава. Има ли смисъл да се самозалъгваме? Нищо смислено срещу "Миньор". Извинявам се на привържениците им! Не искам да ги засягам, не се заяждам с тях. Оправданията с тежкия терен, защитната игра на противника и лежането по терена могат да будят само иронични насмешки. Нали тук е ролята на треньорите. "Левски" продължава да демонстрира абсолютно безидейна игра, която може би е върха на наличните футболисти. Дузпата може и да беше реална. ЦСКА може и да са били още по-слаби и безсилни. "Литекс" - още по-трагични. При текущото състояние "Левски" може и да стане шампион. Какво от това? Следват европейските мачове. Аз бих приел като нов абсолютен провал класиране около 45 място в ЛЕ. Дори и да сме най-добре представилия се български отбор. Но трябва с ръка на сърцето да признаем, че възможностите са такива. Полетът в пропастта продължава. Не само за "Левски".
Определено имате нужда от треньор.само уважение към гонзо.но не всеки боец става за пълководец. И стига с тоз терен....терена си беще екстра на фона на другите...къвто за вас такъв и за всички..