Сливен : Черно Море 8.3.2010
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Сливен : Черно Море 8.3.2010
Мача е "Х"....1-1....терен ли бе да го опишеш 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
докога ше тарпи георги илиев много слаб
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА
Велизареее защо чакаш 80-та мин., за да смениш нищо не играещият Божилов!
Получи се чудесен спектакъл с много спортно технически качества, чудесни отигравания и множество уникални положения и пред двете врати. Чудя се защо съдията даде край на мача след 90-тата минута. Можеше да остави момчетата да поиграят поне още един час. Дано някой фактор от БФС да е гледал мача и да БФС да организира в бъдеще футболен турнир на връх Мусала. Жалко че мача не се игра на националния ни празник 3 Март, за да кажа, щастлив съм да съм българин! 
П.П. Току що по Ринг казаха - не изпускайте и миг от "А" група!

П.П. Току що по Ринг казаха - не изпускайте и миг от "А" група!

Последна промяна от batty на 08 мар 2010 16:49, променено общо 1 път.
MOREE написа:докога ше тарпи георги илиев много слаб
Въпроса е докога ще търпим мачовете да се играят на тези.... ниви... ?!!?!?!?!? Жоро направи каквото можа в случая..
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
Тоя смешник Стефан Спасов накъса играта с измислени фалове и не позволи на моряците да играят.Два пресилени жълти карона на Сашко. 

1. Мачът изобщо не трябваше да се играе. Не бе проблемът в снега или вятърът, а в отвратителното състояние на терена. Това бе почти плажен футбол.
2. Интересно бе по-какъв начин бяха спирани 99% от атаките на Черно море. Питайте съдията.
3. 2мин продължение при положение, че имаше два показани червени картона и още около 50 прекъсвания на играта???
Лечков, честито! Мисля, че в тоя кръг се показа как е правилно съдиите да свирят!!! Не знам само как някойот Сливен не се сети да се събуе в наказателното поле.
2. Интересно бе по-какъв начин бяха спирани 99% от атаките на Черно море. Питайте съдията.
3. 2мин продължение при положение, че имаше два показани червени картона и още около 50 прекъсвания на играта???
Лечков, честито! Мисля, че в тоя кръг се показа как е правилно съдиите да свирят!!! Не знам само как някойот Сливен не се сети да се събуе в наказателното поле.
След мача гледам някаква джурналистка взема интервюта от футболистите и на двата отбора и треньорите. Момчетата стоят със затворени очи пред камерата, защото снегът им пълни очите. Незнам дали на някой от вас ви харесва подобен футбол, без значение кой на кого е фен? Не говоря за резултата, а за безумните условия. Какъв е смисълът от всичко това?!
Ми да ги заведат и двата отбора в някоя механа, да хапнат да се напият, да ударят по три кичека и да решат кога може да се преиграе мача, без сняг, вятър и локви. Бахти главите кухи! За едно може да сме доволни, травматолозите от хирергията в Сливен останаха днес без работа, никой ни си счупи краката.

Ми да ги заведат и двата отбора в някоя механа, да хапнат да се напият, да ударят по три кичека и да решат кога може да се преиграе мача, без сняг, вятър и локви. Бахти главите кухи! За едно може да сме доволни, травматолозите от хирергията в Сливен останаха днес без работа, никой ни си счупи краката.
kenny написа:1. Мачът изобщо не трябваше да се играе. Не бе проблемът в снега или вятърът, а в отвратителното състояние на терена. Това бе почти плажен футбол.
+10000000

Черно море
batty написа:След мача гледам някаква джурналистка взема интервюта от футболистите и на двата отбора и треньорите. Момчетата стоят със затворени очи пред камерата, защото снегът им пълни очите. Незнам дали на някой от вас ви харесва подобен футбол, без значение кой на кого е фен? Не говоря за резултата, а за безумните условия. Какъв е смисълът от всичко това?!![]()
Напълно те подкрепям!! Аз лично през целия мач треперах да не останем без още някой играч...
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!