А нии сме горди сини фенове!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: А нии сме горди сини фенове!!!

Мнениеот TristaNNN » 07 мар 2010 21:29

teksas_CSKA написа:
TristaNNN написа:Явно че много ще се спори за този мач (не ми се мисли какво ще бъде след мача в Ловеч), но за хората които смятат че сега съдийската комисия е "синя" ще кажа:
Когато през есента станаха скандалите и се махна Момиров, наистина много хора от Левски скочиха за това. Ама забравихте нещо: Когато Гозно каза че съдиите ощетяват Левски, точно в този момент се обади и Любо Пенев, каза си открито че не ги бива и не свирят обективно...каза го без някакви скрити мисли...просто в този момент и двамата треньори на водещите отбори казаха така: " НЕ ИСКАМЕ СЪДИИТЕ да свирят за нас - ИСКАМЕ ДА свирят обективно - каквото видят това е - има дузпа - свириш, има картон - вадиш...даже ако трябва мача да завърши 8-8 и да има 4 червени картона :!: Така че всички специалисти, които казват че винаги се подпират грандовете - да се замислят кога за последен път и Левски и Цска са се оплаквали от съдии :?:

Така че люде, които казвате че едва ли не Левски си назначи "синя" комисия сега ....ония старите бяха махнати щото не струваха. Времето ще покаже какво и как. Надявам се оттук нататък да се свири обективно :shock: !!!!!!
И ти си луд.Та тая е по зле от предишната.Оная я махнаха щот на синия отбор неи харесваше и затова сложиха тая. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ама ти четеш ли вьобще какво съм написал или хапеш само :x Казвам ти че и сини е червени плачеха от рефери....и се надявам че има някаква светлина в тунела от гледна точка на обективност и т.н.....все пак времето ще покаже. Освен това повярвай ми че всички ние (без значение сини, червени, бели, розови ако щеш) искаме обективни съдии, за да могат мачовете да се решават от футболистите
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Мацек
Контакти:

Мнениеот Мацек » 07 мар 2010 21:31

TristaNNN написа:
Мацек написа:Трябваше ви измислена дузпа, за да надвиете отбор от класата на Миньор.
С какво се гордеете, с феноменалните си изяви из Европата ли!

Каква класа има Миньор бе? Какъв е тоя отбор и кога го направиха класен :) Бетон отзад, ръгане и ритане ....това ли е класата??? Освен това дузпа си имаше, ама понеже веднага пуснаха мухата, че било края на мача, че Левски ги подпират....то ако ни подпираха щяхме да сме първи сега не мислиш ли?

И освен това да те питам за Европа, кой друг роден отбор е играл в групите бе? Кой? Миньор и Пирин ли? Драго ли ти беше като дойдоха тука Челси и Барса а? Драго ти е било сигурен съм, въпреки че няма да си кажеш сега. Така че това с измислената дузпа е най-удобно за разни такива дето мразят Левски...... :arrow:

Кое да ми е драго бе, драги мой, че паднахте с много на нула ли или че преди много години едно ломско цигане вкара цял гол на Челси?
Миньор е отбор без претенции, а ако съди по радостта по трибуните на стадион "Славия" днес, човек може да се обърка, че сте спечелили шампионската лига.

troble
Контакти:

Мнениеот troble » 07 мар 2010 21:32

не мисля че съдията е най големия проблем в този мач
най страшното е че левски не направи едно 100% положение
през второто полувреме
нормално е отбор с 10 човека да се прибере
и пази резултата но левси нямаше никаква идея как да вкара гол
на няколко пъти високи центрирания към жоазиньо който е висок 160 см
едно двойно подаване не направиха
един пробив на скорост
никаква изненада за противника
това е проблема
за мен съдията се справи прилично имаше 2-3 грешни отсъждания
но като гледам всяка седмица в англия какво става
той направо се справи с мача

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 07 мар 2010 21:32

Боримечката написа:12.03 /петък/ Миньор Перник - Монтана (RingBG)
13.03 /събота/ Славия - Пирин Благоевград (PROBG)
Ботев Пловдив - Сливен
Локомотив София - Локомотив Мездра
ЦСКА - Спортист Своге 19.30 ч. (RingBG)
14.03 /неделя/ Черно море - Локомотив Пловдив (RingBG)
Литекс - Левски 19.30 ч. (PROBG)
15.03 /понед./ Черноморец Бургас - Берое (RingBG)
Не се вълнувайте всичко си идва на мястото ;)

Ествствено,ще си дойде!Ние бием в Ловеч,и после ви чакаме в 6 кръг да ви пооправим и така...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 07 мар 2010 21:35

А феновете на Литекс срамуват ли се, че цяла есен ги подкрепяха съдиите. Най малко за Николай Тодоров срещу Левски!

СИНИ ШАМПИОНИ!!!

valdes18
Контакти:

Мнениеот valdes18 » 07 мар 2010 21:35

Я си спомнете и положението в мача с Пирин през есента точно преди Дарко да вкара. Имаше 100% дузпа срещу Еньо. През есента ни рязаха и със Своге, Литекс и т.н

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 07 мар 2010 21:36

Синьо сърце написа:
Боримечката написа:12.03 /петък/ Миньор Перник - Монтана (RingBG)
13.03 /събота/ Славия - Пирин Благоевград (PROBG)
Ботев Пловдив - Сливен
Локомотив София - Локомотив Мездра
ЦСКА - Спортист Своге 19.30 ч. (RingBG)
14.03 /неделя/ Черно море - Локомотив Пловдив (RingBG)
Литекс - Левски 19.30 ч. (PROBG)
15.03 /понед./ Черноморец Бургас - Берое (RingBG)
Не се вълнувайте всичко си идва на мястото ;)

Ествствено,ще си дойде!Ние бием в Ловеч,и после ви чакаме в 6 кръг да ви пооправим и така...

Ще ни пооправите головата разлика :)
Момче,тоя мач Гришата ше го вземе ,та ако ще Тара на Доган свирка да прави :) :) :)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 мар 2010 21:36

BlueRadiotherapist написа:
Dobri написа:
blue magic написа:Много ме учудва мнението на някои левскари, че "нямало дузпа". Ако не ни сигурен то поне кажи "спорна дузпа" или нещо такова, но при положение, че самия играч на Миньор каза в интервю - "Аз го бутнах, а той падна" - защо трябва да наливаме вода в мелницата на другите отбори. Да сте чули някой чорбар да си е признал, че е нямало дузпа при прословутото "нагъзване" на Бадема? Или при театралното падане на Електричката при съприкосновението с Живко Миланов?
Това, което днес всички видяхме, бе че Миро Антонов получи топката и бе атакуван с тяло(или бутнат ако предпочитате) от играч на Миньор, при което дори обувката отхвръкна на терена. И защо решихте твърдо, че "няма дузпа" много ме учудва!

Да бъдем точни. Играча казва нещо друго - че е имало контакт, но тяло в тяло (то се вижда и на повторението). Днес ни подпряха и то много, че и по много арогантен начин.

Нищо не са ни подпрели.Модераторите защо ми трият мнението,в което посочвам колко пъти през есента ни порязаха,а ти Добри не те знам какъв син фен си,след като само плюеш отбора и се унижаваш да искаш извинения от феновете ва Миньор.

Сигурно сме го изтрили, защото не е било свързано с темата, било е спам, или е било провокативно, или обидно, в никакъв случай не сме трили нещо ей така, без причина!.............

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 мар 2010 21:36

зелена–ракия,за съжаление никого от Берое не познавам лично,но знам каква е нагласата за тези мачове,може да съм млад,но 11 години съм на стадиона под Аязмото и съм наясно.Именно това исках да ти кажа,че субективизмът решава спорните ситуации,истина е,че той почти винаги решава в полза на по-силния,на по-богатия.Съгласен съм напълно за това.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
PetarBG
Контакти:

Мнениеот PetarBG » 07 мар 2010 21:38

Настъпване в наказателното поле е 100 % дузпа , да не се е завирал в краката му играча на Миньор.Къде, къде по - незначителни положения се свирят по цял свят.Гледайте малко повече мачове маму стара ,поне сега дават колкото искате, но нали е за Левски дайте да му отрежем главата.Така се пада на отбор ,който играе за равен ,лежи ,бави, симулира или може би и за вас опоненти това е "приличен" футбол.

Върни се в “Левски”