Ако пишем по темата, трябва да пишем какъв е бил Илия Павлов или какво е направил за Черно Море.
Ако пишем по темата за Илия Павлов, ще напишем, че е мафиот, крадец, и т.н
Ако пишем за това какво е направил за Черно Море, ще се стигне до там, че всичко е с крадени и мръсни пари и т.н
Не виждам изобщо за какво трябва да пишем и какъв е смисъла на тази тема.
Нека си спомним Илия Павлов
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Нека си спомним Илия Павлов
Почитат ми Жоро Илиев и Илия Павлов и после ние сме били мафиоти...
- зелена_ракия
- Контакти:
xWarden написа:Почитат ми Жоро Илиев и Илия Павлов и после ние сме били мафиоти...
Ако Батков се беше махнал след чемпионската ви лига и вие щяхте да го почитате.. И черепа и нашия Банев...СТОП! Защото ние го изгонихме Банев сами.
Но навсякъде е присмял се хърбел на щърбел.
Футболната мафия с надпис "БФС" е като дупенце-дясната буза е синя, лявата червена...
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.
Хайде стига с тези теми! Хайде да не си припомняме за Илия Павлов и другите. Преди месец фенове на Локото припомняха колко честен и почтен човек бил Георги Илиев.
Единственото, което искам да помня за тези хора, е че вече не са между нас.
Единственото, което искам да помня за тези хора, е че вече не са между нас.
Винаги, навсякъде !
- storm
- Контакти:
MORSKI написа:Лека му пръст!
[offtopic]Пишете по темата, да не се налагат санкции![/offtopic]
Абе ти всеки твой пост заплашваш .

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
storm написа:MORSKI написа:Лека му пръст!
[offtopic]Пишете по темата, да не се налагат санкции![/offtopic]
Абе ти всеки твой пост заплашваш .Не злоупотрбявай с власта
Аз никого не заплашвам, а предупреждавам да с еспазват правилата- това ми е работата- или препдочиташ направо да действам? Това какъв е бил Павлов е за друга тема и няма нищо общо с тази- тук е за почитане на 7 години от смъртта му...Добър, лош- не е мястото тук да се съди и такива мнения ще се трият.....Ако искате толкова направете тема в която пишете какъв е бил Павлов, какъв е бил живота му и т.н....
Мир на праха му,какъвто и да е бил,на първо място е бил човек 

какъвто и да е бил не трябва да са говори по този начин се пак не е сред живите такаче малко уважавайте малко!
garfild8 написа:xWarden написа:Почитат ми Жоро Илиев и Илия Павлов и после ние сме били мафиоти...
Тъй,тъй.Кой отбор от Герена,носеше ВИС на фланелките си?Какво се правиш на светица,моля те.Излагаш се като кифла.
А кои отбори имаха за президент Илия Павлов и Георги Илиев ? Или да носиш ВИС на фланелките е по-голямо престъпление ?
Колкото до Илия Павлов: На първо място е нечовек, неговата съдба я заслужават всички б*клуци в нашата държава

Целия ни клубен футбол,е в плен на мутрите,наистина.Това искам да ти кажа.Но тук говорим за ЧОВЕКА Илия Павлов,без който щяхме да се разпаднем и да идем в небитието.
Само Черно море.