DFB BUNDESLIGA 09/10

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: DFB BUNDESLIGA 09/10

Мнениеот niki87 » 07 мар 2010 14:11

_RoKi_ написа:Майнц не са за подценяване,не очаквайте лесен мач за Хофе.Може и Х да врътнат 8-) Ники,как ще коментираш мача на твоя тим :? :twisted:

Kak да коментирам мач който не сЪм гледал ;) Важният мач е вЪв вторник,вчерашния не беше от особено значение.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 07 мар 2010 18:24

niki87 написа:
_RoKi_ написа:Майнц не са за подценяване,не очаквайте лесен мач за Хофе.Може и Х да врътнат 8-) Ники,как ще коментираш мача на твоя тим :? :twisted:

Kak да коментирам мач който не сЪм гледал ;) Важният мач е вЪв вторник,вчерашния не беше от особено значение.
Пак се измъкваш,ей...Тъй ще кажеш,че не бил важен.Ама ако бяхте били,друго щеше да кажеш. :twisted:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 мар 2010 19:13

_RoKi_ написа:
niki87 написа:

Пак се измъкваш,ей...Тъй ще кажеш,че не бил важен.Ама ако бяхте били,друго щеше да кажеш. :twisted:

Е кво се измЪквам,имах изпит и пЪтувах по време на мача,кво да говора за мач от който сЪм гледал 3 минутен репортаж ;)
Ооооо Нюрнберг,оооооо Нюрнберг,оооооооо Нюрнберг.... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 07 мар 2010 19:48

Гледай го тогава,че ще ми е много интересно да чуя сега как ще се оправдаваш...А за мача с Нюрнберг,все ми е тая...За мен е важно на първо място Вердер да върви нагоре и чак тогава някой друг,освен Байерн,да бъде шампион :) :twisted:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 мар 2010 20:16

Роки(Марти :twisted: )мисля да гледам мача с Фиорентина и след това ще коментирам,устройва ли те :lol:

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Мнениеот DeyanFCK » 07 мар 2010 21:32

Позволявам си, преди да пусна резултатите от прогнозите в кръга и снимките, да изпълня две молби на нашия приятел unist_gp (който между другото дели първото място в кръга!!!). Първо, искам да ви насоча вниманието към един гей-скандал, който яко се вихри в Германия. Действащият съдия Михаел Кемптер обвини съдийски функционер Манфред Амерел в сексуален тормоз. Амерел му е пращал любовни СМС-и и го е питал дали може да го нарича "съкровище". Тук има повече информация: http://www.sportal.bg/news.php?id=224824. Очаквайте скоро детайлно разследване от моя милост! Второто нещо е една лека заигравка с играчите на Хофенхайм и, цитирам, "те не са успели да арестуват Аристид Бансе от Майнц 05". Смисълът е, че "Аристид" на френски означавало "арестуван" :mrgreen: . И преди Бижутера да си помисли, че се заяждаме с него, бързам да го поздравя за отличния резултат и натрупаната преднина в класирането по точки. Само така! Ако спечели в края на сезона ще му взема някой сувенир на Хофенхайм - шалче или нещо подобно ;)

Класиране на играта с прогнози от 25. кръг:

1. Бижутера - 9 точки;
1. _RoKi_ - 9 точки;
1. unist_gp - 9 точки;
4. redrOck - 8 точки;
5. DeyanFCK - 7 точки;
6. modor - 6 точки;
6. Siegfried - 6 точки;
8. niki87 - 5 точки;
9. millencolin - 3 точки;
10. rhaegar - 0 точки (от само 2 мача).

Общо класиране по точки (3 за точен резултат, 2 за голово съотношение и 1 само за познат знак):

1. Бижутера - 60 точки (0,83 - 72 мача);
2. DeyanFCK - 55 точки (0,76 - 72 мача);
3. redrOck - 51 точки (0,71 - 72 мача);
4. niki87 - 49 точки (0,75 - 65 мача);
5. _RoKi_ - 46 точки (0,73 - 63 мача);
6. rhaegar - 43 точки (0,77 - 56 мача);
7. unist_gp - 39 точки (0,54 - 72 мача);
8. modor - 28 точки (0,62 - 45 мача);
9. millencolin - 13 точки (0,48 - 27 мача);
10. Siegfried - 12 точки (0,67 - 18 мача);
11. Yanev - 8 точки (0,89 - 9 мача).

Общо класиране по коефициент (броят на спечелените точки, разделен на броя прогнозирани срещи):
1. Yanev - 0,89 (от 9 мача);
2. Бижутера - 0,83 (от 72 мача);
3. rhaegar - 0,77 (от 56 мача);
4. DeyanFCK - 0,76 (от 72 мача);
5. niki87 - 0,75 (от 63 мача);
6. _RoKi_ - 0,73 (от 63 мача);
7. redrOck - 0,68 (от 63 мача);
8. Siegfried - 0,67 (от 18 мача).
9. modor - 0,62 (от 45 мача);
10. unist_gp - 0,54 (от 72 мача);
11. millencolin - 0,48 (от 27 мача).

Отправям молба към Yanev, понеже пропусна този кръг, да дава прогнози до края на първенството, защото в момента има реална "опасност" да спечели надпреварата по коефициент само с един прогнозиран кръг. Което може би ще бъда малко нечестно спрямо другите играчи. Разбира се, ако всички са съгласни, мен лично това не ме бърка. :)

Изображение
Швеглер от Айнтрахт се бори с всички средства срещу Шмитц от Шалке. Усилията му са напразни - накрая франкфуртци губят от "кралскосините" край Майн с 1:4.

Изображение
Сензация: нападател вкарва гол! Кьолнският "Принц Полди" отбеляза на бившите си съотборници от Байерн Мюнхен. "Баварците" загубиха важни точки в борбата за титлата в катедралния град след 1:1.

Изображение
Опорните халфове Торстен Фрингс и Сами Кедира спорят за топката. Вердер измкна точка на своя Везерщадион от Щутгарт след 2:2.

Изображение
Единственият гол в двубоя между Хамбург и Херта Берлин бе дело на Марсел Янзен. "Червените шорти" победиха "старата дама" с 1:0 на Фолкспаркщадион в пристанищния град на Северно море.

Изображение
Треньорът на Фрайбург Робин Дут се държи за главата. Неговите момчета загубиха поредно домакинство - този път с 1:2 от преките конкуренти за оставане Хановер 96. Малка утеха за "брайзгауците" - най-после е отбелязан домакински гол.

Изображение
Бохумецът Епале действа като защитник и се опитва да отнеме топката на Графиче от Волфсбург. Шампионите обърнаха рурския тим от 0:1 до 4:1 и продължиха успешната си серия.

Изображение
Мохамед Зидан изпитва синовни чувства към треньора си Юрген Клоп след двата си гола срещу гладбахската Борусия - дортмундци спечелиха с 3:0 на Вестфаленщадион в Дортмунд.

Изображение
Радост в червено - Нюрнберг нанесе първата загуба на Байер Леверкузен в първенството през този сезон и за първи път от много време насам "изпълзя" от зоната на изпадащите. "Франките" победиха на своя Франкенщадион с 3:2.

Изображение
Най-после победа като гост! Голът на Бансе донесе победата на Майнц 05 на Райн-Некар-Арена в Хофенхайм с 0:1.
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 07 мар 2010 22:39

Ужасяващо слаб мач за Хофенхайм...учуден съм как е възможно футболисти като Карлос Едуардо и Салихович да играят така бездушно... :shock: :shock: :shock:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 07 мар 2010 22:41

niki87 написа:Роки(Марти :twisted: )мисля да гледам мача с Фиорентина и след това ще коментирам,устройва ли те :lol:

Става,стига и тогава да не кажеш след загубата,че пак не си гледал мача и така до края на сезона :roll: :twisted:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 мар 2010 22:59

_RoKi_ написа:
niki87 написа:Роки(Марти :twisted: )мисля да гледам мача с Фиорентина и след това ще коментирам,устройва ли те :lol:

Става,стига и тогава да не кажеш след загубата,че пак не си гледал мача и така до края на сезона :roll: :twisted:

:lol: Викаш да загубим с 2:3...нЕма проблем :lol: ...В интерес на истината сега ми е доста натоварена програмата и нямам много врема за мачове...Другия крЪг играеме с Фрайбург-дупе да им е яко 8-)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 07 мар 2010 23:04

niki87 написа:
_RoKi_ написа:
niki87 написа:Роки(Марти )мисля да гледам мача с Фиорентина и след това ще коментирам,устройва ли те :lol:

:lol: Викаш да загубим с 2:3...нЕма проблем :lol: ...В интерес на истината сега ми е доста натоварена програмата и нямам много врема за мачове...Другия крЪг играеме с Фрайбург-дупе да им е яко

Не,поне с 2г. да паднете имам предвид :twisted: А иначе е нармално с отбори като Фрайбург да си тук,то остава и тях да не биете и за каква титла ще ми говориш,не знам :lol:

[offtopic]Тоя кръг много съм точен,ей 8-) :twisted: :geek:[/offtopic]

Върни се в “Архив”