Карагър: Няма да ми е тежко да напусна Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fearbless

Карагър: Няма да ми е тежко да напусна Ливърпул

Мнениеот fearbless » 07 мар 2010 13:37

Централният защитник на Ливърпул Джейми Карагър заяви, че няма да има проблем да напусне "червените", ако договорът му, който изтича в края на следващия сезон не бъде продължен, пише БГНЕС.

32-годишният играч се превърна в нарицателно за Ливърпул, прекарвайки цялата си кариера на "Анфийлд" и въпреки това той призна, че не би му било трудно да напусне Ливърпул, ако контрактът му не бъде подновен.

"Клубът ще ми предложи нов контракт ако го желае", обясни Карагър. "Ако пък не ми бъде предложен нов контракт ще продължа да давам всичко по силите си за Ливърпул и ако след това ми се наложи да премина в друг отбор ще го направя. Това не е проблем за мен", допълни футболистът.

Бранителят сравни решението си с това, което взе през 2007 година, когато се отказа от националния отбор и подчерта, че не се колебае да взема важни решения.

"Взех решението да се откажа от националния отбор бързо и не мислих много върху него. Дали ще ми бъде предложен нов договор зависи изцяло от отбора. Ще продължа да играя на ниво и ще видим какво ще стане с мен", коментира още Карагър.

Интересна работа! :roll: Не мисля, че ще му е толкова лесно да напусне Ливърпул! Интересно ми е да видим как клуба ще се отнесе с една от легендите си!
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

kitarista
Контакти:

Re: Карагър: Няма да ми е тежко да напусна Ливърпул

Мнениеот kitarista » 07 мар 2010 13:51

Карагър е една от легендите на Ливърпул :!: Според мен не е правилно да напуска :!:

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 07 мар 2010 13:56

Едва ли ще напусне.Просто игра с шефовете за по-добър последен договор. ;)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 07 мар 2010 19:22

Съгласен съм с колегата преди мен,това си е чиста проба провокация от Карагър,той милее за клуба и това го знае всеки :)

Върни се в “Ливърпул”