Шампионата се завърза, има изгледи да става все по-интересен

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
denis888
Контакти:

Re: Шампионата се завърза, има изгледи да става все по-интересен

Мнениеот denis888 » 07 мар 2010 18:49

plamen etov написа:
denis888 написа:Това е поредната сапунка режисирана в БГ . За това и националния е на това ниво . Виновни са "сценаристите" на тази поредна боза !!!

И Лечков е от главните производители на напитката :oops:

Ако Лечков е поръчителя на това нямаше отбора му да драпа на дъното и предполагам щеше да има някой от неговите племенници в национала титуляр нали ?
АЗ ОБИЧАМ АПОСТОЛА , НО МРАЗЯ БАТКОФ И ЛЕФСКИ

dr.strashilov
Контакти:

Мнениеот dr.strashilov » 07 мар 2010 18:54

Иска ми се наистина истинско и честно първенство и всичко да се реши на терена, но като гледам днешните съдийски аванти в един равностоен по принцип мач не ми се вярва това да се случи, но като се казва мила родна картинка. Аз не искам никой да помага на любимия ми ЦСКА, но и не искам да му пречат други външни фактори директно и индиректно. Може би ако и срещу Левски свирнат в един мач две дузпи на Герена ще се поуспокоя малко, но с това БФС не ми се вярва.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 07 мар 2010 18:55

Абе при победа на Левски в Ловеч, 4-5 отбора започват борбата за титлата все едно от 1-я кръг, тоест от равни изходни позиции. Интересното е че и Левски е от тях а не го очаквах.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 07 мар 2010 19:11

galin56 написа:Абе при победа на Левски в Ловеч, 4-5 отбора започват борбата за титлата все едно от 1-я кръг, тоест от равни изходни позиции. Интересното е че и Левски е от тях а не го очаквах.

Точно затова става интересно ,дано да няма съдииски тесли :mrgreen:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 мар 2010 19:57

Наистина първенството се завърза много здраво и какво по-добре за нас феновете от това 4 отбора да имат шанс за титлата и да се борят за нея. Следващия кръг ще има едни мач в стил " суперекшън" и не знам кой щее бъде съдията според мен трябва да извикат чужденец. Иначе от това ,което гледах този уикенд( не съм гледал "Локомотив"(Сф) ) не се наемам да кажа кой е най-малко слабия отбор от кандидат шампионите- и трите отбора ,които гледах играха трагично.
"Литекс"- нещо става с този отбор ,неслучайно загубиха всичките си контроли,за мен А.Червенков е пътник.
"ЦСКА" - засега много шум за нищо ,една измъчена победа над предпоследния отбор в класирането и и мъка срещу "Берое".
"Левски"- много слаб ,никаква идея за колективна игра-разчита изцяло на индивидуалните качества на играчите си. За мен Жо е най-добрия футболист в нашето първенство.Може да победи всеки отбор,но и всеки отбор може да му измъкне точки.
"Локомотив"- не съм ги гледал, за да ги коментирам.
Предстоят много интересни мачове - първия от които е другата седмица.

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 07 мар 2010 20:05

Не мислете за Литекс - Левски. Мача е x/2. Може Литекс да ни смачкат, но няма да загубим. Явно Борат е инвистирал трансферите в съдийската комисия. :evil: На есен пак ни чакат резили :oops: :cry:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 мар 2010 21:02

Първенството се завърза изключително много.И на мен ми се вижда,че скрит фаворит за титлата става софийски отбор и той не е Левски или ЦСКА :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2010 22:09

Дори в момента 4 тима имат шанс за титлата !
Литекс, ЦСКА, Локо Сф. и Левски са претендентите за момента.
И си мисля, че следващият кръг няма да е решаващ за нито един от отборите в челото....както и да звършат мачовете си 4-те претендента.
Щото както е тръгнало ( при играта която показват ) и 4-те отбора ще губят още точки....няма да се учудя и, ако след 3-4 кръга в борбата се намеси и 5-ти отбор !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 мар 2010 22:14

Един отбор от стадион Тича,нали? :lol: Има голяма вероятност.Ако бием утре в Сливен и си вземем домакинствата с Локо Пд и Берое.Между тези два мача,имаме служебно 3:0 срещу Ботев.
Само Черно море.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2010 22:20

garfild8 написа:Един отбор от стадион Тича,нали? :lol: Има голяма вероятност.Ако бием утре в Сливен и си вземем домакинствата с Локо Пд и Берое.Между тези два мача,имаме служебно 3:0 срещу Ботев.

Ами като гледам, сте на 9 т. от Литекс ( ако не бъркам нещо ) ...та ако "Сините" ги ударят в Ловеч....разликата ви става 6 т !
Имате пряк мач с всеки от 4-та .....именно за Черно море.....и Славия си мислих като го написах това за 5-ят тим .... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Футбол - България”