ЛЕВСКИ-МИНЬОР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gutev
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-МИНЬОР

Мнениеот Gutev » 07 мар 2010 18:02

Madridist написа:
mOvE_ написа:Много смешен и жалък ЛЕВСКИ!Абсолютно безидеен!Проблемът на Левски, е че нямя треньор!!! И докато не бъде намерен такъв, представянето на отбора ще е такова! ЖАЛКО!

Много точен коментар. Поне за мен Гонзо не е никакъв треньор. Може ли при резултат 1-1 и червен картон за Миньор да играе с четирима защитници. Да не говорим, че предвид слабата игра днеска на сините футболисти не направи никакви смени и опити за промяна,единствено смени Сърмов и то защото получи контзуия.

Точно пък Гонзо няма никаква вина, направи добри смени с които усили атаката на отбора доколкото е възможно.Просто изстисква максимума от наличния материал, все пак 3-ма изключително важни играчи за отбора, които бяха с основни роли през есенния полусезон не играха днес(Зе Соарес, Живко и Тасевски).

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 07 мар 2010 18:03

Първо да кажа, че дузпа за Левски нямаше и отбора става все по-слаб и по-слаб. Аз отдавна предупреждавам, че с Гонзо като директор и треньор Левски ще бъде още по-слаб през 2010 год.
Второ, на всички червени ще им припомня, че в мача ЦСКА - Миньор 0:3, при 0:2 свириха много смешна дузпа за ЦСКА, която беше пропусната от манчев, така, че точно чорбарите нямат прави да реват от съдията, защото те също бяха подпрени безобразно в мача им срещу Миньор.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 мар 2010 18:04

Обувката му падна от настъпването до колкото се вижда на повторението!Миньореца го бута само че с тяло и не използва лакти и тем подобни!То и гащите на тоя могат да му паднат,пак ли е дузпа???
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 07 мар 2010 18:04

Аз пък търсех някъде да заложа, че Сърмов и Бардон няма да получат жълти картони ако ще и 100 фаула да извършат, и че ще има дузпа за левски в последните 5 минути, ама не намерих такъв букмейкър :lol:

Вместо да кажат, че цял мач нищо не играха слещу 10 души ( както ние нищо не играхме вчера срещу Берое) - те седнали да ми разтягат лукуми за някаква събута обувка.... :roll:

Пак ви казвам - заради такива "победи" феновете на почти всички останали отбори ви мразят.....

Както е казал поета : Дайте дузпа, спасете левски :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

V_Vaart
Контакти:

Мнениеот V_Vaart » 07 мар 2010 18:04

asenkolev написа:Ех, колко сте нещастни! Реформа в българският футбол?! Дрън-дрън!!! Пълни нещастници! Пак на есен ще ви дрънчат в Европа, кой ви хване!!! Затова няма хора по стадионите! Защото хората предпочитат да гледат английски футбол, но честен, отколкото българския, в който бутат грандовете към върха за да си вземат парите за едното евроучастия!
Следваащият път не с пушка, а с гранатомет!!!!!!!!!

По-скоро са празни, щото често единият отбор винаги започва да лежи на терена от 30-тата минута на мача и не се играе никакъв футбол. :lol:

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 07 мар 2010 18:05

Даниел Златков заяви-"Миро Антонов го познавам, знам как гърдира топката. Бях с вдигнати ръце, БУТНАХ го и той падна на земята.Не знам как Ангел Ангелов реши да свири дузпа."
Хем го бутнал, а пък този ,защо пада, за да свирят дузпа. :)

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 07 мар 2010 18:06

delqnski47 написа:Обувката му падна от настъпването до колкото се вижда на повторението!Миньореца го бута само че с тяло и не използва лакти и тем подобни!То и гащите на тоя могат да му паднат,пак ли е дузпа???

Ако те бутна с тяло ...от балкона ...ПРИМЕРНО , а не с ръце,това какво е?!Убииство или...?!
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 07 мар 2010 18:07

При тази игра на Миньор не знам на какво разчитаха - то не бе лежане не бе чудо. За дузпата - безспорна - блъскане отзад (признато от самия играч на Перник).
Да не забравяме, че имаше и трети гол - победата с оглед играта бе заслужена.
Иначе отколешната слабост на ЛЕВСКИ - да бележи трудно, когато противникът се окопае с 11 души отзад - и този път се прояви.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 07 мар 2010 18:07

През първия полусезон съдийството беше що-годе на ниво,изключение на няколко мача.Тогава се видя колко са равностойни отборите,но сега разбирам защо сините искаха толкова настоятелно оставката на Момиров..

GURKO 74
Контакти:

Мнениеот GURKO 74 » 07 мар 2010 18:08

Yasso написа:Аз пък търсех някъде да заложа, че Сърмов и Бардон няма да получат жълти картони ако ще и 100 фаула да извършат, и че ще има дузпа за левски в последните 5 минути, ама не намерих такъв букмейкър :lol:

Вместо да кажат, че цял мач нищо не играха слещу 10 души ( както ние нищо не играхме вчера срещу Берое) - те седнали да ми разтягат лукуми за някаква събута обувка.... :roll:

Пак ви казвам - заради такива "победи" феновете на почти всички останали отбори ви мразят.....

Както е казал поета : Дайте дузпа, спасете левски :!:

И аз утере мога да ти кажа числата от тотото, само трябва да уредиш къде да пуснем фиша :) :) :)

Върни се в “Архив”