Довечера ще пиша на Даниел Златков във фейсбук, ще го питам как стоят нещатата около дуспата и ще ви кажа да спите спокойно!
Честита Победа!
ЛЕВСКИ-МИНЬОР
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКИ-МИНЬОР
mOvE_ написа:Много смешен и жалък ЛЕВСКИ!Абсолютно безидеен!Проблемът на Левски, е че нямя треньор!!! И докато не бъде намерен такъв, представянето на отбора ще е такова! ЖАЛКО!
Много точен коментар. Поне за мен Гонзо не е никакъв треньор. Може ли при резултат 1-1 и червен картон за Миньор да играе с четирима защитници. Да не говорим, че предвид слабата игра днеска на сините футболисти не направи никакви смени и опити за промяна,единствено смени Сърмов и то защото получи контзуия.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Нямам никакъв присантимант към "Левски" и останалите софийски отбори,но съдията тук може да бъде винен единствено,че се направи на велик и допусна грозна и груба игра от самото начало,което миньорите разбраха като картбланш да секат крака!Освен това антифутболът и откровеното бавене при всеки удобен случай настрои непредубедените фенове против тях.Колкото за дузпата-според мен имаше такава и преди това нарушение срещу Антонов,а тази бе безспорна.Спомням си един мач на Ман Юнайтед,когато свириха дузпа срещу Видич,единствено затова,че се е подпрял на противников нападател при корнър?!
Колкото до пристрастно съдийство-вчерашното ръководене на Антон Генов бе образец за такова!Въобще мисля,че има подпиране към двата софийски гранда...
Колкото до пристрастно съдийство-вчерашното ръководене на Антон Генов бе образец за такова!Въобще мисля,че има подпиране към двата софийски гранда...
Ако играеш чисто, не буташ никой, а играеш чисто!
Буташ, когато нападателят е сгръб кам теб и овладява топката е ДУЗПА!
Буташ, когато нападателят е сгръб кам теб и овладява топката е ДУЗПА!
Представете си първенство, в което е разрешено настъпването в наказателното поле като просто единоборство както твърдят някои хора, то ако не беше дузпа тогава във всяка една ситуация в която има опасност за даден отбор, защитника просто ще скача на краката на нападателя... дузпата я има, скочи на крака на Миро и му попречи от 2 метра растояние да отиграе ситуацията. Незнам просто какво толкова има да се спори, факт!
- POPCORN
- Контакти:
ivaka написа:Последен коментар за дузпата с думите на футболиста на Миньор - Златков:
"Миро Антонов го познавам, знам как гърдира топката. Бях с вдигнати ръце, бутнах го и той падна на земята. Не знам, видях му обувката, но не знам как стана това. Не знам как Ангел Ангелов реши да свири дузпа”, продължи играчът на Миньор.
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ИЗКАЗВАНЕТО - БУТНАХ ГО И ТОЙ ПАДНА....
Браво!
Значи самият футболист си признава, че е извършил нарушението.
БУТАНЕТО В НАКАЗАТЕЛНОТО ВИНАГИ Е ДУЗПА!
Да продължаваме ли да спорим?
Футболистът си признава, заслужава приз за феърплей!
ама той може да го е бутнал с рамо бе.никъде не казва с какво го е бутнал!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
niki87 написа:ivaka написа:Последен коментар за дузпата с думите на футболиста на Миньор - Златков:
"Миро Антонов го познавам, знам как гърдира топката. Бях с вдигнати ръце, бутнах го и той падна на земята. Не знам, видях му обувката, но не знам как стана това. Не знам как Ангел Ангелов реши да свири дузпа”, продължи играчът на Миньор.
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ИЗКАЗВАНЕТО - БУТНАХ ГО И ТОЙ ПАДНА....
Браво!
Значи самият футболист си признава, че е извършил нарушението.
БУТАНЕТО В НАКАЗАТЕЛНОТО ВИНАГИ Е ДУЗПА!
Да продължаваме ли да спорим?
Футболистът си признава, заслужава приз за феърплей!
Ако верно така е казал,евала на момчето
За бутане се дава дузпа само за левски,на останалите отбори дузпа се дава за нарушение.Това да не е балет.Трябва да не го докосва иначе и за неправилно дишане щеше да ви даде.
За да се успокоят духовете,ще кажа,че дуЗпа имаше...Защото:
1.имаше дузпа.
2.дузпа имаше
Това в рамките на шегата...Имам 2 въпроса...
1.Гледате ли футбол изобщо?!Истински..Не говоря за смешното нещо в смешната ни държава...
2.Към модераторите-Защо се допуска псуване,обиди,заяждане и т.н.,а се трият отговорите в нормален тон на такива ...изказвания...Визирам Пуканката,която тук просто се включва за да дразни ...Или има приоритетни хора и лично отношение?!
1.имаше дузпа.
2.дузпа имаше

Това в рамките на шегата...Имам 2 въпроса...
1.Гледате ли футбол изобщо?!Истински..Не говоря за смешното нещо в смешната ни държава...
2.Към модераторите-Защо се допуска псуване,обиди,заяждане и т.н.,а се трият отговорите в нормален тон на такива ...изказвания...Визирам Пуканката,която тук просто се включва за да дразни ...Или има приоритетни хора и лично отношение?!
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
slavia_forever написа:Защото има и отбори, чиито съдийски грешки не се случват толкова често в тяхна полза. Както има и отбори, при които свиренето в тяхна полза е стандарт.
Добре, значи излиза че и свиренето срещу нас е стандарт, но явно се коментира само удобното
- bomberman64
ИГРАХМЕ НЕ МНОГО ДОБРЕ НО СПЕЧЕЛИХМЕ ЗАСЛУЖЕНО!ЗАЩОТО ДУЗПА ИМА И ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА БЕШЕ ОБУВКАТА ОСТАНАЛА В КАЛТА!ТОЧНО ТОВА НАКАРА СЪДИЯТА ДА СВИРНЕ 11 МЕТРОВ УДАР,В МЕЛЕТО ТОЙ НЕ БЕШЕ УБЕДЕН ,НО ОБУВКАТА НА 100 ПРОЦЕНТА ГО УБЕДИ В ИНТЕРВЕНЦИЯТА СРЕЩУ ФУТБОЛИСТА НА ЛЕВСКИ,А ТЯ НЯМА КАК ДА ОСТАНЕ В КАЛТА АКО ТОЙ НЕ БЕШЕ НАСТЪПАН.ДРУГИТЕ КОМЕНТАРИ ЗА ДУЗПАТА СА ПЪЛНИ СПЕКУЛАЦИИ И ЗАПАЛЯНКОВЩИНА,ДА МИ КАЖЕ НЯКОЙ КАК Е СЪБУЛ ОБУВКАТА СИ СИНИЯ НАПАДАТЕЛ?