ЛЕВСКИ-МИНЬОР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-МИНЬОР

Мнениеот delqnski47 » 07 мар 2010 17:48

Абе то от тия ''повторения'' направо се разбра дали имаше дузпа или не!Според мен нямаше,това си беше някакво настъпване ама си е лично мое мнение де...
Както и да е!Честита ви победа!С оглед на показанато ИЗОБЩО не заслужавахте победа(реалния разултат си беше 1:1)!Както и ние не заслужавахме вчера победа и не я взехме!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Gutev
Контакти:

Мнениеот Gutev » 07 мар 2010 17:49

Дузпа днес наистина нямаше, но защо винаги когато стане съдийска грешка в полза на Левски, тя се помни вечно, а в обратния случай - не.Едва ли някой от вас помни как не беше дадена 1000 процентова дузпа за Левски срещу Пирин, точно преди първия гол, или дузпата която Своге получи срещу нас.А нека не връщаме от миналата година в мачовете в Бургас и Сливен.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 07 мар 2010 17:49

Последен коментар за дузпата с думите на футболиста на Миньор - Златков:
"Миро Антонов го познавам, знам как гърдира топката. Бях с вдигнати ръце, бутнах го и той падна на земята. Не знам, видях му обувката, но не знам как стана това. Не знам как Ангел Ангелов реши да свири дузпа”, продължи играчът на Миньор.
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ИЗКАЗВАНЕТО - БУТНАХ ГО И ТОЙ ПАДНА....
Браво!
Значи самият футболист си признава, че е извършил нарушението.
БУТАНЕТО В НАКАЗАТЕЛНОТО ВИНАГИ Е ДУЗПА!
Да продължаваме ли да спорим?
Футболистът си признава, заслужава приз за феърплей!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 мар 2010 17:51

ivaka написа:Последен коментар за дузпата с думите на футболиста на Миньор - Златков:
"Миро Антонов го познавам, знам как гърдира топката. Бях с вдигнати ръце, бутнах го и той падна на земята. Не знам, видях му обувката, но не знам как стана това. Не знам как Ангел Ангелов реши да свири дузпа”, продължи играчът на Миньор.
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ИЗКАЗВАНЕТО - БУТНАХ ГО И ТОЙ ПАДНА....
Браво!
Значи самият футболист си признава, че е извършил нарушението.
БУТАНЕТО В НАКАЗАТЕЛНОТО ВИНАГИ Е ДУЗПА!
Да продължаваме ли да спорим?
Футболистът си признава, заслужава приз за феърплей!

Ако верно така е казал,евала на момчето :)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 07 мар 2010 17:51

delqnski47 написа:Абе то от тия ''повторения'' направо се разбра дали имаше дузпа или не!Според мен нямаше,това си беше някакво настъпване ама си е лично мое мнение де...
Както и да е!Честита ви победа!С оглед на показанато ИЗОБЩО не заслужавахте победа(реалния разултат си беше 1:1)!Както и ние не заслужавахме вчера победа и не я взехме!
Нека се порадват момчетата-и без това ги чакат тежки дни

mOvE_
Контакти:

Мнениеот mOvE_ » 07 мар 2010 17:51

Много смешен и жалък ЛЕВСКИ!Абсолютно безидеен!Проблемът на Левски, е че нямя треньор!!! И докато не бъде намерен такъв, представянето на отбора ще е такова! ЖАЛКО!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 мар 2010 17:53

Gutev написа:Дузпа днес наистина нямаше, но защо винаги когато стане съдийска грешка в полза на Левски, тя се помни вечно, а в обратния случай - не.Едва ли някой от вас помни как не беше дадена 1000 процентова дузпа за Левски срещу Пирин, точно преди първия гол, или дузпата която Своге получи срещу нас.А нека не връщаме от миналата година в мачовете в Бургас и Сливен.

Защото има и отбори, чиито съдийски грешки не се случват толкова често в тяхна полза. Както има и отбори, при които свиренето в тяхна полза е стандарт.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 07 мар 2010 17:54

Трагичен Левски :( ... КРЪСТОВЧЕВ И МИРО АНТОНОВ СА НАЙ - СЛАБИТЕ НАПАДАТЕЛИ В А ГРУПА !!! Жоро Христов е с класа над тях :evil: :evil: :evil:
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 07 мар 2010 17:54

"Бях с вдигнати ръце ,бутнах го и той падна."Това е игра тяло в тало, не го е бутнал с ръцете ,както се вижда и на повторенията.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 07 мар 2010 17:55

Наистина го казва, четете интервюто му в сайта и сами ще се убедите, че това са му думите - АЗ ГО БУТНАХ И ТОЙ ПАДНА!
ЦИТИРАМ ТОЧНО, НЕ ПЕРЕФРАЗИРАМ!
Миньореца си признава!

Върни се в “Архив”