ЛЕВСКИ-МИНЬОР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-МИНЬОР

Мнениеот niki87 » 07 мар 2010 17:38

POPCORN написа:това го казвах обранзо казано във връзка с дузпата!дузпа няма просто... ако беше за перничани такава дузпа няма да се даде!така че не ми говорете , че дузпа има!дузпа има за Левски ама не и за другите отбори които играят с тях!В точа число вклюявам и ЦСКА!

Тука не си много прав,спомни си каква дузпа дадоха на Своге срещу нас за 2-2 и след 5 мин.как техен защитник щеше да счупи и двата крака на Тасевски в наказателното поле,но сигнал от сЪдията не последва... :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2010 17:38

Силно ще е да кажа, че съм афактиран от слабата игра на Левски.
Но определено, не се чувствам никак добре !
Едно добро първо полувреме.....след което трябваше да водим поне 3 : 1 ..........
Но вторите 45 мин. ....................................какво да анализираме ? ? ?
Нямаме ДОБРО голово положение !
А атаките ни бяха изключително еднотипни.
Но това, че ни е първи официален мач.....можеби малко оправдава "сините" футболисти.
А и напрежението вероятно е изиграло роля.
Условия бяха категорично в полза на Миньор !
Лошият терен определено облагодетелства отбора който рушеше........но и нашите улесниха съперника с тези центрирания !
В заключение - много слаб мач !
За Левски категорични оценки ще могат да се дадат......едва след мача в Ловеч.

П.П.
Много спорна дузпа !
Но пък от друга страна....бутонката на Антонов беше на 1 метър от него ? ! ?
Реално Левски не заслужаваше да спечели !
Лично мнение ! ! !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 07 мар 2010 17:39

Напълно съм съгласен с ТРИСТАН, дузпа имаше!
Пак повтарям, нападателят изпреварва защитника за топката.
Когато започва да играе с нея, кракът му е застъпен, а горе в гръб е бутнат с ръце.
Пак подчертавам нападателят е с гръб към защитника.
Това става в наказателното поле, логично отсъждане - дузпа.
И пак повтарям мачът завърши 3:1, а не 2:1.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 мар 2010 17:40

niki87 написа:
POPCORN написа:това го казвах обранзо казано във връзка с дузпата!дузпа няма просто... ако беше за перничани такава дузпа няма да се даде!така че не ми говорете , че дузпа има!дузпа има за Левски ама не и за другите отбори които играят с тях!В точа число вклюявам и ЦСКА!

Тука не си много прав,спомни си каква дузпа дадоха на Своге срещу нас за 2-2 и след 5 мин.как техен защитник щеше да счупи и двата крака на Тасевски в наказателното поле,но сигнал от сЪдията не последва... :)

братле сам знаеш че това е много рядко, много рядко!Чист факт, кажете ми само ако беше в полето на Левски щеше ли да е дузпа?Не нали?Каква дузпа е тогава?Дузпа е като може да се даде в двете наказателни без никакво притеснение!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 07 мар 2010 17:40

в тема спорт сигурно пишат и в нов спорт ама това са жълти а не спортни сайтове хаах а вие сте смешници как няма дузпа аз ли събух обувката на миро хахаах или това не е нарушение свалете червените очила или си коментирайте в тема спорт :) :) :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 мар 2010 17:42

anton1oli написа:в тема спорт сигурно пишат и в нов спорт ама това са жълти а не спортни сайтове хаах а вие сте смешници как няма дузпа аз ли събух обувката на миро хахаах или това не е нарушение свалете червените очила или си коментирайте в тема спорт :) :) :)

стига с това аз ли му събух обувката бе.ъти не виждаш кога му се събува обувката.тая обувка може да се събула секунди преди да дойде топката в него.като поченте така да циклите на едно нещо много ме кефите.като папагали сте!аз ли му събух обувката аз ли!Аз му е събух кефиш ли се!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 мар 2010 17:43

anton1oli написа:в тема спорт сигурно пишат и в нов спорт ама това са жълти а не спортни сайтове хаах а вие сте смешници как няма дузпа аз ли събух обувката на миро хахаах или това не е нарушение свалете червените очила или си коментирайте в тема спорт :) :) :)

От кога взе ти да решаваш, кой къде да коментира?!.............

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 07 мар 2010 17:43

Toва е неупесуемо ...ЛЕВСКИ им пречеше ,предната съдийска комисия и ги махнаха...
А тази тяхната какво трябва да я правим ???
Питате ли тези момчета от МИНЙОР как се чувстват сега ???
НО НИЩО МОМЧЕТА ,ЕВРОПА ПАК ЩЕ ДОЙДЕ СКОРО И ТОГАВА ЩЕ БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ .
НЕ СЕ ЛИ ЗАМИСЛЯТЕ ,ЗАЩО ВСИЧКИ МРАЗЯТ ЛЕВСКИ ???
ТОВА ЛИ БЕШЕ ОТБОРА НА НАРОДА ???
С ТАЗИ ЛИ ИГРА ИСКАТЕ ДА ВЛЕЗЕТЕ В 3-КАТА ???
ТОВА ЛИ СА РЕФОРМИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ ???
ТАКА ЛИ СЕ ИЗГРАЖДА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ???
НА КАКВО УЧИТЕ ПОДРАСТВАЩИТЕ ???
ЗАЩО ЗРИТЕЛИТЕ БЯГАТ ОТ СТАДИОНИТЕ ???

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 07 мар 2010 17:43

POPCORN написа:
FC_LEVSKI написа:Вили Вуцов,Сашо Диков,ДОн Галфон....не ме итересува кой какво е казал.АЗ КАЗВАМ,ЧЕ ДУСПА ИМА и който смята другото да ми покаже доказателство,ЧЕ НЯМА!!!А кой какво казва и пиче е все едно.Защото НИТО ЕДНА медия не видях да показа видео или снимка от ситуацията....

е то тебе няма кой да те обеди че няма дузпа.ти си пристрастен до костите ти.радвай се .има дузпа айде!

Призна ли си -а! :)
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 мар 2010 17:43

POPCORN написа:
niki87 написа:

братле сам знаеш че това е много рядко, много рядко!Чист факт, кажете ми само ако беше в полето на Левски щеше ли да е дузпа?Не нали?Каква дузпа е тогава?Дузпа е като може да се даде в двете наказателни без никакво притеснение!

МисЪлта ми беше да дам пример как в един мач ни подпряха,а в друг ни порязаха...Футбол е,има ги и двата варианта,но определено днес победата не трябваше да идва по този начин.

Върни се в “Архив”