Veso1913 написа:На мене ми харесва това което прави Бала в Бургас.Първо изгражда базата,събира фенове...След две години Черноморец ще е фактор в България и трудно някой ще може да му се противопостави.От следващото първенство,единствения лицензиран стадион в България ще е техния и другите искат,не искат ще трябва да си играят мачоете в Бургас.А това е финансови постъпления за Митко Събев+възможност всички отбори конкуренти на Черноморец да бъдат рзузнати на собствен терен.Пример-Черно море игра с ПСВ и следващия мач беше с Черноморец в Бургас.Резултата го помните.2-1 за бургазлии.Чакайте и гледайте.На следващия домакински мач слагам твърда единица.Знам с кого ще играят и коефицента ще бъде доста блажен.
Ти ми хареса. Браво за правилното ти виждане. Почти всички тук във форума гледат като коне с капаци. Никой от ръководството не е изявил претенции, че са велики или че искат навсяка цена да играят в турнирите. Балъков непрекъснато повтаря , че изпълняват дългосрочна програма. Защо това дразни всички тук. Ще мине време, ще видим кой каво е направил за Българския фугбол. Какво нападате за чужденците в отбора. Политика -Вземат играчи като свободни агенти и ги продават. Печелба за Президента/ той плаща музиката/. Какво искате като Левски ли? Копуват скъпо после подаряват. Какво за Платини. Ако е върха, щеше да се докаже в ЦСКА. Гледайте реално върху нещата. С уважение.