Харесва ли ви играта на Черноморец след 1г. начело с Балъков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Re: Харесва ли ви играта на Черноморец след 1г. начело с Балъков

Мнениеот lz1tmw » 07 мар 2010 16:16

Veso1913 написа:На мене ми харесва това което прави Бала в Бургас.Първо изгражда базата,събира фенове...След две години Черноморец ще е фактор в България и трудно някой ще може да му се противопостави.От следващото първенство,единствения лицензиран стадион в България ще е техния и другите искат,не искат ще трябва да си играят мачоете в Бургас.А това е финансови постъпления за Митко Събев+възможност всички отбори конкуренти на Черноморец да бъдат рзузнати на собствен терен.Пример-Черно море игра с ПСВ и следващия мач беше с Черноморец в Бургас.Резултата го помните.2-1 за бургазлии.Чакайте и гледайте.На следващия домакински мач слагам твърда единица.Знам с кого ще играят и коефицента ще бъде доста блажен.

Ти ми хареса. Браво за правилното ти виждане. Почти всички тук във форума гледат като коне с капаци. Никой от ръководството не е изявил претенции, че са велики или че искат навсяка цена да играят в турнирите. Балъков непрекъснато повтаря , че изпълняват дългосрочна програма. Защо това дразни всички тук. Ще мине време, ще видим кой каво е направил за Българския фугбол. Какво нападате за чужденците в отбора. Политика -Вземат играчи като свободни агенти и ги продават. Печелба за Президента/ той плаща музиката/. Какво искате като Левски ли? Копуват скъпо после подаряват. Какво за Платини. Ако е върха, щеше да се докаже в ЦСКА. Гледайте реално върху нещата. С уважение.

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 07 мар 2010 16:27

lz1tmw написа:
Veso1913 написа:На мене ми харесва това което прави Бала в Бургас.Първо изгражда базата,събира фенове...След две години Черноморец ще е фактор в България и трудно някой ще може да му се противопостави.От следващото първенство,единствения лицензиран стадион в България ще е техния и другите искат,не искат ще трябва да си играят мачоете в Бургас.А това е финансови постъпления за Митко Събев+възможност всички отбори конкуренти на Черноморец да бъдат рзузнати на собствен терен.Пример-Черно море игра с ПСВ и следващия мач беше с Черноморец в Бургас.Резултата го помните.2-1 за бургазлии.Чакайте и гледайте.На следващия домакински мач слагам твърда единица.Знам с кого ще играят и коефицента ще бъде доста блажен.

Ти ми хареса. Браво за правилното ти виждане. Почти всички тук във форума гледат като коне с капаци. Никой от ръководството не е изявил претенции, че са велики или че искат навсяка цена да играят в турнирите. Балъков непрекъснато повтаря , че изпълняват дългосрочна програма. Защо това дразни всички тук. Ще мине време, ще видим кой каво е направил за Българския фугбол. Какво нападате за чужденците в отбора. Политика -Вземат играчи като свободни агенти и ги продават. Печелба за Президента/ той плаща музиката/. Какво искате като Левски ли? Копуват скъпо после подаряват. Какво за Платини. Ако е върха, щеше да се докаже в ЦСКА. Гледайте реално върху нещата. С уважение.

+1

Колкото по-скоро феновете се научат че хубавите неща стават бавно, толкова по-добре.
Бавно и устойчиво развитие е нужно не само на Черноморец, а на целия български футбол.
Не би имало никакъв смисъл от изхвърляния тип "фишек"...справка титлата на Локо Пд и последвалото представяне в Европа.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 мар 2010 16:31

Ами аз съм със смесени чувства. Като цяло си личи, че има някаква грижа за отбора на Черноморец. От както дойде Балъков, Черноморец задържа до края на есента, в челните места в класирането. Аз имам поглед върху два мача по-конкретно и това бяха когато гостуваха на Славия за първенството и в контрола. Особено за първенството не играха никак лошо въпреки това, че победихме. В контролата преди пролетния кръг също не играха зле, въпреки многото грешки, както в защитата, така и в завършващата фаза. Нормално е, един нов и изграждащ себе си отбор да има спад, както е в момента. Поне по мои субективни наблюдения, свързани с инвестирането в отбора и базите му, както и задържането на отбора в челните позиции до края на есента, говори за една балансирана политика. Аз не съм и очаквал, че Черноморец ще стане шампион още първата година, но ако продължават да инвестират и да го развиват, това не е изключено да стане съвсем скоро.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 07 мар 2010 16:43

Кво и да си говорим есента си играхме добре... всеки отбор има слаби периоди, да се надяваме, че по-бързо ще излезем от този в, които сме момента.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 07 мар 2010 16:57

На мен да! :) Само Локо! :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 07 мар 2010 17:17

За мен Балъков с слаб треньор,има самочувствието да е специалист,но няма покритие.Треньорите на половината А група са по-добри от него.Жалко за инвестициите,които има отборът на Черноморец.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 мар 2010 17:20

Alternative написа:За мен Балъков с слаб треньор,има самочувствието да е специалист,но няма покритие.Треньорите на половината А група са по-добри от него.Жалко за инвестициите,които има отборът на Черноморец.

Не съм много съгласен. Фактът, че Балъков задържа цялата есен Черноморец в челото, още като нов треньор, с нов отбор говори за обратното. Фактът, че в момента статутвото е променено, говори че есента нищо не е било нечестно и уредено под масата, а с реална игра.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 07 мар 2010 17:35

На мен Балъков с тия постоянни 3-4г. , които ги повтаря страшно много ми прилича на царя с 800-те дни. Вече стана 1г. а той все си повтаря 3-4г, свали поне на 2-3г. де. За консултант на Събев е направо перфектен с тоя опит в Спортинг и после 10-на години в Бундеслигата е наясно как се работи в Европа и с парите на Събев организацията става перфектна. Обаче то това всичко се прави да върви 1-я отбор. А той прогресира назад - никаква игра, съсипа и изграденото от Херо даже. Добре зимната подготовка се прави за сега не за след 3-4г. а какъв беше ефекта от скъпия престой в 5-звезден хотел в Анталия - 2 загуби от отбори които не са ходили на скъпи лагери а Локото са и с 10 нови футболисти, така че по-добре си стой в Бургас и не хвърляй пари на вятъра. А трансферната политика е направо трагична - от тия които ги взима няма нито един добър и перспективен. Гонзалес, Кардосо, Зайц, Борел, Колев, Педриня, Андре, Атц, Кръстев и Дянков, Крумов, Хайри това са футболисти на по 32-33г. те са вече изградени и трябва да играят а не тепърва да се развиват, а те не могат да си подадат 2 точни паса. Така как е тръгнало след 3 години ще си е същотото даже и по-зле. То не става зле, зле и след 3г. хоп шампионска лига.
Балъков за консултант - да, за мениджър - пълна нула.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 мар 2010 17:41

slavia_forever написа:
Alternative написа:За мен Балъков с слаб треньор,има самочувствието да е специалист,но няма покритие.Треньорите на половината А група са по-добри от него.Жалко за инвестициите,които има отборът на Черноморец.

Не съм много съгласен. Фактът, че Балъков задържа цялата есен Черноморец в челото, още като нов треньор, с нов отбор говори за обратното. Фактът, че в момента статутвото е променено, говори че есента нищо не е било нечестно и уредено под масата, а с реална игра.

Балъков и Митко Събев вървят по плана на Грасхопърс!Модернизиране на базите първо.Мъжете и децата да имат не отлични,а перфектни условия за трениране.Някои тук в тази тема споме-
нават,че Черноморец не залагал на юноши.Ще видите че до 3,4 години масово националните гарнитури ще са пълни с играчи на Черноморец.Автора на темата иска успехи на момента.Но не става така.Всичко се гради с години във футбола.Балъков има договор за 3,5 години още с Черноморец и ще го изпълни.Митко Събев го каза в интервю.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 07 мар 2010 17:42

А най-голямата му изцепка беше след Локото - "Доволен съм от играта и мача, даже вкарахме първия си гол за пролетта". Тоя говори все едно е мениджър на най-закъсалия отбор в лигата, а не на отбора с най-голям бюджет - 5млн. лв. Даже вкарахме и гол - направо е смешно, все едно е треньор на юноши и ги пуснал в мъжкото първенсто.

Върни се в “Черноморец”