Руи Мигел

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Re: Руи Мигел

Мнениеот etgecata1 » 19 фев 2010 20:03

addicted написа:Начетох се на вашите глупости ,че Мигел бил дърво ,че нямал качества ,че незнам си какво.И като той е дърво да си зададем въпроса кой е с класи над него? Вие всичкие го плюете,но колко шанс му бе давано на това момче,коклко го тъпка Любо и се подиграва с него. Е това момче какво самочуствие да има,как да излене да изиграе един мач без да се притеснява,че след това няма да играе 5 мача поред. Погледнете по реално на нещата и стога сте говорили глупости.Той е младо момче и определено има качества и ако вие не го разбирате това значи или никога не сте играли футбол,или искате някой ваш любимец да играе и ви е неприятно,че това момче бележи сега на контролите.

Това недоразумение е точно от 1 год. при нас. Кажи ми поне един силен мач на тоя "брилентен футболист", като го защитаваш.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

addicted
Контакти:

Мнениеот addicted » 28 фев 2010 13:06

Ето братле казвам ти ЦСКА-Локо Пловдив - 3:2 незнам какво толкова ревете от него има класни играчи които да играят с него и той показва отлична игра.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 фев 2010 13:20

Второто полувреме игра ли или го смениха напочивката?Ако ме разбирате какво казвам?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 28 фев 2010 21:52

Нали ако имаше въздух и манталитет за повече, нямаше да играе в българското първенство. Иначе такова съчетание между техника, бързина и движение наистина са рядкост. Малко повече се заиграва с топката, ама това му е в кръвта, ако не го преодолее, ще излети от титулярите.
А сините да си гледат Недораслия чилик и Еню. Чух че скаути от Висшата лига са проклинали пропадналия мач с Ботев, защото нямали търпение да ги наблюдават и привлекат... Ако ме разбираш какво искам да кажа...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 мар 2010 19:40

11_best написа:Нали ако имаше въздух и манталитет за повече, нямаше да играе в българското първенство. Иначе такова съчетание между техника, бързина и движение наистина са рядкост. Малко повече се заиграва с топката, ама това му е в кръвта, ако не го преодолее, ще излети от титулярите.
А сините да си гледат Недораслия чилик и Еню. Чух че скаути от Висшата лига са проклинали пропадналия мач с Ботев, защото нямали търпение да ги наблюдават и привлекат... Ако ме разбираш какво искам да кажа...

Значи,според теб,мачовете в България трябва да са по едно полувреме,щото,ако футболистите имат "въздух" за две,всички ще ги вземат в чужбина.Егати обяснението.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 03 мар 2010 14:17

Ами като ти гледам форумното име, няма смисъл да ти давам обяснение, щото няма да ти достигнат някои кчества (както на Руй Мигел не му достигат), за да го разбереш...

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 06 мар 2010 17:57

За пореден мач тоя ми скъса нервите. Пълен нещастник. Пеперуда неземна. Кога ли тоя Андоне ще проумее че Платини е с класа над това португалско недоразумение???
Ще вдигна банкет когато този си стегне куфарчето и напусне Армията. Дано това да стане по рано защото ми писна да ми къса нервите това дърво.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 07 мар 2010 16:19

Това момче не е ЦСКА.
Муши ще се справи много по-добре от него, ако му се даде шанс

Върни се в “ЦСКА”