Дарин Тодоров!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Дарин Тодоров!!!
Вече втори месец бившият юношески национал и юноша на Левски-Дарин Тодоров-бере душа във варненската болница Св.Анна.След злощастната катастрофа нито една медия не написа дори един ред за състоянието на момчето.Пиша с молба към Вас,най-уважаваната спортна медия,да призовете ръководството на ПФК Левски и ръководството на БФС да направят всичко възможно да помогнат на този млад български талант да излезе от тежкото състояние,в което се намира!
Re: Дарин Тодоров!!!
След като писаха за катастрофата нито една от медиите не пусна нито думичка за състоянието му. Дано да се оправи момчето! 

И аз му пожелавам бързо оправяне и отново да го видим по нашите терени!
Още ли се възстановява това момче
Дано по-бързо се оправя,че язък му за таланта 

- Sleepwalker
- Контакти:
Писа се,но по регионалните медии.Тодоров е играч на Волов Шумен.До колкото знам,катастрофира на магистралата от Варна за Шумен-идваше да започне подготовка с отбора,но...Не съм сигурен,че е юноша на Левски обаче. 

- Fridtjof Nansen
- Контакти:
Sleepwalker написа:Писа се,но по регионалните медии.Тодоров е играч на Волов Шумен.До колкото знам,катастрофира на магистралата от Варна за Шумен-идваше да започне подготовка с отбора,но...Не съм сигурен,че е юноша на Левски обаче.
Няма значение чий юноша е, къде играе сега и пр. Той е просто един млад човек. Дано се оправи по-бързо.
[offtopic]Дарин Тодоров е български футболист,роден на 4 декември 1988 г. в Шумен. Юноша е на Левски и през 2006 г. е част от отбора, спечелил шампионата за родени през 1987. В края на 2005 г. е повикан за пръв път в юношеския национален отбор по футбол на България и оттогава неизменно присъства в състава. През сезон 2007/2008 играе в А група за Спартак (Варна), където записва 16 мача и два гола. След това преминава в Несебър, където прекарва есенния полусезон, но заради контузия изиграва само 6 мача. През 2009 г. се връща във втородивизионния Волов и с 6 гола в 14 мача помага на отбора да се спаси от изпадане във В група.[/offtopic]
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.
-
- Контакти:
Дарин Тодоров ima nujda ot va6ata pomosht!!!
na 17qnuari 2010, Darin V. Todorov na 21g. katastrofira na avtomagistrala Hemus po putq za gr.Varna.Provedeno e operativno le4enie v "Света Анна-Варна".V momenta Darin e v budna koma i se nujdae ot spe6na rehabilitaciq v Izrael.Za le4enieto sa neobhodimi 80000$ .Vsi4ki koito mogat da pomognat za nabirane na tezi sredstva, bankovite smetki sa v leva- IBAN № BG31 UNCR 7000 1519 4561 09 i v evro- IBAN № BG74 UNCR 7000 1519 4561 11
Върни се в “Футбол - България”