кво стана със отсрочката от Уефа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

batkoblue
Контакти:

кво стана със отсрочката от Уефа

Мнениеот batkoblue » 19 юни 2008 12:06

Не че искам да ви дразня,но погледнете колко сте затънали че дори за В група няма да можете да си картотекирате играчите с тези ваши лъжливи управници.Най-после балона се спука и може да се види реалността ако обаче си свалите червените очила и спрете да обвинявате Марсианците.Не знам колко sms-си сте изпатили за любимия клуб но дано да стигнат до него че ще ми е мъчно за вашия отбор,защото както казва Вили у нас е винаги празник когато ЦСКА загуби, а като гледам празниците предстоят.

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Re: кво стана със отсрочката от Уефа

Мнениеот ultra_blue » 19 юни 2008 12:30

Отсрочка от УЕФА изобщо няма . А що се отнася до това което е казал Вили май ще има многоо "яли,пили и се вселили..." ! Балона отдавна е спукан и даже вече е в морето,дали ще потъне на дъното ще се види в последствие .
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 19 юни 2008 13:25

Естествено, че няма да има отсрочка. Това си е заслужено наказание и няма защо да го коментираме повече. Стискам палци на Левски да се представи силно в ШЛ и да трупа коефициент. Както казах, наказанието за нас е правилно, но лошото е, че феновете, играчите и треньорът са прецакани заради лъжите на някакъв жалък комунист.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 19 юни 2008 13:46

kakto kazvat nqkoi ako ve4niq vrag izpadne po dobre i nie da izpadnem za da sme zaedno... da no koi 6te se bori za titlata posle loko sf ili liteks ?!? a moje bi slaviq vav vsi4ki polojeniq bylgarskiq futbol 6te zagubi ...a toi ot mn godini neprekasnato gubi!!!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 19 юни 2008 14:05

Udoji 90 ,поклон за думите ти!Трябва да знаеш,че истинският фен винаги би те разбрал и потупал по рамото.ЦСКА-ри вземете пример от вашия човек.Това е европейски привърженик.От такива хора трябва и в двата клуба! ;)
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
cskara
Контакти:

Мнениеот cskara » 19 юни 2008 14:51

за мен 4овек койо стиска палци за говедата в 6ампионската лига не е ЦСКАР!!!

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 19 юни 2008 15:06

щото си лумпен, затова .... Браво Udoji90 !!!
Аз пък стискам палци ЦСКА да не отиде в В група ... това ме прави по-малко Левскар ли ?
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Martin Ivanov
Контакти:

Мнениеот Martin Ivanov » 19 юни 2008 15:27

Njama takava ne hranete prasni nadekdi kato sa vi nekadarni upravnicite taka ste e tarsete objasnenie ot tjah ama te edva li ste vi go dadat

Потребителски аватар
cskara
Контакти:

Мнениеот cskara » 19 юни 2008 15:32

Не за6тот отивате несправедливо 16 то4ки разлика и накрая вие отивате ебати наглоста от страна на бай ганьо няма ли да ва е срам??какво са виновни например футболистите ни тоя томов наеба целия отбор ама 6е му се върне тъпкано както каза ду4ето.За6то не съм за уефски ли за6тот ги мразя тва е,който и да ма обеждава 4е не трябва да се мрази и такива раоти тва е невъзможно!!!За6то тогава когато ние играхме с галатасарай вие издигнахте турско знаме за6то ли за6тот сте турци!!Ахмед Доган на лесни хулиган!!!

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 19 юни 2008 15:39

Добре де съгласни сме сички, че не заслужаваме да играеме в ШЛ. Съгласен съм ,че не е е правилни спрямо футболистите ви,защото левскари цесекари те са хора и с това си искарват прехраната. Но каква вина имам аз за храха на вашето ръководство, как да приема че моя отбор с който съм израстнал и за който живея е оплюван от хора които няма на кой друг да си го искарат ! Недопустимо е и ми писва. Хора като Дудучето да плуват сичко мое мило и родно. Не мога да го приема и това си е ! Заради такиа като тебе испитвам само омраза.
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Върни се в “ЦСКА”