Боримечката написа:зелена_ракия написа:Qu1cky написа:бях сигурен че берое ще ви бият но уви
ЦСКА трябва да се радват на съдбата, Генов, точката, защото:
Берое игра с 3-ма пълни дебютанти на по 20 години;
Берое игра едно полувреме с човек по-малко; и то не кой да е(!!!)
Берое игра с НАЙ-СЛАБИТЕ си защитници(Т.Тодоров има 2 мача есента, Павката Ковачев-3 или 4)
Берое игра без основния си креативен халф и първи капитан: Слави Жеков
Берое игра с полу-контузения Петър Костадинов
Берое игра и за малко да бие (с най-чистите положения) напомпаното отборче на синьо-червената мафия.
ЦСКА игра прекрасно..със съдията. Гонг имат предостатъчно добра статия по повода.
Язък за вас, амбициите ви и прочие.. Но Илиев си го каза(след мача с Локо Сф., ама и те са същите)
-Сякаш като отидат в Европа с тази си игра, голяма работа ще направят.Само БЕРОЕ!
Омръзна ми ама пак ще се опитам:
Кажи къде ни надиграхте ве?Ама искам истински неща-Генчев по-добър ли беше от Янчев,Писаров от Петре,Андонов от Мигел,в средата ви смачкахме-всяка втора топка я взимаше или Тошко или Янев.Проблема ни беше в атака,защото неможе 30 мин. да играеш в половината на противника и да не отбележиш гол!
Говорете си каквото искате,но ЦСКА игра по-добре от Берое,но не чак толкова за да победи!
Мързи ме и мен да говоря срещу стената. Истината в кратце: Разликите между отборите в А група, са само в самочувствието(отново Илиев) И ако мога да го допълня- бие по-малко слабия.
Затова ще си говорим след 31 март. Разбира се, ако ни позволят да играем поне един мач с пълен състав, че това в последно време се случва рядко.
И все пак за статистиката: точно второто полувреме, когато сме с човек по малко, знаете ли колко удара в рамката на вратата имате? Точно 2(словом: две) А знаеш ли колко има Берое?
Позна, точно 2(отново в рамките на вратата)
Аз напълно те разбирам драги ми деляне. Естествено, че няма да те е яд на съдията, особенно, като показа колко сте(да вие) слабички, като ви удържахме цяло полувреме.
Нищо против Европа, но всяко нещо трябва да се заслужи, а отборите които ходят там- Левски, ЦСКА, Литекс, Локо СФ, никак, ама никак не ги заслужават. И за това си се излагат.
Пък и защо Берое да не отиде в Европа? Да няма да ви паднат м#дете? Не видях нещо сте по-силни от нас днес? А и нека ти напомня, че ние сме единствения отбор в БГ с положителен баланс в евротурнирите.