Ако бяхме били Берое, щяхме ли да се вайкаме

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
FK_Montana
Контакти:

Re: Ако бяхме били Берое, щяхме ли да се вайкаме

Мнениеот FK_Montana » 06 мар 2010 20:48

delqnski47 написа:
manoll написа:Много ще съм благодарен, ако някой ми обясни каква е тази шизофрения: "ако бяхме били Берое..." - а автора - фк Монтана ?!? Монтана ли играха с Берое днес, или някой друг?
В подписа пък - по желязо лази - Левски гази - демек Локо-то.

Така-а-а... въпрос за психиатър - авторът е фен на
А Монтана
Б Локо Сф
В Цска
Г Локо Пд
Д на всички изброени
Е на всички НЕ изброени
Ж на главната сестра в Карлуково

Има и друг вариант:
З ''Левски'' :mrgreen: Аз на него залагам!
Не сериозно...човека май е фен на Монтана ама по е фен на ЦСКА..поне аз така си спомням че беше ;)

точно, фен съм на ЦСКА /от малък/ и на Монтана /защото съм роден и живея в този град/
ЦСКА Шампион

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 06 мар 2010 20:49

FK_Montana написа:
manoll написа:Много ще съм благодарен, ако някой ми обясни каква е тази шизофрения: "ако бяхме били Берое..." - а автора - фк Монтана ?!? Монтана ли играха с Берое днес, или някой друг?
В подписа пък - по желязо лази - Левски гази - демек Локо-то.

Така-а-а... въпрос за психиатър - авторът е фен на
А Монтана
Б Локо Сф
В Цска
Г Локо Пд
Д на всички изброени
Е на всички НЕ изброени
Ж на главната сестра в Карлуково

абе маноле, всеки е фен на левски или ЦСКА, аз съм фен на ЦСКА, но като съм от Монтана, няма как да не подкрепям и отбора, където живея

Квоим се обясняваш ве брат?
Много шмиргели ей...

Потребителски аватар
FK_Montana
Контакти:

Мнениеот FK_Montana » 06 мар 2010 20:52

greenlandia написа:Ами много е странно това, Фен на Монтана ,ама по фен на цска!
Или си фен на Монтана или на цска.

допреди миналата година като Монтана беше в Б група и аз бях и СЪМ фен на ЦСКА какво искате да кажа, айде влязохме в елита, айде отказвам се от ЦСКА, това ако някои от вас са "мекерета" и т.н. и се отказват от отборите си през няколко години, аз никога не бих го направил, така че само ЦСКА и Монтана
ЦСКА Шампион

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 06 мар 2010 20:54

В момента гледам мача на Юнайтед,..ми тези хора кво да кажат ве разбирачи?Аре ЦСКА слаби ми тези клетници Ман Юн. да ги омисли човек :)
Феновете трябва да се самоубият ли?
Много разбирачи ей!

Потребителски аватар
зелена_ракия
Контакти:

Мнениеот зелена_ракия » 06 мар 2010 20:56

Боримечката написа:
зелена_ракия написа:
Qu1cky написа:бях сигурен че берое ще ви бият но уви

ЦСКА трябва да се радват на съдбата, Генов, точката, защото:

Берое игра с 3-ма пълни дебютанти на по 20 години;
Берое игра едно полувреме с човек по-малко; и то не кой да е(!!!)
Берое игра с НАЙ-СЛАБИТЕ си защитници(Т.Тодоров има 2 мача есента, Павката Ковачев-3 или 4)
Берое игра без основния си креативен халф и първи капитан: Слави Жеков
Берое игра с полу-контузения Петър Костадинов
Берое игра и за малко да бие (с най-чистите положения) напомпаното отборче на синьо-червената мафия.

ЦСКА игра прекрасно..със съдията. Гонг имат предостатъчно добра статия по повода.

Язък за вас, амбициите ви и прочие.. Но Илиев си го каза(след мача с Локо Сф., ама и те са същите)
-Сякаш като отидат в Европа с тази си игра, голяма работа ще направят.
Само БЕРОЕ!

Омръзна ми ама пак ще се опитам:
Кажи къде ни надиграхте ве?Ама искам истински неща-Генчев по-добър ли беше от Янчев,Писаров от Петре,Андонов от Мигел,в средата ви смачкахме-всяка втора топка я взимаше или Тошко или Янев.Проблема ни беше в атака,защото неможе 30 мин. да играеш в половината на противника и да не отбележиш гол!
Говорете си каквото искате,но ЦСКА игра по-добре от Берое,но не чак толкова за да победи!

Мързи ме и мен да говоря срещу стената. Истината в кратце: Разликите между отборите в А група, са само в самочувствието(отново Илиев) И ако мога да го допълня- бие по-малко слабия.

Затова ще си говорим след 31 март. Разбира се, ако ни позволят да играем поне един мач с пълен състав, че това в последно време се случва рядко.

И все пак за статистиката: точно второто полувреме, когато сме с човек по малко, знаете ли колко удара в рамката на вратата имате? Точно 2(словом: две) А знаеш ли колко има Берое?
Позна, точно 2(отново в рамките на вратата)

Аз напълно те разбирам драги ми деляне. Естествено, че няма да те е яд на съдията, особенно, като показа колко сте(да вие) слабички, като ви удържахме цяло полувреме.
Нищо против Европа, но всяко нещо трябва да се заслужи, а отборите които ходят там- Левски, ЦСКА, Литекс, Локо СФ, никак, ама никак не ги заслужават. И за това си се излагат.
Пък и защо Берое да не отиде в Европа? Да няма да ви паднат м#дете? Не видях нещо сте по-силни от нас днес? А и нека ти напомня, че ние сме единствения отбор в БГ с положителен баланс в евротурнирите.
Футболната мафия с надпис "БФС" е като дупенце-дясната буза е синя, лявата червена...
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 06 мар 2010 21:00

Боримечката написа:В момента гледам мача на Юнайтед,..ми тези хора кво да кажат ве разбирачи?Аре ЦСКА слаби ми тези клетници Ман Юн. да ги омисли човек :)
Много разбирачи ей!

А ти какво си мислиш че казват бе, "разбирач"? Мислиш че след мача си говорят колко добре са играли ли? И че не обвиняват футболистите? К'ъв ти е проблема не разбирам? Що просто не приемеш и не признаеш, че отборът ти днес игра слабо и не заслужаваше повече от 1т.??

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 06 мар 2010 21:07

bojiTHEmaster написа:
Боримечката написа:В момента гледам мача на Юнайтед,..ми тези хора кво да кажат ве разбирачи?Аре ЦСКА слаби ми тези клетници Ман Юн. да ги омисли човек :)
Много разбирачи ей!

А ти какво си мислиш че казват бе, "разбирач"? Мислиш че след мача си говорят колко добре са играли ли? И че не обвиняват футболистите? К'ъв ти е проблема не разбирам? Що просто не приемеш и не признаеш, че отборът ти днес игра слабо и не заслужаваше повече от 1т.??

Тук си прав Сър Алекс! :) Не заслужаваше,но незнам за кой път казвам на неразбралите ,като теб,че ЦСКА игра по-добре от Берое :P

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 мар 2010 21:30

Много разбирачи ей!

Точно и аз това щях да кажа!!!
Спомням си последния мач Манчестър Юнайтед-Фулъм май завърши 0:3!Поправете ме ако греша...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 06 мар 2010 21:36

Според мен нашите не са взимали заплати и пак почнаха старите номера. Жалко, надявах се че след Тъча и Котьо тия които остават ще спрът с тия простотии, но и Титаните трябва да разберат, че гладна мечка хоро не играе. А иначе и Панку нямаше нищо общо с първия мач, а тогава те двамата с Румен Трифонов направиха разликата. Много слаб мач за нас и въпреки че червения картон си беше нарисуван (колегата дето твърди че първия картон на Иванов е за оспорване явно е гледал друг мач).
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 06 мар 2010 21:41

Ако Генов не беше изгонил Иво Иванов щяхме да ви отнесеме. Продължавам да твърдя, че този сезон сте неузнаваемо слаби.
ВДинев

Върни се в “ЦСКА”