Вън доносниците от светинята. "Левски" е отбора на свободните хора. Агентите нямат място при нас.
http://petarkalinov.blogspot.com/2010/03/007.html
http://www.facebook.com/pkalinov#!/grou ... 7855683068
Декларация на Южна Дивизия
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Декларация на Южна Дивизия
monster1011 написа:
Само името струва много пари. Има бази, евентуални бъдещи права върху стадиони, играчи, традиции и т.н. А и това не са толкова много пари за средносилен отбор в Европа. Досега ме обеждавахте как на година приходите са повече от 5-6 млн лева, нормално е клуба да струва 6 пъти повече от приходите за една година
Бази няма. Всичко е държавно. Името струва, но банката не дава кредит защото си един кой си, а защото можеш да го обезпечиш. За средно силен отбор, който участва поне в груповата фаза на ШЛ, не са. Но за Левски са. Ако си беше изиграл правилно картите мустака, сега можеше и да струваме толкова...
Чак пък да е нормално да струва 6 пъти повече от приходите...не мисля. Една инвестиция е добра ако се избие за 10-15 години. При реална печалба на Левски максимум милион на година това прави 10-15 милиона.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
- Контакти:
bigbonusprize написа:Какъв е Батков според вас?
Тодор Батков ПЕ““““““““
ТДП, ДГД и да се маха на часа!

Blue_Lion написа:Alexander Frei написа:Kasperle написа:такава е ваш'та природа, такава е ваш'та съдба...
Вестник Земя, брой 144 от февруари 1992г.
Ген. Добри Джуров:
....Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Знаете, че преди победата на Деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това.Затова създадохме нашия ЦСКА....
![]()
![]()
Няма да е зле да използвате бутона offtopic,ако ще се заяждате ! Знам,че в интернет е най-удобно да се правим на интересни защото всеки е анонимен,но тук има правила и те трябва да се спазват т.е. ако няма какво да кажете по темата,не пишете !Темата е пусната за да се дискутират от феновете на отбора належащите проблеми във ФК Левски.Разбира се,фенове и на други отбори могат да пишат по темата по тяхно желание,стига да не се заяждаме едни с други и да се спазва добрия тон ! Моля модераторите да вземат необходимите мерки. Благодаря предварително !
Човек, не се заяждам сега, но ФК Левски не е правилно ! Вече не сме ли ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ (ПФК) Левски? Ако ми отговориш ще съм благодарен
[offtopic]Нищо лично към теб

Колкото до темата.... закъсняла работа (декларация)... но може и да ги изгоним накрая Боратко и Ташатко

Ако не се залъгвам от ЦСКА доста често пишат по форума ни :D
bigbonusprize написа:monster1011 написа:
Само името струва много пари. Има бази, евентуални бъдещи права върху стадиони, играчи, традиции и т.н. А и това не са толкова много пари за средносилен отбор в Европа. Досега ме обеждавахте как на година приходите са повече от 5-6 млн лева, нормално е клуба да струва 6 пъти повече от приходите за една година
Бази няма. Всичко е държавно. Името струва, но банката не дава кредит защото си един кой си, а защото можеш да го обезпечиш. За средно силен отбор, който участва поне в груповата фаза на ШЛ, не са. Но за Левски са. Ако си беше изиграл правилно картите мустака, сега можеше и да струваме толкова...
Чак пък да е нормално да струва 6 пъти повече от приходите...не мисля. Една инвестиция е добра ако се избие за 10-15 години. При реална печалба на Левски максимум милион на година това прави 10-15 милиона.
Е добре де... не те разбрах! Как ще имаме примерно 1 Милион на година като няма къде да ги изкарваме тези пари? Т.е. Батков няма да си мръдне пръста за нова селекция както той самият каза че ще инвестира! Но няма да го направи! Абе 10-15млн. евро струва клуб който има най-малко по 2милиона лв приходи за една година! с 1 милион ти не можеш да си издържаш играчи, стадион , данъци и така нататък! Са извинявам се, но няма пари за това нещо! Според мен Тодорчо ги изкарва трудно за да поддържа всичко! Но от друг страна си помисли- ако сменим собственика с предишния ни- там кой беше.. Майкъл Чорни май....- може и да се получи нещо... Искам да покажем на Европа че можем, но не с приходи на година по 1-2млн. лева (даже и EURO да са- същото е), а с такива приходи от 10-20-25-30млн на година! Такъв човек ще се намери след 1-2 години! Сигурен съм че ако Борко предложи на някой милионер ......