ЛОКОМОТИВ ПД - ЧЕРНОМОРЕЦ Бс
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЛОКОМОТИВ ПД - ЧЕРНОМОРЕЦ Бс
Според мен в този ценоразпис цената на Даксон е занижена
Los Che написа:треторазрядни чужденци и отбор за 9.825.000 €
Pascal Borel 450.000 €
Gabriel 400.000 €
Nílton 300.000
Jochen Seitz 350.000 €
Roberto Eduardo Carboni 700.000 €
Pedrinha 650.000 €
Márcio Abreu 600.000 €
Dalmo 400.000 €
Adrián Fernández 500.000 €
Matthias Morys 250.000 €
срещу отбор оценен на 4.400.000 € и първоразрядни чужденци
Dakson 100.000 €
Бях забравил за това си мнение ,но Los che всичките тия горе Нилтон Кардосо ,който играе половината сезон,Зайц ,Борел ,Карбони,Педриня ,Марсио(той си заслужаваше цената до до преди 1 година) ,Далмо,Фернандез и Мориц не могат да стъпят и на малкия пръст на Даксон.Не знам откъде я намери тая статистика ,но е доста абстрактна.А и да тия същите ,които струват 4.4 млн euro надиграха "класните" чужденци на Балъков и КО. Айде със здраве.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Честита победа на всички с черно-бели сърца. Това, което днес видях, много ми хареса, въпреки, че пак завършихме мача "по Локомотивски". Не мога да отлича никой от отбора, защото всички играха страхотно и наистина приличаха на отбор. А всички, които казваха, че с тези играчи, които сме ги събрали, до никъде няма да стигнем, бяха опровергани най-категорично. Едно от нещата които днес видях на стадиона е "Бъдеще". Вече едва ли някой може да си мисли или да се надява Локомотив да изпадне.
Толкова, може и по-малко. Това да не е един велик отбор с велика история, на мачовете на който ходят по 30 000. Защо не гледаш собствения си отбор. Ние толкова ли сме важни за вас, че ни броиш публиката.
А забравих, че в момента няма какво да гледаш. И не е ясно и през август какво ще гледаш.
kanar4o написа:Вас не Ви служат главите. На стадиона няма повече от 2 500 - 3 000 души!
Толкова, може и по-малко. Това да не е един велик отбор с велика история, на мачовете на който ходят по 30 000. Защо не гледаш собствения си отбор. Ние толкова ли сме важни за вас, че ни броиш публиката.
А забравих, че в момента няма какво да гледаш. И не е ясно и през август какво ще гледаш.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Добър мач
и заслужена победа на Локомотив ПД с 2:1 

- Los Che
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:
Los che,някои неща не са ти ясни.Не ги разбираш тия работи.
El Moderador,
последните 9 мача 2 победи, 1 равен и 6 загуби 22:11
14 място Ви приляга на 2т. от спасителния бряг и гостуване в спора за 13-тото в Мездра
Локомотив Пловдив 0 - 1 Л Мездра
21 Септември 2009 -
Ако се вярва на постоянното присъствие на "Лаута" Галка ги накарала, те не искали ама игграли така за да паднат
----
А как гледате на изявлението на г-н Йордан Еленкин Тодоров - Тъча , който се закле във вярност на черно-бялата фланелка и изрази любовта си към Коко дълбоко.
Ако попитаме Google веднага ще ни изкара още 100 клетви във вярност на Данчо към червената фланелка.
Мъжете дори и в такива случаи казват истината - виж Мартин Камбуров години след като напусна "Лаута".
Дано Коко разбира от силиконови вричания във вярност.
къде са сега феновете на черноморец който говореха преди мача че ще ни бият с 2-3 гола разлика и реваха че имат 4 коефицент

По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив

Настроението ми - супер! И най-вече поради визията от играта на отбора, а тя е обнадеждаваща!!! За всички коректни фенове тук, едно благодаря за обективното им мнение, надявам се публиката в БГ да се върне по стадионите! Иначе какво да кажа - Гара-голям, Данчо и Здравко - те на 22год. ли бяха!?! Даксон, Котев, Мечечиев и Бенжалон на високо ниво! Отборът на Черно Море ми е симпатичен, както и феновете му, сигурен съм че ще стане спектакъл и дано да победим, имаме да наваксваме точки! Иначе отправям апел към локомотивците - да не се дразним от жълтите мнения тук! Нека да си пишат каквото искат, тяхното положение не е за завиждане и дано да се оправят там работите!
- slavia_forever
- Контакти:
Добра игра и заслужена победа за Локото. Честито на смърфовете!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Браво на Локо Пловдив. А Черноморец продължава да върви надолу...Има да чакат още доста за титла 

- child in time
- Контакти:
Бихми ги бееееее! Браво Данчо браво Дембеле браво Локомотив Пловдив! Благодаря ви момчета за победата! Отново има една идея повече надежда за любимия ми отбор! Празнувайте локомотивци днеска е нашия ден! Наздраве на всички!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати!