Kлаус Топмьолер основен кандидат за селекционер на България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

СинТерор
Контакти:

Kлаус Топмьолер основен кандидат за селекционер на България

Мнениеот СинТерор » 04 дек 2008 12:17

Първият сериозен вариант за нов селекционер на националния отбор по футбол на България вече е факт. Германецът Клаус Топмьолер съобщи вчера пред "7 дни спорт", че е готов да се нагърби с предизвикателството да води представителния ни тим.

Той е човекът, който даде път на Димитър Бербатов в големия футбол, като го наложи в Байер Леверкузен.

"България? Нямам търпение да почна - съобщи Топмьолер. - Съставът е достатъчно добър, може да се класира на световното първенство. Изненадах се, че завършихте наравно с Грузия и с Черна гора, а още повече ме изненада разгромът с 1:6 от Сърбия."

Топмьолер водеше Грузия до лятото, но напусна заради забавени плащания. В момента е свободен. Той защити Димитър Бербатов от нападките, че не играе нищо.

"Аз го познавам в друга светлина. Наложих го в Леверкузен и още тогава твърдях, че е един от най-големите таланти в света", допълни Клаус Топмьолер.

Общо осем души са си предложили услугите в БФС, след като Пламен Марков беше уволнен.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Re: Kлаус Топмьолер основен кандидат за селекционер на България

Мнениеот plamen etov » 04 дек 2008 12:22

СинТерор написа:Първият сериозен вариант за нов селекционер на националния отбор по футбол на България вече е факт. Германецът Клаус Топмьолер съобщи вчера пред "7 дни спорт", че е готов да се нагърби с предизвикателството да води представителния ни тим.

Той е човекът, който даде път на Димитър Бербатов в големия футбол, като го наложи в Байер Леверкузен.

"България? Нямам търпение да почна - съобщи Топмьолер. - Съставът е достатъчно добър, може да се класира на световното първенство. Изненадах се, че завършихте наравно с Грузия и с Черна гора, а още повече ме изненада разгромът с 1:6 от Сърбия."

Топмьолер водеше Грузия до лятото, но напусна заради забавени плащания. В момента е свободен. Той защити Димитър Бербатов от нападките, че не играе нищо.

"Аз го познавам в друга светлина. Наложих го в Леверкузен и още тогава твърдях, че е един от най-големите таланти в света", допълни Клаус Топмьолер.

Общо осем души са си предложили услугите в БФС, след като Пламен Марков беше уволнен.

ПИЧ ЩО ДУБЛИРАТЕ ЕДНА И СЪЩА ТЕМА .НЯМА СМИСЪЛ :D
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

1962

Re: Kлаус Топмьолер основен кандидат за селекционер на България

Мнениеот 1962 » 04 дек 2008 12:43

СинТерор написа:Първият сериозен вариант за нов селекционер на националния отбор по футбол на България вече е факт. Германецът Клаус Топмьолер съобщи вчера пред "7 дни спорт", че е готов да се нагърби с предизвикателството да води представителния ни тим.

ГОВЕДО И НИЕ СЪЩО МОЖЕМ ДА ЧЕТЕМ ВЕСТНИЦИ

Върни се в “Футбол - България”