Войната на БФС срещу "СЛАВИЯ"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Войната на БФС срещу "СЛАВИЯ"

Мнениеот marmi52 » 05 мар 2010 20:46

миле гърбавия написа:
marmi52 написа:
ZelenOtbor написа:Пеев сега си изкара 4ти жълт картон и няма да играе в следващи мач нали ?

:mrgreen:

Мисля, че наказания има при пети жълт, но не съм сигурен. Ако намеквеш, че другия кръг "СЛАВИЯ" играят с родния на Дани Пеев "Пирин" и нарочно си е изпросил жълт картон .... незнам, доколкото познавам Дани от "Пирин" - той е изключително интелигентен футболист и е почтен професионалист ... Не вярвам просто ! ;)

Кога пък Пирин стана роден клуб на Д.Пеев! Като е юноша на Локо Сф. Много си компетентен и с достатъчно високо самочувствие!А малко се огледай и поослушай,а?

Явно много ви дразни темата за "СЛАВИЯ" !
Нищо, радвам се !
Самочувствието го имам, защото имам покритие ! Нещо те притеснява ли или някакви комплекси те тресат ?! 8-)

Вадиш думите ми от контекста на разговора ни с фена на "Черно море". Човекът просто попита дали Дани Пеев ще играе в следващия мач на "СЛАВИЯ", който е срещу "Пирин" ...
Дани Пеев може и да не е юноша на "Пирин", но дойде преди два месеца именно от там в "СЛАВИЯ" и това беше смисълът на разговора ни ....
Дали "Пирин" или "Локо Сф" е родния клуб на Дани, тук няма кой знае какво значение - има значение, че дойде скоро от "Пирин" и човекът се съмняваше дали не си е изкарал нарочно жълтия картон днес !
Разбра ли ?! ... Или ти е трудно ? :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 05 мар 2010 21:01

Стига с тези конспирации срещу вас,просто не сте способни да се конкурирате с лидерите засега.Вили Вуцов на приказки и ШЛ може да спечели,Венци и той е забавен човек,ама не става само с говорене,трябва и игра,каквато Славия не показа нито днес,нито срещу Своге,или поне не показват игра,с която ще могат да се борят за нещо повече от златната среда.Няколкото силни мача в края на първия полусезон не значят нищо,очаквам нито купата да вземете,нито в зона Европа да се класирате.Нищо лично!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 05 мар 2010 21:24

ZARAA написа:Стига с тези конспирации срещу вас,просто не сте способни да се конкурирате с лидерите засега.Вили Вуцов на приказки и ШЛ може да спечели,Венци и той е забавен човек,ама не става само с говорене,трябва и игра,каквато Славия не показа нито днес,нито срещу Своге,или поне не показват игра,с която ще могат да се борят за нещо повече от златната среда.Няколкото силни мача в края на първия полусезон не значят нищо,очаквам нито купата да вземете,нито в зона Европа да се класирате.Нищо лично!

Ами, то това за няколкото силни мача през есента важи с пълна сила и за вас ... 8-)

Аз пък очаквам утре ЦСКА да ви прегазят с 3:0 и да докажетe приказката : "Веднъж стомна за вода (с "Левски"), втори път стомна за вода (с "Литекс") ... на третия път стомната се чупи !" :lol: :lol: :lol:

И аз като теб - нищо лично ! ;)
Последна промяна от marmi52 на 05 мар 2010 21:25, променено общо 2 пъти.

[/center]

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 05 мар 2010 21:24

Не мисля, че Славия може да не е доволна от съдийство !
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 мар 2010 21:27

зелена_ракия написа:Аз се чудя до кога Славия, Литекс и Локо Сф ще плащат на едни и същи 10 човека да ходят на мачове и да пишат по форумите... Точно тези 3 отбора нямат н-и-к-а-к-в-о право да се оплакват от каквото и да е. Достатъчно пари имат.

Истински отбори за А група са тези с емоция, история, създадени футболисти и най-вече-фенове. Етър, Спартак Плевен, Дунав Русе, Волов, Добруджа, Нафтекс, Ботев, Берое-тези отбори могат да съберата 5000, 10000, утре в стара загора се очакват между 12 и 15 хиляди например. Суми недостижимо космически и за 3-те мафиотски урода в БГ футбола, взети заедно, и то само за посещение на цял сезон.

Очаквам доказателство на думите ти, преди да предприема мерки спрямо теб за това, че нарече славистите "платени фенове". За феновете на Славия можеш да прочетеш тук: slavia/viewtopic.php?f=14&t=8226 По отношение на историята, се обоснови и аргментирай. Ако Славия е отбор без история, то кой ще има такава?! Ползвай тази тема, ако ще ти е по-лесно. slavia/viewtopic.php?f=14&t=10172

По отношение на темата смятам, че това е стандартното свирене на Ристосков срещу Славия. Нищо ново под слънцето. Все пак на този неприятен терен и с оглед на не толкова силното представяне и на двата отбора, това е резултата който се получи, въпреки че ние като че ли заслужавахме повече победата.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 05 мар 2010 22:14

marmi52 написа:
ZARAA написа:Стига с тези конспирации срещу вас,просто не сте способни да се конкурирате с лидерите засега.Вили Вуцов на приказки и ШЛ може да спечели,Венци и той е забавен човек,ама не става само с говорене,трябва и игра,каквато Славия не показа нито днес,нито срещу Своге,или поне не показват игра,с която ще могат да се борят за нещо повече от златната среда.Няколкото силни мача в края на първия полусезон не значят нищо,очаквам нито купата да вземете,нито в зона Европа да се класирате.Нищо лично!

Ами, то това за няколкото силни мача през есента важи с пълна сила и за вас ... 8-)

Аз пък очаквам утре ЦСКА да ви прегазят с 3:0 и да докажетe приказката : "Веднъж стомна за вода (с "Левски"), втори път стомна за вода (с "Литекс") ... на третия път стомната се чупи !" :lol: :lol: :lol:

И аз като теб - нищо лично ! ;)

Аз го написах без грам заяждане,а при теб от километри си личи обратното..Къде в поста си съм споменал Берое,да съм казал че имаме отбор който се бори за титла?Просто изразих мнение за отбора на Славия,без грам пристрастност,просто ми е безразличен вашия отбор.Иначе утре ще видим кой кого,мога само да кажа че ЦСКА ги очаква труден двубой!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 мар 2010 00:17

Лелеее, доживях да видя тема, че съдията подпира Локомотив Мездра?! срещу софийски отбор!!! И то "пряк конкурент" за титлата!..... Когато се прави нещо, е уместно да се потърси мотива и да се попита защо аджеба го прави?! Според автора на темата, значи не подпирал Локо Мз, а свирил "тънко", "във важните моменти"?! срещу "Славия"! И защо да го прави?! "Славия" няма да изпадне, няма да се намеси за титлата, защо трябва да го прави?! И аз като доста от колегите тука гледах мача и не видях ама нищо такова! На тази картофена нива, половината нарушения можеха да се свирят и в двете посоки, и двамата играчи са на терена. За разлика от slvia_forever, аз пък мисля, че Локо Мз имаха повече шансове и победата би им прилягала повече, но всеки си има право на мнение! Не знам какво е свиренето на Ристосков, когато играе "Славия", нямам наблюдения, но той просто толкова си може, т.е. - не става!!!! За това което ще ми отговори автора( за пореден път да се измъкне от конкретен отговор!), ако беше писал за проблема с футболистите на Сливен, сигурен съм, че 80% от хората тука щяха да ви подкрепят, включително и аз! Но заради мача, да пишеш подобни глупости, ............ами нещо не се вързва!!!...........

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 06 мар 2010 06:33

За гаврите на Лечков с футболистите всичко е ясно,садът отсъжда БФС и Лечков неим пука :mrgreen: Пеев е юноша на Локо СФ,анаказание има за 5 картон!Лек превъзходство на адашите от Мездра така че резултата е справедлив
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 06 мар 2010 07:04

Очевидно някой хора не разбраха, че когато говоря за "Войната на БФС срещу "СЛАВИЯ"" аз нямам предвид само конкретния мач с "Локо Мз".
Даже този мач е най-малкото, за което можем да се хванем, макар че пак повтарям - Ристосков тънко подпираше Мездра в спорните положения, което при този тежък терен беше достатъчно да изравни силите.
Нашите футболисти са бързи и технични и когато те карат да играеш на картофена нива, блъскат те и те ритат, както това правеха футболистите на Мездра през първото полувреме, а съдията вместо да ги респектира още в първите 10 минути с два жълти картона, извади такъв на нашия капитан .... Извинявай, но ако си играл футбол би трябвало да знаеш как ще се отрази всичко това на развитието на мача ....
Но пак казвам - този мач е най-малкото, за което можем да се хванем.
"СЛАВИЯ" беше най-ощетяваният от съдиите отбор през есента от първата шестица !
Да припомням ли тези няколко мача, в които буквално бяхме ограбени ?!
Само на "СЛАВИЯ" беше отказано от БФС да картотекира футболист и то футболист участвал в цялата подготовка на отбора и с изявите си доказал, че пасва на този отбор и оставил отлични впечатления в контролите !

Искаш да знаеш защо БФС реже "СЛАВИЯ" ?! Питаш за мотивите на БФС да го прави .... ?
Ами мотиви, колкото щеш ! Като се започне от там, че президентът на "СЛАВИЯ" Венци Стефанов е открита опозиция на ръководството на БФС по отношение на експеримента "Мъри Стоилов" в националния отбор и се стигне до хапливия език на треньора на белите - Вили Вуцов, който неведнъж и два пъти е протестирал справедливо срещу съдиите изпращани от същото това БФС да свирят на неговия отбор !

Казваш "СЛАВИЯ" не се бори за нищо и не е заплаха .... Напротив !
"СЛАВИЯ" е голяма заплаха за статуквото, което се оформи през последните 10 години в нашето първенство ! С хитър президент като Венци Стефанов, с амбициозен треньор като Вили Вуцов и една от най-добрите ДЮШ, в близките години "СЛАВИЯ" може да стане проблем за схемите на БФС ...
Още тази пролет белите могат да объркат плановете на Централата като грабнат Купата на България !
Не ви се вярва, но всеки, който разбира от футбол ще ви каже, че "СЛАВИЯ" има потенциала да го направи !
Ето защо от БФС явно искат отрано да подрежат белите крила, които започнаха да поникват с отличните мачове в края на есенния полусезон. По-навреме да натикат отбора на Вили в "златната среда", за да не им бърка плановете !
Аз смятам, че това са достатъчни мотиви, за да пратят съдия като Ристосков, а в следващите мачове и други Ристосковчета, за да спрат подема на "СЛАВИЯ" !

Затова бия тревога по-навреме, защото есента си изпатихме достатъчно от съдии !
Като ще е футбол - да е феърплей ! И нека по-добрият да победи ! ....

[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 мар 2010 07:22

Ти явно въобще си забравил, какво си писал като тема! Аз ли да ти я копирам, или сам ще си прочетеш какво си написал, нали си автор?!.......... Ами дано да спечелите купата, пожелавам ви го, ама ти вярваш ли си, след първите два мача от пролетта?!............Не ми се спори с теб, повече ми харесва с хора, които разбират от футбол, и можем да се убеждаваме! Значи, днес терена пречеше на вашия "светкавичен, комбинативен футбол"?................ Много интересно, тогава какво ви пречеше в първия кръг, че не можахте нищо да покажете, нищо, че победихте?! Истината е, че вече два кръга "Славия", абсолютно нищо не показва и дано да стане некъв фактор за в бъдеще ( аз лично не го вярвам вече!), и вие да ревете от терена на Локо Мз, след като първия кръг играхте на същите условия, меко казано е смешно! Нещо спомена за ДЮШ?! Ти въобще знаеш ли за какво става въпрос?! Питаш ме дали съм играл футбол ли?!.............. Ами играл съм, и то много, а ти въобще топка, освен в училище виждал ли си?! Силно се съмнявам, иначе, нямаше да пуснеш толкова глупава тема за вчерашния мач ( чак сам забрави, какво си писал в началото, което въобще не кореспондира с последното ти мнение!!!).................... Пак казвам, повтарям се, мача беше здрав, много "селски" ( като повечето у нас!) и никакви грешки умишлени на съдията, той просто толкова си може! Да ми разказваш глупости, че заради големите усти на Венци и на Вили, видите ли, съдиите ви режат, по-добре отиди да се прегледаш! Става въпрос за интереси и пари! Щото, ако заради това се прави, на тия съдии трябва да им се плати, и от някой джоб, трябва да излязат тези кинти! Ти, ще тръгнеш ли да плащаш от собствения си джоб срещу мене, защото не съм съгласен с тебе?! Много смешно си се мотивирал, трябва да пораснеш!................

Върни се в “Славия”