Войната на БФС срещу "СЛАВИЯ"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Войната на БФС срещу "СЛАВИЯ"
Вярно е , наказаха един от техните негри , след контролата между Славия и ЦСКА 2:2 ; интересно обаче , как помните такива дребни неща , а това , че ви оставиха в А група със сума ти дългове се забравя , но това е друга тема 

- анто маина
Шутът на Дениран Ортега в слепоочието на Ели Маркес остана безнаказан от страна на Дисциплинарната комисия към БФС
БФС и комисиите към него продължават да се прочуват. Поредното скандално решение е наказанието на Зе Руи за един мач и глоба от 800 лева. Причината е червеният картон на португалеца по време на контролата със Славия миналата събота (2:2). Тогава Зе Руи бе изгонен още в 6-ата минута след разправия с играчи на “белите”.
Ето и обосновката от страна на БФС: "По Т.1.След като разгледа инцидента на контролната футболна среща ЦСКА – Славия, на основание чл. 22, ал.1, буква Г, колона 4 и във връзка с чл. 16, ал.2, ДК наказва състезателя на ЦСКА - Жозе Руи Тавареш Да Вега с ЛСП 1 среща и глоба 800 лева"
БФС и комисиите към него продължават да се прочуват. Поредното скандално решение е наказанието на Зе Руи за един мач и глоба от 800 лева. Причината е червеният картон на португалеца по време на контролата със Славия миналата събота (2:2). Тогава Зе Руи бе изгонен още в 6-ата минута след разправия с играчи на “белите”.
Ето и обосновката от страна на БФС: "По Т.1.След като разгледа инцидента на контролната футболна среща ЦСКА – Славия, на основание чл. 22, ал.1, буква Г, колона 4 и във връзка с чл. 16, ал.2, ДК наказва състезателя на ЦСКА - Жозе Руи Тавареш Да Вега с ЛСП 1 среща и глоба 800 лева"
- football.total
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Вярно е , наказаха един от техните негри , след контролата между Славия и ЦСКА 2:2 ; интересно обаче , как помните такива дребни неща , а това , че ви оставиха в А група със сума ти дългове се забравя , но това е друга тема
Уф абе момчета що не спрете с тъпотиите накрая бе!
1. Дълговете на ЦСКА си бяха разсрочени. И Ливърпул, и Юнайтед и Челси имат дългове и какво от това? Да играят случайно в 3та дивизия. Вземете са запознайте малко с правилата на футбола, икономика итн. Стига сте дращили все едни и същи тъпотии.
2. До автора на темата - не знам кой мач си гледал ама аз гледах днес някакъв мач Локо - Славия. Слаб мач между два слаби отбора. Айде престанете вече със тези съдии, завери, войни глупости. Съдията свирл два обратни фала и един тъч и мача купен, съдията продаден ала бала. Факт е че Славия втрои пореден мач не играе нищо, явно не са във форма още. Толкова си могат българските съдии. Че вие вижте какви грешки стават в Англия всеки уикенд, какви грешки стават в Шампионската Лига всеки кръг, нашите съдии тука са бели кахъри.
Обръщайте си повече внимание на играта на отборите и стига сте се оправдавали с тези съдии.
Благодаря ! Не знаех за случая и съм изненадан ...
Може би има значение къде се е играл мача и дали е бил само между български отбори или между български и чужд, какъвто беше случая с Вили Вуцов ...
Тогава мача се игра в Турция между "СЛАВИЯ" и ОФК"Белград" и вероятно той вече попада под юрисдикцията на УЕФА ...
Иначе нашите сатрапи от БФС нямаше да изпуснат възможността да порежат "СЛАВИЯ" ...
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
football.total написа:Viktor4o_Rs написа:Вярно е , наказаха един от техните негри , след контролата между Славия и ЦСКА 2:2 ; интересно обаче , как помните такива дребни неща , а това , че ви оставиха в А група със сума ти дългове се забравя , но това е друга тема
Уф абе момчета що не спрете с тъпотиите накрая бе!
1. Дълговете на ЦСКА си бяха разсрочени. И Ливърпул, и Юнайтед и Челси имат дългове и какво от това? Да играят случайно в 3та дивизия. Вземете са запознайте малко с правилата на футбола, икономика итн. Стига сте дращили все едни и същи тъпотии.
2. До автора на темата - не знам кой мач си гледал ама аз гледах днес някакъв мач Локо - Славия. Слаб мач между два слаби отбора. Айде престанете вече със тези съдии, завери, войни глупости. Съдията свирл два обратни фала и един тъч и мача купен, съдията продаден ала бала. Факт е че Славия втрои пореден мач не играе нищо, явно не са във форма още. Толкова си могат българските съдии. Че вие вижте какви грешки стават в Англия всеки уикенд, какви грешки стават в Шампионската Лига всеки кръг, нашите съдии тука са бели кахъри.
Обръщайте си повече внимание на играта на отборите и стига сте се оправдавали с тези съдии.
Добре бе специалист , много добре знам , че са разсрочени дълговете им , ама изплащат ли се ми е въпроса и защо през ден някоя институция реве за неизплатени пари ? Че то по тая логика и Селския винаги искаше разсрочено плащане , ама за едни може , за други не

- зелена_ракия
- Контакти:
Аз се чудя до кога Славия, Литекс и Локо Сф ще плащат на едни и същи 10 човека да ходят на мачове и да пишат по форумите... Точно тези 3 отбора нямат н-и-к-а-к-в-о право да се оплакват от каквото и да е. Достатъчно пари имат.
Истински отбори за А група са тези с емоция, история, създадени футболисти и най-вече-фенове. Етър, Спартак Плевен, Дунав Русе, Волов, Добруджа, Нафтекс, Ботев, Берое-тези отбори могат да съберата 5000, 10000, утре в стара загора се очакват между 12 и 15 хиляди например. Суми недостижимо космически и за 3-те мафиотски урода в БГ футбола, взети заедно, и то само за посещение на цял сезон.
Истински отбори за А група са тези с емоция, история, създадени футболисти и най-вече-фенове. Етър, Спартак Плевен, Дунав Русе, Волов, Добруджа, Нафтекс, Ботев, Берое-тези отбори могат да съберата 5000, 10000, утре в стара загора се очакват между 12 и 15 хиляди например. Суми недостижимо космически и за 3-те мафиотски урода в БГ футбола, взети заедно, и то само за посещение на цял сезон.
Футболната мафия с надпис "БФС" е като дупенце-дясната буза е синя, лявата червена...
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.
-
миле гърбавия
marmi52 написа:ZelenOtbor написа:Пеев сега си изкара 4ти жълт картон и няма да играе в следващи мач нали ?
![]()
Мисля, че наказания има при пети жълт, но не съм сигурен. Ако намеквеш, че другия кръг "СЛАВИЯ" играят с родния на Дани Пеев "Пирин" и нарочно си е изпросил жълт картон .... незнам, доколкото познавам Дани от "Пирин" - той е изключително интелигентен футболист и е почтен професионалист ... Не вярвам просто !
Кога пък Пирин стана роден клуб на Д.Пеев! Като е юноша на Локо Сф. Много си компетентен и с достатъчно високо самочувствие!А малко се огледай и поослушай,а?
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
зелена_ракия написа:Аз се чудя до кога Славия, Литекс и Локо Сф ще плащат на едни и същи 10 човека да ходят на мачове и да пишат по форумите... Точно тези 3 отбора нямат н-и-к-а-к-в-о право да се оплакват от каквото и да е. Достатъчно пари имат.
Лелеее , де да ми плащаха на мене наистина , колко хубаво щеше да е , ама де този пусти късмет Венци да отвори кесията

зелена_ракия написа:Аз се чудя до кога Славия, Литекс и Локо Сф ще плащат на едни и същи 10 човека да ходят на мачове и да пишат по форумите... Точно тези 3 отбора нямат н-и-к-а-к-в-о право да се оплакват от каквото и да е. Достатъчно пари имат.
Приятел, пий си ракията и не се ядосвай !
Ти, ако кажеш, че "СЛАВИЯ" е отбор без история - значи отричаш историята на целия български клубен футбол !
Иначе съм съгласен, че изброените отбори заслужават да са в "А" група ...
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
Напълно резонен мач с оглед на условията.Славия няма футболисти за такива терени.Според мен Ристосков си свири леко плашливо и да избута мача,в което има резон с оглед на това какви сакатлъци можеха да станат
Колкото до конспирацията....аз съм Славист от както се помня и това винаги си е било на дневен ред вече не би трябвало да му обръщаме внимание..
А на фена с историята....ти пък намери в кой форум да ми говориш за история....аре да съм по културен...
Колкото до конспирацията....аз съм Славист от както се помня и това винаги си е било на дневен ред вече не би трябвало да му обръщаме внимание..