Черно Море 2:0 Черноморец
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море 2:0 Черноморец
Схемата,та схемата!Какво и е на схемата,като е печеливша?Целия свят беше полудял да играят в линия,а кайзер Франц излезе с либеро и то не какво да е,а преквалифициран плеймейкър-Матеус и стана световен шампион.Значи относно схемите аз мисля че има точно две.Печеливши и губещи.Аз искам моя Черно море да играе с печеливши такива.Нагледах се на красиви загуби с владеене на топката и контролиране на играта.Сега искам победи.Каквито и да са,на каквато и цена да са.Сега след ракийката съм настроен малко философски,но казвам самата истина така както я чувствам.И ако Велизар продължи да играе с различни подредби срещу всеки различен противник,значи има пипе в главата си.Важното е да успееш да настроиш отбора си за съответния мач да играе правилно.Но не с ПРАВИЛНИЯ футбол на синоптика.Вярно е че Барса не си променят схемата и тактиката,но все пак Барса е единствена в света.Другите които се опитват да наподобяват този начин и стил на игра,просто са жалки преписвачи.Жакото е че и национала се опитва да играе красиво като испанците и губи също така красиво-не като тях.Защото тренера не си разбира от работата.Като е рекъл контрол,че контрол.Ама играта има и други аспекти и като загубиш контрола,губиш и мача.Като Черноморец.Уж контролираха играта,уж нападаха,а какво стана?Е това ли искаме да гледаме?Или борбен,нахъсан отбор,който мачка всеки мач,а когато тръгне играта на халфовете,ще гледаме и много голове.А иначе-1-2 гола на нула стигат.А за младите има време.Важно беше да вземем първия мач.Взехме го!А сега ще гледаме включване и на Ратников и на Божилов и на Аврамов.Може и някое момче от школата да пусне.Велизар поне това обеща.Виждаме какво доверие има в Дани Димов.И момчето не го подвежда.Мисля си че скоро ще видим в оптимална форма и Тошко.Не може да пусне 11 юноши все пак.Нали после ще ревне стадиона ако загубим.А така,леко полеко,ще наложи някой друг млад играч.А те при нас и сега не са малко.Илко,малък Сашо,Шерифа,Дани Димов,Ратников,Божилов,Миро,Тошко, все играчи между 21 и 24 години.Девет играча!Хайде помислете за какъв риск все пак става въпрос и дали има друг толкова млад отбор,който да се представя толкова добре в А група?Мисля че Попов ще свърши работата за която е сложен и ще удовлетвори и нашите мераци за налагане на млади играчи.Нали все пак не си мислите че ще изкараме за два сезона 11 титуляра от школата?Може младите да са и от други школи.Важното е да играят при нас от сърце!След години никой няма и да си спомня от къде са дошли,а ще ги броим за изцяло наши.Някой от по младите фенове дали знаят на кого е юноша Тодор Марев?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- VW-CORRADO_1913
- Контакти:
Затова и казах че не искам да сме като Барселона
и аз изкам да гледам само победи и съм сигурен че е възможно
:):)
И в двата си предни поста критиката ми е основно върху дефанзивния футбол и смятам че всички сте съгласни че имаме нужните играчи за практикуването на красив и нападателен футбол млади(можеби сме най младия отбор в А група) надъхани и борбени играчи които на всичкото отгоре за разлика от повечето футболисти в БГ имат и качества с тези играчи това за което ви говоря спокойно може да стане реалност и да мечкаме всички отбори в БГ трябва само малко самочуствие затова и в първия си пост в тази тема казах че тази дефанзивна игра е и израз на страх и липса на самочуствие
П.С.спирам да пиша по въпроса за да не ви дразня повече

И в двата си предни поста критиката ми е основно върху дефанзивния футбол и смятам че всички сте съгласни че имаме нужните играчи за практикуването на красив и нападателен футбол млади(можеби сме най младия отбор в А група) надъхани и борбени играчи които на всичкото отгоре за разлика от повечето футболисти в БГ имат и качества с тези играчи това за което ви говоря спокойно може да стане реалност и да мечкаме всички отбори в БГ трябва само малко самочуствие затова и в първия си пост в тази тема казах че тази дефанзивна игра е и израз на страх и липса на самочуствие
П.С.спирам да пиша по въпроса за да не ви дразня повече
- Ticha
- Контакти:
Дубълът ни прави 0:0 с Черноморец в Поморие. Ратников и Аврамов също са играли.
„Благодаря на момчетата, че изпълниха тактическите указания. Играхме много добре, а Ивайло Маринов отчая съперниците с перфектни намеси. Ратников се представи силно в атака, а Георги Аврамов бе полезен в средата на терена. В състава на съперника бяха седем играчи от представителния му тим“, заяви Тодор Марев.
Съставът:
Ивайло Маринов, Пламен Цветков, Красен Костов, Мартин Ивалинов, Севдалин Стайков, Дилян Георгиев, Петър Петров, Георги Аврамов, Николай Колев, Даниил Ратников, Румен Николов (Димитър Желязков, Радослав Вардаров)
„Благодаря на момчетата, че изпълниха тактическите указания. Играхме много добре, а Ивайло Маринов отчая съперниците с перфектни намеси. Ратников се представи силно в атака, а Георги Аврамов бе полезен в средата на терена. В състава на съперника бяха седем играчи от представителния му тим“, заяви Тодор Марев.
Съставът:
Ивайло Маринов, Пламен Цветков, Красен Костов, Мартин Ивалинов, Севдалин Стайков, Дилян Георгиев, Петър Петров, Георги Аврамов, Николай Колев, Даниил Ратников, Румен Николов (Димитър Желязков, Радослав Вардаров)
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
VW-CORRADO_1913 написа:А не мислите ли че вместо да пазим резултат с пускането на Бачев и Лазаров можеше да пусне някой юноша да се обиграе с отбора и да натрупа самучуствие?
Не мислите ли че тази тактика прекарана още от К.Спасов да се пази резултата е глупава, антифутболна и показване на слабост ако щете аз не искам да гледам такъв футбол ако ще и да падаме
Мога да ти кажа, че Велизар в тактическо отношение си изкара прекрасно мача! Отбора и преливаше в схеми и темпото от нас зависеше и смените точни.
- Ticha
- Контакти:
Изпълнителният директор на Ring.bg Ивайло Гюров:
Мачът Черно море - Черноморец направи сериозен пазарен дял на аудитория 10% в два часа следобед. Една доста сериозна аудитория си е гледала мача, независимо че е в понеделник, в ранен час.
Стори ми се интересна тази част от интервюто и затова я споделям. Извадката е от 7 дни спорт.
[offtopic]http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5675_12.htm[/offtopic]
Мачът Черно море - Черноморец направи сериозен пазарен дял на аудитория 10% в два часа следобед. Една доста сериозна аудитория си е гледала мача, независимо че е в понеделник, в ранен час.
Стори ми се интересна тази част от интервюто и затова я споделям. Извадката е от 7 дни спорт.
[offtopic]http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5675_12.htm[/offtopic]
Всеки иска да гледа интересен футбол.Какво лошо има?Единствения проблем е в това,което споделя човека от Ринг.Ако примерно на този стадион имаше осветление,мача щеше да е от 20 часа и гледаемоста щеше да е много висока.Значи трябва сериозно да се започне най-после тази реконструкция на Тича,защото е ясно,че по този начин ще има повече пари и за клуба.Ние и така сме от отборите взли най-много пари от права,а ако има и осветление можем да сме единия от двата с най-висока гледаемост и респективно плучаване на пари.
- Ticha
- Контакти:
Черно море е кандидатствал по проект на УЕФА и ако бъде одобрен, ще му бъде отпусната солидна сума в евро. С парите клубът възнамерява да увеличи капацитета, да сложи осветление и табло.
Това го бях срещнал в един от предишните броеве на същия вестник, но никъде другаде не е излизало като информация. Незнам изобщо доколко е вярно...
Това го бях срещнал в един от предишните броеве на същия вестник, но никъде другаде не е излизало като информация. Незнам изобщо доколко е вярно...
Интересно ще е ако публикуват статистиката за гледаемостта в всеки мач..
Документите са подадени в момента в който гипоискаха.Това го знам със сигурност.Но от този момент нататък ми е пълна мъгла.Ако някой знае нека напише.От БФС са получили цялата документация.Но после какво тряба да се прави и дали е направено,е в компетенцията само и единствено на БФС.Ако приемем че са ги изпратили по надлежен ред в УЕФА,въпроса е какъв е срока за разглеждането им и кога евентуално да чакаме отговора,респективно парите.